261

петър

преди 13 години

Яне тук прав.Сега разбирате ли какъв таралеж си сложихме в гащите като подкрепихме Косово?

260

humanist

преди 13 години

IHH е международна организация.В деня на потеглянето на корабите направиха официялно изказване,в което казваха,че преди 1 година са се обърнали към еврейските власти,за да направят хуманитарна помощ и от 1 година са чакали отговор.Двете страни правят различни изказвания.Въпроса е на кой да се вярва..като гледам колко "добре" си живеят ХОРАТА в Газа,колко лесно си хапват от време на време,колко малко туниели копаят до другите държави,за да си осигурят храна и т.н. май Израел са прави..да ама НЕ!

259

до humanist

преди 13 години

Еврейте не са отказали хум.помощ.Само са поискали да мине на проверка през тях.От Газа към Израел през последните години са изстреляни около 100 000 ракети.Най-важното-палестинските организации не поддържат връзки с ХАМАС,които окупираха де факто Газа и не са подвластни на палестинското правителство.Тази акция е чиста провокация,на която еврейте се хванаха...

258

&&&

преди 13 години

Prodajen boklyk.Koi e glasyval za tva ***

257

humanist

преди 13 години

Ако съм един от най-добре обучените командоси в света,и сам %100 оборудван с оръжия,за които цял свят чака на вратата на Израел за да си поръча от тях и някой ме нападне с метален прът няма да го застрелям.Случая става в международни води,което автоматично изравнава Израел със сомалийските пирати.И арестуването на пътниците си е чисто отвилчане според международните закони.Корабите не са %100 турски,те са международни.Всички българи трябва да се изчистим от комплексите си веднъж завинаги.

256

7777

преди 13 години

kloyn

255

до Крум

преди 13 години

Земята на Палестина е продадена преди 60-70 г на еврейте.Това са фактите.Сега ,обаче те си я искат обратно.Палестинците са живели там 1300г.Да,но много преди тях еврейското царство е съществувало.Работата е много объркана.Истината е ,че еврейте направиха от пустинята райска земя и9 палестинците я искат обратно наготово.Е-няма как да стане.

254

Крум

преди 13 години

Ситуацията е доста сложна...По принцип Израел са агресорите, които са окупирали Палестина и тормозят хората там. Благодарение на "хуманната "политика на евреите спрямо арабите там възникнаха терористичните организации като АлКАйда. От друга страна пък Турция е действала много нагло като въпреки предупреждението на Израел са ги провокирали и са щурмували забранената зона, като наглостта им е достигнала до там да бият с прът командосите и да отнемат 2 автомата.Е кой е прав?

253

Иван

преди 13 години

Да не кажат Юдите, че Ярето не им е протеже - вижте публикацията "Бивш шеф на МОСАД застана зад Яне":Екипът на партия РЗС ще бъде подпомогнат активно в предстоящата си работа от консултанти от Израел, съобщиха от партията на Яне Янев. Става въпрос за двама бивши израелски генерали Йорам Рудман и Дани Ятом, както и един бивш министър Дани Кричман. Консултантите ще помагат в развитието на секторите Селско стопанство, Сигурност и Борба с корупцията.

252

Иван

преди 13 години

Евреите плащаха по 100 лв. на *** да гласува за Ярето, МОСАД охранява Ярето по време на предизборната кампания, да не отнесе някой презрял домат по изродската муцуна и сега Ярето трябва да си плаща вересиите - като продава българските и европейските интереси на Юдите!

251

Al

преди 13 години

Зависи кой как разбира хуманитарната помощ.За някои това са храни и лекарства,а за други автомати и гранати.През 1962г. бившия вече СССР изпрати в Куба като хуманитарна помощ ядрени ракети СС 4 и СС 5 и така изправи света на ръба на Трета световна война!А ако сега в доставките са вкл. ирански ракети ?

250

humanist

преди 13 години

Гърци или турци,българи или евреи..Няма никакво значение.Хората в Газа умират!От липса на храна,питейна вода,лекарства..Спят на открито,защото нямат строителни материали..Седемте кораба превозваха точно тези нужни за палестинците животоспасяващи неща.Сигурен съм в това,защото след арестуването на екипажа и пътниците корабите останаха в ръцете на евреите.Има ли второ мнение,че не са си направили труда да ги претърсят от А до Я ??В тези кораби има оръжие,колкото имаше атомна бомба в Ирак!

249

:)))

преди 13 години

Цинизма също е средство за изразяване. Да го забраниш означава да ограничиш свободата на словото да го *** :))))

248

13

преди 13 години

Защо не се цензурират простотиите?!?!?!Грубия и вулгарният език трябва да не се толерират.

247

;)

преди 13 години

Не съвсем. Според мен са липсващото звнено между човека и ***, ама това си е моя теза.

246

сфд

преди 13 години

И аз категорично заставам зад Израел. Ислямските кукли на конци са изкючително перверзни и в несъответствие с нормалния свят...

245

САНИТАР

преди 13 години

И ТАЗИ ПЕРСОНА ОЩЕ НЕ Е ИЗОЛИРАНА НА 4 КИЛОМЕТЪР???? САМО ЗАЦАПВА ОКОЛНОТО ПРОСТРАНСТВО. ДА МУ БЕРАТ ГАЙЛЕТО НЕГОВИТЕ СЪЗДАТЕЛИ ИСПОНСОРИ.СЕЩАТЕ ЛИ СЕ КОИ СА ТЕ? ЕЛЕМЕНТАРНО!!СЪЩИТЕ КОИТО ВИ ДОКА-РАХА ЦАРЧЕТО СИМЕОНЧО.ВИЕ ПЪК МУ "ВЕРВАХТЕ".РЕЗУЛТАТИТЕ ОТ"ЦАРУВАНЕТО" НА "ГОРСКИЯ"СА ВИ БОЛЕЗНЕНО ЯСНИ.ЗАБРАВИХ,ЧЕ В УЧИЛИЩЕ ВИ УЧЕХАНА ВЯРНОСТ КЪМ ПАРТИЯТА И ПОРЕДНИЯ ВОЖД ТА НЕ ОСТАВАШЕ ВРЕМЕ ДА ВИНАУЧАТ ДА МИСЛИТЕ.БОЖЕ ПАЗИ БЪЛГАРИЯ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

244

petq

преди 13 години

Ta *** ne sa li hora...???

243

stef

преди 13 години

Samo 4e ne Turcite,a internacionalna humanitarna pomo6t i flotilia,negramotnik!!!

242

pero

преди 13 години

hvarlete go na slonovete