55

Анонимен

преди 13 години

Абе просяците са като ***, Една жена усети ли че е по-лесно да изкарва пари с *** си вече няма връщане назад. Така е и с просяците веднъж научиш ли да просиш никого няма да искаш да работиш повече.

54

Анонимен

преди 13 години

В едни от разказите за Шерлок Холмс се разказваше за един дето живее като джентълмен от просия. Купил си човека имение, има си прислуга и всички екстри :)

53

до всички

преди 13 години

Аз съм виждала и българи да просят ,научил ги е живота на това ,но когато някой ми поиска пари аз го питам за какво съ му и ако е за храна аз отивам да му купя нещо но пари не давам ако не иска храна ,а настоява за пари нищо не получава

52

Machiavelli

преди 13 години

Аз в Stuttgart като бях имаше един просяк на центъра и както си седеше и си просеше, му звънна gsm-а и почна да ти си говори хахахаха казах си "баси тука и просяците са европейци" хахахах

51

Анонимен

преди 13 години

Много са изобретателни просяците. Сега гледам един младеж(българин), здрав и прав тича около Пирогов и с една срамежлива усмивчица, задъхан и поизпотен вика "Извинявайте можете ли да ми услужите с един лев понеже не ми стигат да си платя таксито". И гледам бая народ му се вързва и му дава. Некой път такива шутове ше му дам, че направо в травматологията ше го вкарам. Поне му е наблизко.Ако го видите никви пари не му давайте на тоя *** мързелив!

50

Анонимен

преди 13 години

Да ги обложат с данък :-) Аз понякога давам на просячета, понякога - не. Честно да си кажа, предпочитам да дам благотворително левче на някое дете /гледам не са забогатели много-много/, отколкото да пращам смс-и да пълня гушите на онези, дето и без моето левче са с дебели охранени вратове

49

Machiavelli

преди 13 години

Въпроса не е дали верно изкарва 2000 лева ***, а е кой е тоя *** дето му ги дава????? Аз лично на *** стотинка не бих дал, ако ще да дойде и 5 годишно да хленчи. Предпочитам да ги дам на някоя баба дето проси или някой чичко, а не на ***. Незнам от къде сте я взели тази новина, аз се съмнявам, че българина е толкова ***, че да дава пари на мангалчетата.

48

до 47

преди 13 години

Ако мислиш хората че раждат ***, значи и *** е родила ***

47

Анонимен

преди 13 години

виждал съм наши *** и във Виена

46

Gab4o

преди 13 години

Може би единственото възможно решение е старите *** да се кастрират - разбирайте над 18 години. А останалите деца и младежи да бъдат образовани и да се създаде малко по-добра тяхна раса. Не че нещо от това е възможно, но друго решение просто няма.

45

Nobody

преди 13 години

Аз съм много "За" да се вкарат в ред ***. И съм много "За" да изкарвам 10 000 долара заплата. Ама практиката показва, че когато взимаш 10 000 долара заплата, а производителността на труда ти е доста по-ниска, много бързо един хляб (примерно) започва да струва по 1 000 долара.

44

Анонимен

преди 13 години

Е, щом един бездомен пес може да живее със 200 лева европари, защо да не може *** да изкара 2000 ??? Същите хора ,които защитават бездомните кучета биха защитили и ,,горкичките,, *** - просячета .....

43

Анонимен

преди 13 години

тези ромиии да отиват да работят а не да ми просят по улиците и да правят по 20 ***!!!!!!!!!!

42

Българин

преди 13 години

Няма знаяение за ден, за месец - и за месец е много - 5 членно семейство прави 10 000 месечни - колко български семейства имат такива доходи.След изборите новото правителствпо да гласува закон за минимална заплата поне 10 000 хил долара - няма значение какъв труд. А *** да се изселят на остров в тихия окена както турците са направили с кучетата в Истанбил едно време. Сега само *** ни пречат, ама новото правителсвото ако направи минималната заплата 10000 долара ше се оправим.

41

ттт

преди 13 години

е пак любимата тема на днес.бг за ***, нещо за македонците няма ли, не съм чел скоро!

40

дада

преди 13 години

Тази новина малко на инсиноация ми прилича.

39

Анонимен

преди 13 години

Знаеш ли кога ще дам на *** пари - точно никога. Колко от българите биха дали на цигенин пари? От къде ща им дойдат тия 2000лв. От други *** мое би, едва ли не.

38

dimo

преди 13 години

do 37 ne e taka ec ne gi podkrepia oko6arili sa gi v belgia holandia germania i pr.isvan gradovete kato tragnat da prosiat idva polizia i gi goni imat njakakva darzavna podkrepa, no e sa prezivjavane mnogo ot tjah otivat v ne evrop. strani kadeto im minava nomera

37

Nobody

преди 13 години

Еееееееее, ай спри се малко, де!!!Първо - в статията пише, че *** "може" да изкара 2000 лева на месец. Месец. М-е-с-е-ц. Месецът обикновено се състои от 30 или 31 дни, в редки случаи от 28. Това ти чупи цялата математика...А и ми е много интересно - какъв точно продукт на труда предлагаш срещу заплата от 300 хил. долара на месец? Макови насаждения ли ще отглеждаш?

36

Анонимен

преди 13 години

Истина е! А във Виена - същото в евро, стоят лятото и се връщат