44

26 г

преди 13 години

И за да сме "добре" с братушките, трябва да се сключват тайни договори с по-висока цена от пазарнат, да минава всичко през посредници, че и *** да закачат нещо!?

43

Анонимен

преди 13 години

Пиши на кирилица, щото виж к'во става!

42

A sega de

преди 13 години

1-vo vsi4ki gledat da sa v dobri otnoshenia s Rusia, samo BG gleda kam USA i 4aka, kvo 4aka vlaka li 4aka??2-ro za da se otkajesh ot gaza triabva da IMASH alternativa, ne da TARSISH takava3-to zapadnia blok vinagi ni e takoval, kato po4nete o6te s berlinskia dogovor... ne znam 6tom vse natam ziapame... i kakvo o4akvame v kraina smetka, bankrutirala pe4atnica USA li da ni pomogne hmm???

41

Анонимен

преди 13 години

АЕЦ Белене - няма как да стане защото няма банка дето ще финансира такъв скапан проектЮжен Поток - не ни трябва защото в момента газонопреносната мрежа в България е натоварена под 30% и освен това заради овчаровите договори плащаме за газ които не потребяваме

40

Бравооооооооо

преди 13 години

Бойко отиде и ги строи в две редици! Сега ще идват да видят с какво ще се съгласяват:)))) Няма да забравя как миналата година Путин чакаше Бойко на срещата в ЕУ половин час, а нашия си лафи по коридорите:)) Хахаххах:)) Браво Бойко! Само така@!

39

Анонимен

преди 13 години

В Европа зависими от руския газ са България, Украйна и Беларус. Виновниците за нащата зависимост от Русия са комунистическите престъпници от БСП които не бяха наказани за реките от кръв които проляха.

38

Уууууууууу на ГЕРБ

преди 13 години

Цяла Европа е зависима от руския газ и гледа да е добре с Русия.Само ние слушаме "приятелите" си от САЩ и се зъбим, като пудел на доберман!!!

37

БГА БАЛКАН за 1 лев

преди 13 години

Хубаво е да има алтернативи, но е много лошо както е БЪЛГАРИЯ, че в момента НЯМА никакви алтернативи. Все още!А за техните ползи не мисли. В Турция ще са 4 блока (и то техни не Турски), ток ще има за целите балкани.А до тръбите не ли по добре да мине не една, а две и да се разклонят за Румъния и Гърция!АААААААКолко повече километри, толко повече такси и влияние!А иде ЗИМА!

36

БГА БАЛКАН за 1 лев

преди 13 години

Ех, колко е хубаво да си искате:1997 искахте Костов - Скачахте, скачахте, после за .. ГЪБИ!2001 искахте Царю честити - после УУУУУУУУ той е ГОЛ (ЦАРят де!)!2009 искахте ББ и кохортата му, забравяйки къде са били по рано! - гледам пак викате УУУУУУУУ - явно ще ходите скоро я на ПЛАЖ я за ГЪБИ (според времето)!То не е лошо да си искате, и да си вярвате!Но е страшно когато се ОЗЪБИШ или гледаш като ударен с МОКЪР ***!

35

IND

преди 13 години

И двете страни имат интереси - кой е повече на зор не се знае...- При толкова скъп газ определено ще намалее драстично потреблението му а България може да потърси други алтернативи- Неустойката е нищо в сравнение с пропуснатите ползи от тяхна страна- Северната тръба може и да мине през Румъния, но южната която минава през Гърция и стига до Италия е най-изгодно да мине през България!

34

Искам

преди 13 години

Борисов първо да мисли,преди да каже нещо !Тези" противоречиви сигнали" за съвместните енергийни проекти са доказателство,че и той самия не е наясно какво и от кого трябва да иска.Разбрах,че "имаме общи интереси със САЩ" и ще искаме да ни ПРОДАДАТ техните стари Ф-16.Дреме ми на....По-важно е да преговаря за намалението на газта от Русия - с вдигането и ще се вдигнат много стоки и услуги.Ама на ББ му е все тая - Сибанк е до него !

