119

фелд-маршал

преди 13 години

Когато този вожд си замине, ще има култ към наследника му и после към неговия наследник...... близко е до акъла.

118

Зак

преди 13 години

Едва ли ще се стигне до война. Освен, ако американците не измислят още някоя провокация. Не е реално след като има затопляне на отношенията, толкова скоро да се сменя рязко посоката. 100% има външна намеса. Ако някой трябва да обявява война след потопената подводница, това е Южна Корея. Явно натискат севернокорейците, за да стигнат до такива изводи. Китай, обаче няма да позволят някой да пипне С. Корея. По-добре имащата се за световен лидер нация да спре с евтините си опити да си пласира оръжият

117

Фелд-маршал

преди 13 години

Принципно.. едва ли им стиска да обстрелят Ю.Корея с адрено оръжие, защото знаят какво ще стане след това. Може да са комунисти и анти-пацифисти, но в никакъв случай не са откачени ***. Те осъзнават, че ако предприемат атака с ядрено оръжие, международната общност ще ги срине със земятя.

116

Black Beard

преди 13 години

Как стана така,че двете страни доскоро бяха започнали да затоплят отношенията си.Имаше взаимни визити на най-високо равнище, започнаха съвместни проекти за общи предприятия и изведнъж на прага на война. Явно добрите отношения между страните не се харесват на някои зад океана. Те по манипулациите нямат равни на себе си.

115

Патрат

преди 13 години

И защо мразите символа на червената петолъчка? Нали това е и символа на банкерите Ротшийлд? Този символ е на самият човек, на животните-пентаграмми. няма нищо лошо в него. А това,ч е КНДР искат да живеят като комунистическа страна ид ас е саморазвиват, е добре за тях като народ. Но това не е угодно на други. Ами както си решат, стига да не пречат и на нас! Защо все гледаме да наподобяваме другите, а убиваме себе си? Ако и Пикассо копираше другите, нямаше да е велик? Ние наистина сме стадо-народ.

114

Анонимен

преди 13 години

Снимката предизвиква "носталгия" по отминалите манифестации, паради и т.н.всенародни мероприятия.

113

Патрат

преди 13 години

Защо мразиш, всеки от тях? Има хора, не са ни криви на нас лично. Това, че тук надойдоха някои тарикати и внасят контрабанда и вършат други пакости, не означава че всички жълтокожи са лоши? Аз бих се оженил и за азиатка, ако е точна и се обичаме. То нашите момичета са много красиви точни, но станаха много предубедени. И често гледат зад граница. Много се продадоха, станаха ***, спят наред с когото си искат? Има много точни азиатци и от двата пола. Има любезни, усмихнати, човечни хора.

112

2012

преди 13 години

дали ББ щте даде въздушен коридор на севернокореиските боини глави .

111

Анонимен

преди 13 години

Хората каквото сами си направят, друг не може.Това важи в пълна степен за Северна Корея.

110

Мене

преди 13 години

Мръсни ***!Почвам да ги мразя повече и от талибаните.Малки жълти дръпнати ***!

109

Анонимен

преди 13 години

Е, това вече ще е много лошо, защото тия лудите, май имат ядрени оръжия! И ако решат да ги използват...

108

Патрат

преди 13 години

Прав си! Тя не е угодна на разни магнати, защото не позволява да си правят каквото си искат там. И затова искат да я унищожат, както с измама или с армии, унищожиха и нас, Югославия и други. Направо вече да не знаеш на кого да вярваш, в тоя коварен свят? Тъпо нещо сме българите. Плюем онези, които са ни приятели, а слугуваме и викаме онези, които ни убиват и заробват. тТъпи сме като народ. И май е неизлечимо, от много столетия, в Историята, назад. Но нечии лични сметки се пълнят.

107

Патрат

преди 13 години

Ние сме като народ, направо ***. Затова и всякакви ни подиграват и завладяват. Дадохме коридор за нападението над Югославия, плюете и Израел и Турция и Руссия и наред. Отказват да разположат русски ПРО, а канят други. Унищожихме си хубавите ракети "Сатан", а сега никакви. Абе - направо *** сме като народ. Само по паради, по тайни приватизации, строене на хотели и пълнене нас метки си ни бива. И като роби-овце. Не, че не ставаме и за генерали, ама като стане някой, пак ни предаде. Срам ме е

106

Петьо-Еврей

преди 13 години

ятаких ослов ешо не видел))))

105

И ще

преди 13 години

И ще настане една глобална ХАЙДУКРАЦИЯ в света ,че свят ще ни се извие...

104

Анонимен

преди 13 години

Всъщност е добре да има една комунистическа *** останала на света, за да се вижда на практика какво е комунизма. Но май скоро ще останем без нея.

103

2012

преди 13 години

евреите в газови камери хаил хаил

102

ххх

преди 13 години

Аре да започва и всичко да се свърши, то се е видяло, че целта на няколко болни, импотентни, властолюбиви, педантични и какви ли още не *** са решили да ни затрият, поне стига са се канили, а да ни довършат *** и ненормалните хора, които се имат за богоизбрани!!!

101

Петьо-Еврей

преди 13 години

пиздобол)))))

100

Пише се

преди 13 години

Защо??!! И ти ли не знаеш как се пише детски...Идете в първи клас и ще ви научат...