41

321

преди 14 години

A ti pyk , ako ne si mu nqkakva ot rodata da go zashtitavash ...

40

ТАЙЛАНДКА

преди 14 години

аз не ги познавам, но съм ги виздала. в тайланд ги наричахме семейство чудовища. имам и снимка от сбирките на българите. искаш ли да ти изпратя? но си вземи диазепан преди да видиш големия син. в тайланд смятат че си извършил тежки грехове ако се родиш толкова физически и душевно осакатен. доста грехове има да изтърпява другаря величков в този си чивот, а и в следващите 25. Скоро няма да има нирвана за него, освен неговата алкохолната.

39

да да

преди 14 години

иронизираш нали

38

vazi

преди 14 години

Как го е наклепала тая скумрия човека. Жал ми е за него.Дано се оправи.Знам,че не е такъв човек.Тия фльорци ги назначиха по времето на тройката и по времето на Надка *** и сега дакато ги разкарат зор ще видят.Лошото е, че за нищо не стават, ни за лабота,ни за секс ни за чистачки.Нищо само интриги и глупости.Да й заведе дело за клевета до дупка, за много пари!

37

Анонимен

преди 14 години

Заа секс туризъм и за високо платена почивка на заслужили ***.

36

хохо

преди 14 години

А защо ни е изобщо посолство в Тайланд?

35

PENE

преди 14 години

После кажете , че не е вярна онази приказка народна дето казва " *** глава затрива " - малко е перефразирана но смисълът е ясен ! А тоя му се чудя - от всички "муцунки"в Тайланд , той намерил коя да сваля - баш куцото пиле ! ?? ( Който е бил в Тайланд ме разбира ) !

34

възмутена

преди 14 години

Познавам човека-съвсем нормален си е със съвсем нормално семейство.Жалко за двете му дечица,които може би четат всичко това.

33

DANTES

преди 14 години

NESTO NE MI SE VRAZVA TUKA...........

32

Анонимен

преди 14 години

Абе той мойе да е начетен, но това не значи че не е извратен.Примери бол. Недейте да бъркате образование с психични отклонения.

31

Анонимен

преди 14 години

Те всички са за смяна.Дърти комунистически връзкари.Никаква работа не вършат.Да не упира човек до тях, че не си мърдат пръстта да ти помогнат.

30

възмутена

преди 14 години

Абе вие луди ли сте?!Знаете ли този човек колко начетен и интелигентен е?!Всичко,което е постигнал е благодарение на образованието и уменията му!Не стана ли ясно ,че някой просто се домогва до някаква службица със зъби и нокти?!Напразно опетниха името на човека и притесниха семейството му!

29

информиран

преди 14 години

какви лекции може да чете?! как се краде и живее на аванта зад дипломатически имунитет

28

Анонимен

преди 14 години

То 90 процента от посланиците са на нивото на тоя хубавец.Само прибират луди кинти и никаква работа не вършат.Посолството в Рим е под всякаква критика, с неучтивите си и некомпетентни служителки.

27

българин

преди 14 години

какви лекции чете тоя ***? като му гледам подпухналата физиономия-недоумявам

26

малкият сашко

преди 14 години

този пък,в станата с най евтини,масови и достъпни секс услуги му се приискало хептен безплатно,така е като е израснал през соца,нека си плаща сега

25

стойна

преди 14 години

да бе, не грозен, ами направо ........ не ми идва думата. Как такива пехтиести грозни мутри се уреждат с посланически постове?

24

ВМ

преди 14 години

Външно министерство да се самосезира и да си прибере всичките *** пръснати по света , защото навън българина е сам.

23

райко

преди 14 години

МИНИСТЪР МЛАДЕНОВ И ЗЗАЯВИЛ, ЧЕ ОТЗОВАВА ПОСРАНИК ВЕЛИЧКОВ. ЧЕСТИТО, ЧАКАМЕ ТЕ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

22

Анонимен

преди 14 години

Мисия "Тайланд"