33

БГА БАЛКАН за 1 лев

преди 13 години

ВЕРВАЙ си!Едва ли РУСИЯ е на зор!БЪЛГАРИЯ е на зор: - ГАЗ по пазарни цени от 2011 - 400 долара (+ още 30%), ако има за БЪЛГАРИЯ (няма договор) - БЕЛЕНЕ - неустойка от 1 милиард ЕВРО (оборудването е платено и готово, ще отиде в ТУРЦИЯ)- ЮЖЕН ПОТОК може да мине директно през РУМЪНИЯ за по на пряко!И ние се ОЗЪБВАМЕ!ВЕРВАЙ ми!ВРЕМЕТО е ваше!

32

БГА БАЛКАН

преди 13 години

И КРЕМИКОВЦИ също:ЕХ УМНИК:В ТУРЦИЯ има СИН ПОТОКВ ГЕРМАНИЯ СЕВЕРЕН ПОТОКА за БЪЛГАРИЯ Костов каза ЙОК!ВЕРВАЙ ми!Който не скача е .....

31

IND

преди 13 години

Хаха верно - мижитурките от предишното правителство през ден ходиха в Русия да лижат г*зове. Сега руснаците идват на крака при Бойко Борисов. Мисля, че няма да се продаде - дано извлече най-голяма полза за страната ни!

30

Анонимен

преди 13 години

България купува природния газ от Русия два пъти по-скъпо от Германия. Това показват данни на консултантската компания East European Gas Analysis. Според публикувана на сайта й информация през второто тримесечие на тази година Германия е купувала руското синьо гориво на цени между 150 и 155 долара за 1000 кубични метра. В същото време България е получавала природния газ срещу 295 долара, предаде АСН.Подобна е ситуацията и спрямо Турция. Югоизточната ни съседка получава синьо гориво от Русия през газопровода "Син поток", който минава по дъното на Черно море и през България. И докато по директната тръба до Русия газът тече към Турция срещу 280-290 долара за 1000 кубика, което е близо до цената, която плаща България, количествата, които минават през нашата територия, се купуват от Анкара за около 150 долара. Интересното е, че този газ, влизайки в България, струва два пъти по-скъпо, отколкото напускайки територията ни.Ситуацията можеше да е обратната. Повече от седмица активно се коментира допълнителното споразумение, което Румен Овчаров е подписал на 18 декември 2006 г. Както министърът на икономиката Трайчо Трайков неколкократно заяви, преди подписването на този документ, цената на синьото гориво за България е била 83 долара. В същото време и транзитните такси, които получаваме за доставките през наша територия, са най-ниските в света.

29

Морав Страдалец

преди 13 години

Ох , тия ще ми разбият живота ! Искат да ме изхвърлят от списъка на КОМИСИОНЕРИТЕ !!!!!

28

ББ

преди 13 години

На руските мафиоти трябва да се забрани да стъпват в България.

27

До 24

преди 13 години

Аз всеки ден БАРАМ дърва!!!!!!!!

26

Селянка

преди 13 години

Ако си мислиш, че като се увеличи цената на отоплението в града, няма да се промени цената на дървата, много се лъжеш. Освен това газта и токаът се използват не само за отопление, но и за производство, така че очаквай покачване на цените на абсолютно всичко, а от това няма да са засегнати само гражданите, гарантирам ти. Не знам що за простотия е хората да се делят на граждани и селяни, всички сме на един хал.

25

ГЕРБ

преди 13 години

Да живее САЩ и Американското правителство! Благодарение на САЩ света съществува! САЩ съдържа в себе си цялата история и потенциал на човечеството!Най-великата Държава в момента в Света - Империята наречена САЩ.Тези които наричат американците *** погледнете се каква безмозъчна и долнопробна балканско-ориенталска *** сте!ЗАПОМНЕТЕ ЧЕ ОТСЕГА НАТАТЪК БЪЛГАРИЯ СКЪСВА ВСЯКАКВИ ОТНОШЕНИЯ С *** РУСИЯ И ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ СЪС САЩ!