65

bg.

преди 14 години

разтревожени комунисти,се кахърят,че след тях нищо не остана....младите нямат памет....но ние знаем кой палеше общинските архиви и обираше мандри....после се напиваха и забременяваха другарката ДРАГОЙЧЕВА...

64

д-швейка

преди 14 години

Абе като гледаме къде ги инвестирате и тези милиарди са ви много за това дет уж го вършите.Според мен нищо не трябва да им се дава на общините-няма нито една безплатна услуга там.Като толкова им се работи за общото благо-работете без заплащане на доброволни начала и тогава ще ви видим ентусиазма.Мародери червени- то ви е по наследство

63

случаен

преди 14 години

Хей Вие пишещите, не сте ли на ясно какво става? Народа не купува-нито дрехи,нито обувки , нито черно-бяло-цветна техника. Народа не кува вече и кремвирши.Той е уплашен.И да има пари е уплашен. Пишете и предлагайте как да се промени това. Всичко друго е всуе. Какво ще пишете по Коледа?

62

BIVSH GERBER

преди 14 години

nikoga pak

61

doomchant

преди 14 години

"Не бе ***. Сидеров сега е в комисията за контрол на ДАНС и е наин председател !"Ясно де, като е в комисията Сидеров документи ли е видял, дето показват че Станишев е защитавал Петров, някой агент ли го е уверил, че точно така е било - т.е. как може да бъде човек сигурен, че Сидеров не лъже както често е правил до сега? При цялото ти интелектуално превъзходство би трябвало да си си задал вече тия въпроси и да им знаеш отговора.

60

4gt

преди 14 години

ГЕРБ фалира общини, твърдят от БСП.....ГЕРБ фалира държавата вие плачете за 3-4 червени общини!!!!!

59

Анонимен

преди 14 години

Най лошото не е това че БСП,ДПС,НДСВ,СДС са крали. Най лошото е, че преебаха работещаите системи на държавата....

58

ГЕРБер

преди 14 години

Тези комунисти фалираха цялата държава, сега ревват.

57

Kate

преди 14 години

Ми то комунистите крадоха , крадоха и не оставиха нищо почти за бедните "герб"чета. Те от къде да си напълнят гушките а ?

56

sss

преди 14 години

Единсвеното нещо, което остана на партията на другаря Путев, която взривяваше цървки, както и на коалиционния й партньор, който взривяваше влакове, е да плаши с "гражданския мир". Те, освен от тероризъм, от друго не разбират.

55

Анонимен

преди 14 години

Е и ? Делата са важни.......и приоритетите.

54

фирмено отделение

преди 14 години

за 48Във фирмените регистри на съда може да се види , че Алексей Петров е съдлужник на Борисов, и там пак може да се Види, че и Пашата е съдружник на Боце. Моля за коментар анонимнико

53

Анонимен

преди 14 години

Не бе ***. Сидеров сега е в комисията за контрол на ДАНС и е наин председател !

52

???

преди 14 години

И какво направил Станишев? Върнал с резолюция лично на Сертов /Шефа на Данс/ материали на ДАНС без да мине през деловодството. Боце го разду, все едно ги е дал на съдружниците му Пашата и Петров. Станишев може да получи административно порицание или глоба. Все пак Сертов не се отрече, че тогавашния премиер му ги е дал. Това е наказанието за неволно нарушаване на документооборота. Още повече, че първата комисия каза, че секретен им е грифът, чак втората/подчинена на Боце / каза че са секретни.

51

НМ

преди 14 години

И хотел "Орловец" ли е на червен олигарх ?

50

doomchant

преди 14 години

"Над Алексей Петров е опъван чадър и то от Станишев. Благодарение на протекцията той е бил назначен в ДАНС въпреки обструкциите, даже и от чужди посолства", разкри Волен."А как Сидеров е узнал това? И към него ли изтича информация от ДАНС?

49

Анонимен

преди 14 години

Във тази община ДПС са назначили 10 пъти повече служители....нали се сещате какви са. Ами турци са. Питайте някой от Смолян за ко иде реч....

48

Анонимен

преди 14 години

когато Петров бъде осъден, корупционните схеми на Станишев ще станат по-ясни и може би ще има данни за повдигане на нови обвинения срещу лидера на БСП. "Взаимовръзката ще доведе и до разкриване на корупционни схеми, протектирани от Станишев и може би връзки с Георги Първанов", каза още Сидеров.

47

Анонимен

преди 14 години

Сидеров, който е и председател на комисията за контрол над ДАНС в парламента, обяви, че зад изтичането на секретна информация от кабинета на експремиера, стои прикриването от него на Алексей Петров. "Над Алексей Петров е опъван чадър и то от Станишев. Благодарение на протекцията той е бил назначен в ДАНС въпреки обструкциите, даже и от чужди посолства", разкри Волен.

46

присмехулник

преди 14 години

То сега остава и в затвора да го вкарат. Та той само товам чака. С безумното си бездействие и смешни намерения за реформи Борсов и Дянков го направиха на фона на своята некъдърност корифей. Сега го направете и мъченик и на март когато разтурите парламента на бял кон ще го доведете.