115

LoL

преди 14 години

Приморско - център на селянията по южното черноморие. Нищо чудно, че на пропадналите ни съдии им е любимото място.

114

Анонимен

преди 14 години

за професора ти вярвам, така е, ама тази ми кажи какви качества има според теб? и аз уча за доктор на т.н. а съм на около 30. споко, не си единствения умен!

113

до no nome

преди 14 години

Добавен към 131Защо ВСС и в часност г-н Пенчев не кажи какви дела са гледали неговите трима подчинени съдии -ръководители на отд.във ВАС със страни Общината учредила прово на строеж на Урумова и какви са резултатите по тези дела.Има си хас общината да е загубила административни дела при положение,че е раздавала земи на безценица на магистрати. Искаме да знаем има ли конфликт на интереси.

112

до no mame

преди 14 години

За да разберем има ли нарушения трябва да знаем преписката. Предполагам,че има не само нарушения при учредяването на правото на строеж,но и извършени престъпления от младата съдийка.Как е станала крайно нуждаеща.Спазена ли е процедурата по отстъпване на право на строеж.Какво е декларирала. И не на последно място баща и като виш магистрат и останалите двама негови колеги от ВАС гледали ли са дела на Общината,която е отстъпила право на строеж на дъщеря му и какви са резултатите от тези дела.

111

Справки_13

преди 14 години

tulski - Де сравняваш Шамполион с таз жена?Шамполион на 4 вече е знаел да чете, сам се е научил, на 11 е говорил доста чужди езици, водел си е дневника на Китайски :)Малко обидно е сравнението ти, или може би очакваш "розецкият камък", да ни го преведе Урумова на Извънземен? Сравнението, което правиш е недопустимо, принизяваш "Египтянина", и това което е дал на целият свят, със заграбването и облагодетелствуването, на една...!Я да си помислим, как се става съдия в днешно време?

110

Анонимен

преди 14 години

mnogo mudno se raboti po vaprosa vsemete i semjata i hotela i aide na lunata s neja

109

no name

преди 14 години

аз доста се рових, а виждам, че не само аз и със сигурност Ви заявява, че не намерих закон, кодекс или наредба, която да е нарушила. И ако нещо не ни се струва както трябва да е просто ми се струва, че нормативните актове са създадени с цел да се вършат законно и нормативно издържани небивалици.

108

w

преди 14 години

Всичко се връща сребролюбива Урумова....

107

tulski

преди 14 години

Който плюе, че млада била станала съдийка, го прави от чиста завист, че няма такива качества. Щом, като е кадърна, защо да не стане ? На младите и способни хора трябва да се дава път, само те ще измъкнат България от кризата.П.П. И Шамполион на 19 год. е станал професор.

106

26 г

преди 14 години

На тази трябва да и отнемат правото да е съдия! Заради такива сме на това положение! Тя е безкруполна, нагла, златотърсачка.....как може такъв човек да прилага закони, като самата тя не ги спазва! ОСТАНАЛИТЕ СЪДИИ КАК МОЖЕ ДА ПОЗВОЛЯВАТ ДА ИМАТ ТАКАВА КОЛЕЖКА :).......ИЛИ ВСИЧКИТЕ СТЕ ТАКИВА И СИ СЕ СКАТАВАТЕ, ЧЕ ДА НЕ ЛЕПНАТ ВАС!

105

сс

преди 14 години

аз имам едно предложение за нея,а....н секс +бой+ сръбска музика

104

почитател

преди 14 години

тая коза знае къде да пасе

103

пешко

преди 14 години

ей това са "наглите" Ц.Ц. а май-май са и "недосегаемите" - но най-вече са "лапачите"....................

102

Анонимен

преди 14 години

Я ела пиленце при батко.....

101

никата

преди 14 години

еееии ква е нагла, :-()

100

кистоник

преди 14 години

вижте, при имотите се касае не за социално бедни, тъй като имотите се купуват, а за нуждаещи се. когато ще се строи имотът, това не могат да го направят най-бедните. това според мен е постановка, за да уплашат съдиите, ама и те им го връщат.

99

Намаляване пенсии ДС

преди 14 години

Петиция до НС за намаляване на пенсиите на работилите в ДС и тоталитарни организации до нивото на средната пенсия в страната:bgpetition/namaliavane-pensiite-na-rabotilite-v-DS-i-totalitarni-organisazii/

98

Анонимен

преди 14 години

да станеш съдия на 27 години имам предвид

97

Анонимен

преди 14 години

не можеш по нормален начин (с труд и качества) да станеш съдия. Че тя допреди 2 години е била студентка.... Яко е работела тук вувузелата и тати...

96

антиурумов

преди 14 години

То нито фамилия , нито визията, нито морала като хората! Срам ме е че такъв *** може да реши съдбата ми в съда...