123

Amenhotep

преди 13 години

Както няма безгрешни хора, така няма и безгрешна религия.

122

123

преди 13 години

Въпрос към християните.Къде е била вашата религия преди хиляди години по време на динозаврите?А да,динозаврите са дяволски създания

121

123

преди 13 години

до аменхотепНо това е християнство,независимо дали е католицизъм или православие.Православието си има други грехове и съм убеден,че ти ги знаеш.Веднага след приемането на християнската религия и златния век идва и абсолютния упадък.

120

за кръста

преди 13 години

Хомосексуалните бюрократи в Брюксел са откачили. Ами защо не предложат в Саудитска Арабия да махнат полумесеца?*** и бездарници- Европа е създадена от християнските ценности, а някакви книжни плъхове искат да ни превърнат в блеещи и бачкащи овце, без вяра, без култура....като зомбита.

119

аз

преди 13 години

Ще ти отговоря аз. Защото това вече се опитаха да направят комунистите - християнство без Бог. Ама се провалиха. Защото човекът трябва да има страх Божи, иначе се чувства свободен да прави каквито си иска мизерии, като знае, че няма кой да му търси отговорност за тях. И никакви морални норми не могат да се спазват по този начин. И обществото в крайна сметка се саморазрушава. През 1989 г. това се случи и у нас.

118

Amenhotep

преди 13 години

119, След християнството идва ЗЛАТНИЯТ ВЕК НА БЪЛГАРСКАТА КУЛТУРА!

117

Amenhotep

преди 13 години

Има го момента, че в Католицизма доста от тези неща не са били спазвани, но това в голяма степен не важи за Православието.

116

Анонимен

преди 13 години

Преди Християнството българите са били по-силен народ. Като идва Християнството и ни учат, че "като те ударят по едната буза, обърни и другата"....

115

123

преди 13 години

до: 101 АменхотепА защо да не се учат Не крадиНе прелюбодействайне убивай и така нататък,но без да се втълпява тази идеология християнство?Вижда се,че вече 2000 години християнството учи хората на тези ценности и не е постигнала нищо,даже напротив.Християните са убивали,крадяли,прелюбодействали и всичкото това в името на своя Бог

114

аз

преди 13 години

расист, почитател на крайнодесните движения и идеологии

113

katolik

преди 13 години

Като не искате разпятието сега-да не сложите *** и забрадките след 20-30 години!

112

Анонимен

преди 13 години

Има ли значение наистина кой какъв е и какъв е бил и изобщо за какво спориме , за глупости.... човек може да бъде такъв какъвто си иска, не бива да му се внушава да бъде един или друг и не бива да се заклеймява и обвинява за убежденията си!

111

123

преди 13 години

do 100Аз не вярвам в сатаната,следователно сатаната ще ме прати в рая:)

110

Amenhotep

преди 13 години

Какъв си бил преди да станеш християнин?

109

аз

преди 13 години

Да, наясно съм. Ако не бях, нямаше да говоря. Да не мислиш, че винаги съм бил християнин?

108

аз

преди 13 години

Лъгал съм и много други неща съм правил и правя всеки ден. И ти също. Само че разликата между християнина и атеиста е, че християнинът се кае за греховете си и се опитва да се поправи - с пост, изповед и причастие, а на атеиста не му пука, защото знае, че няма кой да му дири сметка. Затова атеистите затъват все повече и повече в л...та и обикновено в края на живота си деградират тотално.

107

Анонимен

преди 13 години

а ти откъде знаеш как се смее той, да не сте се виждали, пили кафе заедно ;) а? Ти щото си наясно нали ...

106

Amenhotep

преди 13 години

103, Пост соц-комунистическо мутро-ченге.

105

Анонимен

преди 13 години

Франция ще е първата африканска колония в Европа. Как го постигнаха ли? Ами с република, и с атеизъм. Според френските закони "французин е всеки, който говори френски език и иска да живее с други хора, които говорят френски език". Т.е. без значение от религия, без значение от култура и произход, изобщо достатъчно е да знаеш френски и да искаш да живееш с други "французи" - тогава си французин. Т.е. и алжиреца и мароканеца във Франция са французи... Ама не са.

104

аз

преди 13 години

Точно така се смее и дяволът. Само, че той знае защо го прави, а ти, ***, понятие си нямаш от това, което се случва около нас!