153

гочоолу

преди 14 години

Селското стопанство на България го съсипа Първото правителство на СДС с ФД.Второто на ИКостов парладяса промишленоста.Великия кобурготски крадец довърши държавата . Станишев се опита да я поизправи макар че на изборите му вързахме двамата мошеници Доган и Симеон . Ама не щем . Искаме ББ. Те го опапа резерва за 10 месеца. Българина разбира от бой и глад .Сега ще го имаме в изобилие.

152

нормален

преди 14 години

Ти за бългрин не знам, ама си си чиста проба комунист :) Айде ходи да правиш компания на мишока горе на снимката и си правете *** взаимно... Спряха ви кранчетата и ревете до небето... ***... Де спахте 15 години и не оправихте държавата ? Пирамиди, банки, мутри, мафиоти, крадци и мошеници - всичко с партиен билет... Нещастници !

151

нормален

преди 14 години

Станиев да *** *** :) Да ходи да реве на рамото на Азер :) Цялата държава още е в ръцете на ченгета, мутри и бивши партийни началства, те още искат да смучат... България няма да се оправи, докато не изпука целия лош материал давал гласа си за такива наглеци и мошеници...

150

Българин

преди 14 години

Никой не можел да обясни? Аз мога - явно за това антибългарско правителство е много по-важно и приоритетно да хвърля по над милиард годишно, за да хрантути отвратителните ***, отколкото да осигури енергийната независимост на България !!! В момент на криза, когато дори Германия и Великобритания драстично орязват всякакви социални плащания, тук престъпникът Бойко Борисов дори УВЕЛИЧАВА сумите, отрускани за издръжката на *** *** - нали идват президентски избори и той трябва да ги купи !!

149

Васил Попов

преди 14 години

Браво на г-н Илиев !

148

Васил Попов

преди 14 години

Дами и Господа най-лошото което почва да "витае" в ефира е след като основни плащания от ЕС минават САМО през *Една* банка в един хубяв ден да НЯМА повечето пари с част от Кабинета ! :)))

147

МИНА

преди 14 години

Ние вече свикнахме на разни турски буклуци така че нищо чудно и това да стане да получаваме ток от Турция.БЪЛГАРИЯ БЕШЕ РАЙ сега е АД. Защо немогат нашите оправници да разберат че никой не мисли за БЪЛГАРИЯ.В момента правят това РАЗДЕЛЯЙ И ВЛАДЕЙ.

146

киро

преди 14 години

другаря станишков вие с Праван ефенди и червената енергийна мафия ТОП ЕНЕРДЖИ НА Бай ЛУКАН мафиота окрадохте държавата и ни продавате ток на тройни цени!??? ЗА ТУРЦИЯ ви пращаме по точно в АНАДОЛА ТЕБЕ С ПАРВАН ОГЛУ и доган СОПОЛЯ И РУМЕН ОВЧ. да си търсите тока :))))

145

SAPATA

преди 14 години

за 115 Абе ти ай не си в ред. И в час не си. От къде знаеш с какво се е измъкнал Фердинанд? От "другарите"? Че кой им вярва на измишльотините и лъжите? Един съвет от мене. Разходи се Кобург и виж как се говори за България там. Но си вземи преводач, че... няма да се справиш. Колкото за Белене...знаем ви мераците. И за централата и за лагера.

144

Анонимен

преди 14 години

Говори за себе си, не всички сме ***!

143

Васил Попов

преди 14 години

АЕЦ "Белене" и Петролопровода са на ПЪРВО място реално, а НЕ сегашните им глупости !!!

142

Suvi

преди 14 години

Rusiq i Germaniq vinagi sa ni pomagali ! VINAGI !! Boiko slusha typite amerikancite,koito im puka samo za tqh. Glasuvaite za nego evala posle komunistite vi bili vinovni.EMI AIDE AMERIKA DA NI POMAGA DA VIDIM KAK SHTE E PO-DOBRE.

141

Анонимен

преди 14 години

Никой не можел да обясни защо се замразява АЕЦ "Белене", СПОРЕД МЕН МНОГО ДОБРЕ ЗНАЕШ ЗА КАКВО Е ЗАМРАЗЯВАТ ЩОТО НЯМА ПАРИ И ШЕ ЗАТЪНЕМ В ДЪЛГОВЕ КО Е ПОСТРОЯТ ПАК И ПРИОРИТЕТ СА МАГИСТРАЛИ НЕ МОЕ ВСИЧКО ДА СЕ ПОСТРОИ НАВЕДНЪЖ

140

Васил Попов

преди 14 години

НАЙ-голямата беля в историята на България ще нанесе ГЕРБ, много е жалко че си излъгахме да гласуваме за Тях !!!

139

АЕЦове и зрелища

преди 14 години

Ми що да не внасяме и ток от Турция, като не сме спирали да внасяме турски домати, картофи, пипер, мръвки, дрешлета, обущета и сичко квото се сетиш. Каква индустрия и какво земеделие са изградени в България за двайсе години в просперитетния демократичен тунел (да не говорим за "постиженията" на Триглавата ламя!), та да ни е притрябвал и нов АЕЦ. Другарю????

138

Сашо

преди 14 години

И какъв е стандарта ?Просто елита им е по-богат от нашия.Еми къде къде по-добри страни за живеене от САЩ и Турция.Да изброявам ли?Швейцария,Япония,Германия,Швеция,Кувейт,Катар,Обединени Арабски Емирства..

137

perekly

преди 14 години

Не , мога да чета ,да пиша ,да смятам и най - важното - да мисля.

136

1111

преди 14 години

Разбира се че от българите зависи съдбата на България.Все ще улучим 6 от тотото да намерим един политик работещ за България.Надявам се само да е по скоро

135

Сашо до 136

преди 14 години

Явно съм засегнал някой луд-пехливан!Спокойно ти вземи да посетиш някое американско гето или източна Турция,а след това КНДР.Едно към едно са!После ще си говорим пак.

134

134,ти за кво ревеш

преди 14 години

Абе в сащ и турция комунизъм, комунизъм, ама *** ги виж как живеят там, после ела се сравнявай тука къде си и какво си. При нас не комунизъм, ами комунизъм на десета степен трябва, та белким нещо почне да се оправя.