75

Анонимен

преди 14 години

toshko nedei taka

74

Lestat

преди 14 години

Дайте ми ги на мен аз ще ви платя като за скрап !

73

ЕГАТИ ПРОБЛЕМА

преди 14 години

Всички коли са били застраховани и няма никакъв проблем с оценката на база застрах. сума и свалено по 20-30 %, НО Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ПУБЛИЧЕН ТЪРГ. Ако ги шитнат за вторични суровини значи е пълна далавера и поредно доказателство, че в държавното управление е пълно с ***.

72

NM

преди 14 години

Да ги дават за скраб заедно с умниците сътворили тази схема.

71

dada

преди 14 години

Изкупувам скраб само мерцедеси от парламента 5 лв броиката плащам на борч

70

Анонимен

преди 14 години

Нали ако тия стигнат до хората ще излезне всичките далавери с части които са правили за тия 15 години. Кой знае какво са поръчвали, акво са слагали и как са ги ремонтирали. Не вярвам да оставят тия далавери да лъснат!

69

Монти

преди 14 години

Тоя смолянченин що се прави на ощипан - пускат на ги търг с явно наддаване като някога такситата

68

Анонимен

преди 14 години

Ако и във всеки мерцедес има по 5 *** депутати съм с две ръце за.

67

Анонимен

преди 14 години

Четвърти вариант прилича на третия, но с по-малко средства и повече приходи, и за постоянно, а не еднократно - едно сайтче и всички коли на търг, но всяка кола с история - кой депутат се е возил в нея, същото важи и за бюрата, креслата и т. н., и идея си нямате какви пари се дават за малко история, вещи без история може да си купи всеки.Колко ли ще струва креслото на Доган например ???

66

Анонимен

преди 14 години

Като са толкова хуманни да ги подарят !!!!!!!!!!!! на социални институциии

65

NM

преди 14 години

Да бъдат дадени на друга институция?!...та нали пак тази институция, за да ги поддържа ще харчи държавни пари, какъв тогава е смисъла...то и като четеш тези бисери не знам за смях ли е, за плач ли е.

64

Анонимен

преди 14 години

СКОРО ДАДОХ РЕНОТО СИ ЗА СКРАП ЗА 150 ЛВ. МЕРЦЕДЕСИТЕ СА НАЙ-МНОГО 250 ЛВ.

63

BG

преди 14 години

Da se namali broia na deputatite s 50% e dobra antikrizesna miarka.

62

Анонимен

преди 14 години

"Единият е колите да бъдат подарени на друга институция." Страшно умно решение, само "умници" са там в парламента.Нали като ги дадат на друга институция тази институция ще взема пак пари от Бюджета за да ги потдържа.Втория вариант пък е направо върха, колко тежи един мерцедес от старите около 2 тона грубо само метала, желязото се изкупува на 30ст - значи около 600 лв - 20 процента данак става 480 лв, голяма печалба няма що за кола която ако се продаде на части или цяла ще вземеш най малко 3000

61

Анонимен

преди 14 години

оооо тази далавера ми е ясна. Уж за скраб. За скраб ще им платят максимум по 800-1000 на кола дори по-малко. И после ще ги препродадат по живо по здраво на многократно по-висока цена.

60

Анонимен

преди 14 години

ataka sega nqkoi skrabadjiq 6te se nagushi s pari 6te gi kupi za po 40 stotinki na kilogram edin mercedes e 2 tona toest za okolo 1000 lv 6te gi kupi uj da gi raztopi a vmesto tova 6te gi prodade za po 15000 - 20000 lv i razbira se tozi skrabadjiq 6te e nqkuf blizyk na nqkoi deputat

59

Цецко

преди 14 години

само тоя на фидосова нема да може да се възстанови! Това окачване, това интериор, това симетрия на шасито - пълна леш ще да е.

58

.

преди 14 години

Да може би и аз малко преувеличих, след 2000 година ще намеря за малко повече от 10 бона,но пък ако са толкова лускозни колкото говорят,пък и знаеш ли колко луди има дето само за "гъзарията" ,че са купили парламентарни коли,ще се изръсят :)

57

степан

преди 14 години

Малееееее...точно тия ли правят законите?! Дето на две магарета слама не могат да разделят. Не смея да ги уча, понеже няма да ме разберат, но всяка нормална фирма със счетоводител, ще направи проста и елементарна сметка на приходи и разходи в единия и в другия случай - и ще избере вариант. И кво ако ги продадът на друга институция - по-малко ли разходи ще има по подръжката? Бе немам думи!!!

56

Автоджамбазин

преди 14 години

Хе-хе 10 000 лв за такъв "Мерцедес"... Браво бе! Щом си толкова дашен искаш ли да ти продам два такива за 15 000, пък ти после като ги шитнеш за 20 000 ще си с 5000 лв. напред.