522

Стар

преди 13 години

До "анонимен""Това кой е виновен за 44г не ме топли. Това какви проститии се правят сега обаче ще го плащаш и ти и аз."А трябва да те топли независимо стар ли си или не, защото всичко което става сега е следствие на 1944 г. и на това, че вече 65 год. ни управляват *** и нагли комунисти и техните дечица. Те си мислят че всичко са си взели по право, да, ама не,то не е тяхно, подарено им е без да се пита народа.А това което става и сега е, защото комунистите завладяха икономически страната ни.

521

Анонимен

преди 13 години

Аз змам на собствен гръб какво е от 1990 вече 20години. Не знам колко си стар, но престани да живееш в миналото, защото е важно сега и бъдещето.Това кой е виновен за 44г не ме топли. Това какви проститии се правят сега обаче ще го плащаш и ти и аз.

520

патриот

преди 13 години

тоя подлец.....вместо да гние в панделата има наглост да дава мнения....комунистически крадец гаден

519

гост

преди 13 години

неми пука кои е на влас но е истина че това правителство ще донесе народа до -просяшка тоягадано да не съм прав,но май пак ще прави барикади :):):) и товва ще стане още тая зима :):):)

518

Миро

преди 13 години

Съгласен съм. Прав си. Но обективно поледнато и да не бехя тия измекари великия СССР щеше да ни натресе други. Така и така сме в блатото. Можем само да преполагаме какво би могло да бъде. Истината е че, войната беше загубена и за съжаление ние бяхме на страната победените!

517

Стар

преди 13 години

Комунистче, кризата в България дойде на 9 септември 1944 г. когато шепа безделници и мързеливци, неуки терористи узурпираха властта на българския народ, дадена им от съветските им другари във връзка с износа на революция по теорията на Ленин и Сткалин. А тези мързеливци бяха 4-5000 души, документите го потвърждават. Просто те си намериха народ да го управляват, за което има вина целият български народ, и тази вина ще я изкупуват много поколения българи.

516

Анонимен

преди 13 години

Както знаем от 45 годишната история на социализъма - комунистите винаги са наобратно, затова се провалиха в световен мащаб.Сега пак са наобратно, значи правителството на ГЕРБ върви в правилна посока.

515

Анонимен

преди 13 години

миндо,не 5 милиарда излишък, а 8 и половина милиардапък тоя скрит дефицит само дянков и бойко го видяха, ама никой не им го признава....за сметка на това леят простотии по всички лелевизии, а и един (1) договор не са показали, от тези, дето уж първо два милиарда скрит дефицит били, после един, пък сега в новия бюджет са написали само 340 милиона стари договори...как стаа тая рабутъ?

514

Анонимен

преди 13 години

препатилпочакай още някоя седмица, да мине лятото и да изчезне тревата, и ще видиш каква криза ще ти спретнат мухобойко и седянков :)

513

Миро

преди 13 години

Лелеее, вече наистина ми е жал за тоя човечец. Как е възможно политик да има толкова объркано и неадекватно мислене и да не може да оцени собствените си грешки. Да прехвълиш вината другиму е най-лесния и елементарен подход Другарю Станишев - нещо повече се очаква от фигура с вашия ранг.Абе няма ли кой да до му пусне оловото, да не се мъчи човека.Стига се е мъчило животното!

512

Separator

преди 13 години

Само рев и шушкави коменти можем да правим.Ние сме по-долу от долното.. Всеки знае за какво става въпрос , всеки има мнение , но да се НАПРАВИ НЕЩО ВЪВ ВИД на РЕАЛНО ДЕЙСТВИЕ ---неее ... По-зле сме и от Гърчоци , дето все ги хаем , но те пък , смело и без да съобразяват с квото и да е --веднага :БУНТ,СТАЧКИ,ПРАВИТЕЛСТВО - ***....и така нататък ..хич не им дреме Ние----като винаги .... имат ни отзад, а ние само шушукаме и тайничко псуваме..и до там...Ко да направим,още о Турското така е

511

георги

преди 13 години

Леллее, тоя колко е безочлив. Кризата започна още по-неговото управление, въпреки че той говорише че нас няма да ни хване. Ако бяха крали по-малко и правиха по-коректни търгове и раздаване на еврофондове, можеби сега щяхме да излезем по-ленсо от кризата. При Станишев наистина много неща бяха доста по-уредени, обаче и доста неща бяха по-незаконни.

510

Анонимен

преди 13 години

От 25 г държавата се управлява предимно от платени предатели,продажници, некадърници и псевдоинтелектуалци.България е пред поредната национална катастрофа.В следващите правителства трябва да влизат специалисти с обективно доказан ценз -- с чувство за отговорност,знаещи,можещи и доказали се в реалната икономика . Такива все още има -- хора,които са градили и създавали авторитета на България.Покрай тях трябва да започне подбора и обучението на следващите управляващи.

509

eva

преди 13 години

ma toia stani6ev zasto si misli 4e horata sa ludi i niakoi 4ete ili slu6a kakvo kazva????????????krizata ia dokara toi-i sie,i sega vmesto da leji v zatvora kazva koi e dokaral krizata!!!!!!!!!!ti ia dokara krizata stani6ev ne drug!!!i vsi4ki v balgaria znaem tova i tezi koito izbiagaha ot balgaria i te znaiat tova!!!!!!!!!!!

508

off

преди 13 години

Станишев грешиш, кризата почна от теб и тройната ламя.Научи са малко да преценя нещата, и тогава критикувай.

507

препатил

преди 13 години

По-голяма криза от Жан-Виденовата в България аз не познавам!

506

ДЕО

преди 13 години

Станишев, ВИЕ СТЕ ЕДИН ПЛАШИ-***!:))))

505

бг

преди 13 години

Ха ***! Пак номера-то като с друго не може,атаката и плюенето е най-добрата защита!

504

Анонимен

преди 13 години

Ако не бяха парите във фискалния резерв,оставени от Станишев,щеше да има предсрочни избори още май месец тази година !!! Боко сложи много самонадеян и недодялан министър на финансите,който вдигна акциза на цигарите и конрабандата се увеличи стократно...Този министър е изпратен да експериментира с българския народ и когата съвсем се *** ще напусне България,доволен от тоталната съсипия на икономиката и финансите и...

503

off

преди 13 години

БСП гледат като прецакани,Бат Бойко им дръпна кокала от устата им и сега лаят яко какво да правят.Те не могат ли да разберат че сами са си виновни.