142

Анонимен

преди 14 години

Колкото по-голямо е престъплението, толкова по-голям шанса ти да се измъкнеш. Това трябва да е девизът на съдилищата в БГ :)

141

Халифакс

преди 14 години

Крадеш няколко милиона. Идва новото правителство. Прави си филмче за ареста ти. Даваш 10-15000 за гаранция и определена сума на точния човек и ... си СВОБОДЕН и си отново в бизнеса ! Това е системата !

140

лъчо

преди 14 години

айде ,ЧЕСТИТО ,срам сте за българия

139

ХА ХА ХА

преди 14 години

Ле, ле, Цонев жив да го ожалиш...Неговата посестрима по обирджийство Масларова не лежа нито един ден в ареста и плати само 5000 лв.

138

WTF???

преди 14 години

За тези ,които откраднат храна-5 години затвор!За тези които откраднат пари-10 години затвор!За тези които убиват (ако са известни)-от 1 до 2 условно,а ако не са- 10-15 ефективноА тези,които ограбиха държавата- Свобода и протекция!!! Това са българските СЪДИЛИЩА!ПОЗОР!Дано един ден платите за тази арогантност,подкупни съдии!

137

тампер

преди 14 години

Значи след като няма да гласуваш за ГЕРБ, я да те чуем за кого ще гласуваш?

136

тото

преди 14 години

С тази правосъдна система скоро няма да имаме държава.

135

Ново !!!

преди 14 години

Ние ги хващаме, ама така, че да ги пуснат :)

134

BIVSH GERBER

преди 14 години

NIKOGA POVE4E GERB

133

Анонимен

преди 14 години

Ние живеем в най-свободната държава в света:) Всички "хванати" в крачка,се измъкват като пъпна връв:) Може и да е невинен човечеца,ама много станаха освободените,бе:) Плащаш си и си...вън,макар и аут от системата:) Нов,български патент,без аналог в света:)

132

Пак дръвце за народа

преди 14 години

Ами в цивилизования свят за да арестуваш и осъдиш когото и да е, трябват и сериозни доказателства. Но третокласните актьорчета в униформи от Цирк "Цветанов & Бойко" едва ли знаят тази истина. В резултат на нескопосаните им показни акции, БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД ще се изръси с около може би половин-един милион евро в Страсбург, които ще отидат в джоба на Цонев. Да управляваш мутренската фирма ИПОН и да управляваш ДЪРЖАВА са просто две много различни неща.

131

Анонимен

преди 14 години

Интересни факти изскочиха на днешното заседание. Стана ясно, че Петър Сантиров е имал информация за съдии и прокурори, които се подслушват. В разговор със следователя Петьо Петров той е казал, че знае за 20 съдии от СГС и 15 прокурори от градската прокуратура, срещу които се прилагат СРС-та. "Окъде Сантиров е знаел кои се подслушват???Всички те били в телефона на съдията от Върховния административен съд Панайот Генков"Още един мамин хубавец!

130

абе кво име

преди 14 години

първо съдийте на стадиона...растрел.абе те всички са корумпирани бе.тъй ли няма един свестен да осъди тия крадци.няма оцеляване в тая държава

129

Анонимен

преди 14 години

DO GERMANYSAD + BCP+ STANICHEV + OVCHAROV +SAD ====== MIZERIA ZIGANIA I *** ZA NARODA

128

Голям играч

преди 14 години

Поне разбрахме кой е големия играч на апелативиня съд-ПЕНГЕЗОВ!

127

FROM GERMANY

преди 14 години

VAN OT EU BULGARIA = BSP BKP SAD KORUZIA = KRADZI VAN FROM EUROPE

126

Анонимен

преди 14 години

Като не е доволен от Системата Боико да свика Велико Н.С.- и да промени всички закони които не му харесват ,ако иска да приеме и американската Конституция .

125

ала-бала

преди 14 години

Съдебната система е много добронамерена към мафиотските структори,който при все че има доказателства безброи пак били недостатъчни за да бъдат осъдени крадливите министри и магистрати,е доказахте 20г. безочие че"за кокошка няма прошка",а за"милиони няма достатъчно доказателства",навярно се нуждаем от съд който не се влиае от мафията сред политическите партии и ще съди,както вие съдите кокошкарите,чак тогава ще се върне баланса във обществото ни....

124

Анонимен

преди 14 години

Шансът нещата в България да станат както в белите държави е същия какъвто е и Конго да стане водеща икономическа сила. Разберете, че няма как да стане. Има едни определени държави, в които материяла е лош, те никога няма да се цивилизоват. За съжаление България е една такава държавица. Чудя се как ни приеха в ЕС изобщо...

123

Тошето

преди 14 години

Старата песен на нов глас. И това правителство е не по-малко мафиотско от предишното...Ето, че и на него вече не му пука и прави всичко явно, както си беше и преди..