434

somebody

преди 14 години

среден пръст отзад за правителството

433

Анонимен

преди 14 години

платено проучване........червените са се вкопчили в него , като вдовица за войнишки х..........

432

Анонимен

преди 14 години

И аз като съм с две висши, успешен бизнес и симпатизирам на герб в коя категория попадам:)

431

NIKI

преди 14 години

MOMCHETA,ALTERNATIVATA NA BOIKO IA ZNAEM -TAKA CHE NE SE PRITESNIAVAITE,V BLIZKITE GODINI NIAMA KOI DA GO POBEDI.

430

реалист

преди 14 години

Бойко щеше да е успешен ,ако беше започнал да управлява след Костов или Царя !Но в тези кризисни времена не става само с МУСКУЛИ - трябва и акъл ,както и романа "Винету" не е идеалния учебник по антикризисни мерки !Костов и Мартин са хората ,които имат идея какво да се прави в такива времена .

429

monke

преди 14 години

Ходих до Силистра и там всички знаят, че камионите със Софийския *** /*** как звучи/ са всичките на боко тиквата. И това се знае дори и в съюза на превозвачите. Сещате ли се за какви пари става въпрос - да караш *** на 400 км!!!!! *** идиотщината. Това само в БГ може да стане и то с хора като тиквата ....

428

Анонимен

преди 14 години

Сегашният поддръжник на ГЕРБ е човек нискоинтелигентен, лумпенизиран, злобен, комплексиран и задължително ***, като Вожда.

427

Анонимен

преди 14 години

Стига сте манипулирали с този ток. 5% и всички платени клакьори гракнахте. Ами парното като го увеличават с 38% и газта с 32% - това не виждате. Също и водата - защото договорът за охрана на инкото на ТОПЛОФИКАЦИЯ, БУЛГАРГАЗ и СОФИЙСКА ВОДА е познайте с коя охранителна фирма - ИПОН-2. Който не знае на кого е да пита. ЧЕЗ, ЕОН и ЕВН отказаха да ползват услугите на премиера, заради което започна масиранто им оплюване от турско-комунистическите медии.

426

NIKI

преди 14 години

SEGASHNIAT PODDARJNIK NA GERB E VSEKI CHESTEN BALGARIN.OSTANALITE SA HORA NA DOGAN I NEGOVATA SVITA.....

425

monke

преди 14 години

Момче - чети какво пишат умните хора в коментарите си. Човек се учи цял живот!

424

Ники

преди 14 години

Аз също мисля да избера Синята коалиция ,Бойко все пак свърши своята работа - измете БСП и ДПС от властта !Но не успява да се справи с кризата !Костов знае и може да го направи,както през 1997 г.

423

monke

преди 14 години

Съгласен съм. Обаче не е нормално американците толкова да се месят и то точно сега.... нали. А дали работата не е свързана с еврейските лобита... как мислите? В смисъл - ЦРУ са едното, а на Алексей хората - другото. Не изпадам в крайности по "Теория на конспирацията" .... просто си задавам въпроси. Пък и това американско нашествие едва ли е без отношение към кризата на еврото:(

422

an

преди 14 години

PREDI MALKO PO RADIO HORIZONT KAZAHA, 4E 6TE IMA UVELI4ENIE NA TOKA, SAS 5 PROCENTA. DA NI E 4ESTITO.

421

Да

преди 14 години

И не боравиш с кирилица и други неща, видни само от едно изречение ...

420

Анонимен

преди 14 години

Кабинета е лош материал. Единствено падането на ГЕРБ от власт ще подобри положението. Толкова *** премиер не сме имали. В. Сидеров му е сериозна конкуренция. Борисов прави грешка след грешка в управлението и все повече запушва икономиката и вероятността да падне от високо в края на годината или началото на следващата е голяма. Да, Сидеров крепи Бойко, но ако България се срине икономически и двамата ще бъдат пометени от обстоятелствата. Досега Борисов нищо не е намалил. Напротив, постоянно увеличава данъци(акцизи, осигурителни прагове,...) и регулации, което влияе директно на джоба ни. Управляващото мнозинство е най-големия източник на несигурност за българите и за инвеститорите. Не е време за експерименти. На следващите избори ще подкрепя Синята Коалиция, ако извади силна програма и силни кандидати. Да дадат път на млади хора.

419

електорат

преди 14 години

Винаги съм гласувал за десните !Но Царя и Бойко ме разочароваха - през 2001 и 2009 ...Ще гласувам за Синята коалиция на другите избори !

418

Анонимен

преди 14 години

сегашният подръжник на герб?!! някой би ли могъл да го опише що е то ? --------------------------------------------------------- Окаяна ***, *** дето все някой му е виновен за това, че е кьопав и некадърен. Крадец, който цял живат е гепил от държавата, работодателя и въобще от който е могъл, заради което е убеден, че всички са крадци.

417

Az

преди 14 години

Ники,прегледай се моето момче.

416

Мит

преди 14 години

Грози ни още една голяма опасност ... Ако не е Бойко Борисов, то ГЕРБ ще предложат Цветан Цветанов, а това е по - зле, отколкото Иван Иванов, например.Проблема е, че тези хора вече създадоха "ефекта" или дефекта ГЕРБ, който ще остане и след тях.

415

niki

преди 14 години

TOVA KOETO SOCIOLOZITE OTCHITAT NE E VIARNO .AZ GLASUVAH ZA BOIKO I NE SAZALIAVAM !!!