44

cat

преди 14 години

Да, като е котка дай да стрелям два пъти!Тоя *** майчин заслужава да го тикнат в клетката на лъва и цял живот да му рине отпадъците там и да му прислугва, ама до края на живота му нещастен!!!Първо естествено бих го понабила яко!

43

snaipera.

преди 14 години

nqmam dumi tiq pu6ki trabva da se zabranqt az imam ama e na selo i strelqm po plasmasovi 6i6eta a zad tqh ima stena i nqma opasnost za nikoi.

42

№ 36

преди 14 години

Не, не ни е омръзнало да повтаряме докато има такива тикви да не вдяват. И да, доста изпозастреляни хора има напоследък щото пушката не е като оная ти работа, жалко,че има такива като теб дето ги бъркат

41

Анонимен

преди 14 години

До кучемразци, моля ви четат ви деца и хора с неформирани умствени дейности не бъдете крайни в коментарите си.До кучелюбци, вие също не се връзвайте на коментарите им, някои просто се заяждат.а резултата от безсмислените спорове го виждате..............

40

Ейй, в каква миазма

преди 14 години

живеем, не е истинааа!!! От ден на ден по-зле, хаос и агресия! После *** раждай мъченици в скапаната територия! Нито съд, нито полиция, нито медицина, нито правителство - нищо не ни е като хората. То и хора почти не останаха. Да ни превърнат в резерват, поне ще идват посетители да ни хранят... Плаша се!

39

MURDOC

преди 14 години

20-годишният *** решил да се прави на мъж . Представете си след години съшият тоя мухлю да си вземе ловна пушка и почне да пуца комшиите след две-три ракии . Очевидно е какъв комплексар трябва да си за да стреляш от собствената си тераса по котки и да се изживява като DC sniper (Снайперистът от Вашингтон Джон Мухамад убил 10 души през 2002 при серия от убийства ) .Това са бъдещите покоения-пияници,изнасилвачи ,биячи и убийци .Те нямат морал и уванение пред никой . Те са загубеното поколение

38

Гацко

преди 14 години

Първо, никъде не пише, че хлапето е крало нещо в междублоковото пространство.А да го уцелиш 2 пъти в главата, без да го виждаш, след като е ясно, че след първия удар главата му няма как да бъде на същото място е идиотско твърдение.Ясно е, че *** е виждал по какво стреля и го е правил за кеф, защото в България много хора изпитват удоволствие да причиняват страдания и проблеми на останалите. Историята го е доказала многократно.

37

111

преди 14 години

ИМА ПРОВИДЕНИЕ ЗА ТАКИВА ***, КОИТО СТРЕЛЯТ ПО ЖИВОТНИТЕ!!!

36

Спрингфийлд

преди 14 години

Ами сега да го помислят тоя *** за глиган и да го отстрелят , деееба дивите *** , нарочно го е направил , имаше при баба ми (в тоя район) един такъв *** който беше уцелил и то нарочно някакво дете в главата, като преди това се е целил в него , на такова му счупваш мутрата , навираш му пушката в *** и го тикваш за 2-3 години в пандиза да го уважат *** и после вече няма да си играе с пушката, а не да го питат той за какво мисли жертвите си за кучета или котки.

35

До Bob

преди 14 години

Не вили омръзна на вас, всички кучезащитници да повтаряте това като някакво заклинание? Къде бяхте преди няколко дни, когато куче нахапа възрастната жена?Ако глупостите, които повтаряте бяха верни, досега да сме се изпотрепали всички. В България има над 100 000 единици законно огнестрелно оръжие - ловджийско и нарезно. Не бъди толкова ограничен!

34

Анонимен

преди 14 години

Сега бащата на момчето да изстреля няколко порции гъст спермомицин в аналното отверстие на 20-годишния ***!!! И по възможност да предизвика разкъсвания на ***!

33

Анонимен

преди 14 години

Естествено, че става въпрос за чашки. Сачмите нямат зацепване по нарезите и са по-тежки - при съвременните дула са прекалено бавни и неточни с 2 думи не стават. Иначе вярно - или пушката е много добра, или е ужасно лош късмет да нацели меки тъкани по сглобките на черепа. Страшното е друго - 2 изстрела (1 презареждане) БЕЗ да знаеш по какво стреляш!!! Тоя верно си е за е*бане.

32

Анонимен

преди 14 години

Така става когато не се обясняват нещата още при закупуването на оръжието да е ясно и точно какво имаш и нямаш право да правиш с нея и в кои случаи как се действа.И много хора не знаят и се прави всичко възможно да не научат задълженията си и забраните какво да не правят и какво не бива.Това е така още от миналото ...... защо на хората да им се обяснява , нали след това съда и прокурата ще си имат много по-малко работа.Така че първо трябва да се обърне внимание на полицията и съда да вземат мерки да не поглеждат така ехидно и срамежливо а да пояснят на хората нещата и да ги накарат да се подпишат че са инструктирани .... още при закупуването.Защото много хора не знаят че такива неща не са разрешени,а съдийското оправдание при осъждане в такива случаи че видите ли всеки трябвало да знае законите и незнанието не го опрвадава не важи .....!!Защото и съда греши като издава незаконосъобразни съдебни решения но когато се потърси отговорност от съдията за незаконното решение то тогава се казва че имал имунитет и въпреки че е учил години право то неговите грешки биват опрощавани вместо да понася много по-тежко наказание от гражданите които наистина не могат физически да познават безбройните закони.Както при огнестрелно оръжие купувача е задължен да знае закона и се подписва ,също и при вземане на шофьорска книжка е удостоверил че знае закона,нека и тука да се задължи да е запознат със закона .Едно задължително запознаване с правата задълженията и забраните в това отношение трябва да е задължително то страна на продавача на оръжието.А не да се въвежда забрана за пневматично оръжие.

31

bobafet

преди 14 години

Има стрелбища и гори за тази цел.

30

лошо

преди 14 години

да му пуснат сега едно разярено куче пък като го разкъса да кажат после ама ние го помислихме за куче и му пуснахме приятел4е да си играят

29

До 27

преди 14 години

Да, краците обикновено не залужават нищо повече от това да ги третират като животни....

28

Пипи

преди 14 години

Няма оправдание да стреля, в случая. за удоволствие не се стреля в неизвестна мишена и в празно пространство, където винаги може да изскочи нещо, неочакванно! Да е отишъл на стрелбището и да се кефи! кКато е толкова войнственн, изпратете го да стреля по Мароканските скакалци! Ще ги изпотрепе до крак. Дайте му патрони и гледайте шоу. Нека Слави снима и да го покаже по телевижън!

27

Анонимен

преди 14 години

Ето докъде води омразата към животните!

26

Nobody

преди 14 години

Ако беше за сплашване - тоя щеше да гърми с чашки. Със сачми си е преднамерен опит за убийство отвсякъде. Да не говорим, че и пушката си е била сериозна, повечето въздушни са си просто едни плякала, шише не могат да строшат, камо ли череп да пробият. *** да му скъсат на т'ва келеменце....

25

Риба Меч

преди 14 години

Този направо кърти мивки с версията. За да помисли, че е котка, значи не го е виждал добре. Да предположим, че е улучил веднъж. След това жертвата най вероятно е започнала да се мята и да вика. Нашият стрелец обаче, като един истински Вилхелм Тел, вечроятно от същата позиция (иначе щеше да разбере, че не е котка) му тегли втора сачма в главата. Който е стрелял поне веднъж знае, че да улучиш сравнително малка двожеща се мишена без добра видимост е твърде невероятно. Мирише ми на опит за убийство