20

7777

преди 14 години

Трябва да се каже на европееца че световната криза отмина още миналата година,Япония е вече на +6%,Китай + 4%,Русия + 3,8,дори америка е +3%.Кризата е само европейска защото са харчили повече отколкото са печелили,Китай,Русия и Бразилия дръпнаха много и парите се праснаха по света а заема остана на Европа.Не могат да върнат заема защото нямат ръст на производството а и еврото спада което е катастрофално за заемите в долари.България не е добре,но и няма много дългове и ако не ни спират мръсните е

19

Анонимен

преди 14 години

до 18 Ти си най-голения мизантроп,кой се сравнява с Испания и кой казва,че сме по-добре такива твърдения са ***,България е малка страна и тепърва и предстой да се бори за влияние,такава е съдбата ни!

18

ь

преди 14 години

Браво на Дянков.Секна им далаверите на доста глнилоч и се разпърдяха по медиите.Като не открият проблеми от Евростат, същия тоя гнилоч дето ни лъга 8 години трябва да си платят с лихвите!Само така министре, боят ще е с факти проверки, а не с мрънкания и подпръцквания от предишната ***.

17

Анонимен

преди 14 години

Българина е роб по душа, навикнал на мизерия и душевно убит. Това е причината някои хора да се радват на този изтърсак и да говорят че сме по-добре от Гърция и Испания. Само който не е бил в Испания може да говори глупости. Испания е на 8-мо място в света по БВП. А България къде е? България е един ***, пълен с бездарни мизантропи.

16

111222

преди 14 години

"Ние сме много по-добри по резултати от нашите съседки" А дали са тези които Вие споменавате???(Между другото данните от Евростат не съвпадат с данните от НСИ) Май почнахте да се насирате.

15

Анонимен

преди 14 години

до 7 Иван.А ти кой си,че да ти вярвам,че Дянков е некомпетентен,по скоро вярвам на мене си и на него от колкото на такива като вас,където разбират от всичко или ти мислиш,че ще се справиш по-добре от него хахахах много сте ми забавни такива,то най-лесно така да плюем,няма угодия на този народ ей големи сме балъци честно!

14

7777

преди 14 години

Подобни проверки ще се направят в ФР и IT.Искат да ни набутат заем на лихва 8% като гърците та да работим за тях,ама няма да ги бъде.Браво на Дянков

13

freax

преди 14 години

Aз му гласувам доверие на този и вярвам, че е по-скоро умен отколкото луд.

12

Анонимен

преди 14 години

Ние сме много по-добри по резултати от нашите съседки...Отживяхме си такъв стандарт нашите съседки не са имали и през 20 - те години на миналия век

11

Iwan

преди 14 години

до-9 , 1 април мина отдаван пич , нещо си се объркал ;)

10

Dairro

преди 14 години

4e kak ina4e , na hartiq vsi4ko e idealno , no v deistvitesnost naroda se izma4va , koeto ti nqma kak da vidi6 ...Ti po dale4e ot ministerstvoto navan ne vijda6 g-n Ministre.

9

Анонимен

преди 14 години

Дянков е най-добрия професионалст за момента в сферата на финансите и каквото и да говорите против него доводите са ви характерни за петокласници,така че мълчете завистливи изчадия!

8

DANTES

преди 14 години

DYANKOV E EDINSSTVENIYAT RABOTEST V TOVA PRAVITELSTVO.

7

Iwan

преди 14 години

недей бра грижа и за Белгия и за Гърция и Испания , това са страни на светлини години пред нашата мила родина, дай боже един ден да сме като тех

6

Оставка!

преди 14 години

Дянков, изчезвай! Неудачник! Само за 1 година съсипа държавата!

5

развален телефон

преди 14 години

Някой търсят под вола теле, за да изкарат Дянков некадърник.Боде им очите и сън не ги хваща.

4

Антон

преди 14 години

Мълчи бе смотан и чети всички новини. Испания и Португалия отиват към фалит. Външния дълг на Белгия(столицата на ЕС) е 100% от брутния им вътрешен продукт. В Германия наближава политическа криза и се говори, че може да излязат от ЕС, а ти плюеш по Дянков. Всички ние сме много добри да плюем по нашите, а не виждаме навън какви са ***. За мен Дянков върви в правилна посока и го подкрепям повече отколкото в началото!

3

Анонимен

преди 14 години

Комплексирано нищожество.

2

Анонимен

преди 14 години

Аз пък ще потретя, изненадващото за тях е, че още си министър на финансите на България !

1

Анонимен

преди 14 години

дянков, халипаво човече, знам че си бил малтретиран заради външния си вид в ловешката гимназия. но защо сега искаш да си го изкараш на целия народ, уроде неден?