52

Анонимен

преди 14 години

DA, kakto publikuvaha spisycite na razuznavacite, agentite i DSarite, tak sega iskame imenata na roditelite i ucenicite, sled kato bate Ceco e izlovil esemesnata tyrgovia.PO_Vajnoto e obace i da publikuvat ocenkite na "ZNAESTITE" temata.togav ste pada smeeeh smeeeeh smeeeh.BRAO BATE CECO!

51

ia po-spoko, be!

преди 14 години

DO: uvilnenia za INATOVabe zver, ne e li po-dobre da iskame imenata na roditelite i kym koia boia prinadlejat otkolkoto da uvolniavame ministyryt- koeto si e redno. tozi gaf e po-goliam gaf ot gafovete na umnata, krasiva i 4estna Jeleva i zdravniat Ministyr s korupciite mu okolo vaksinite!

50

!!!

преди 14 години

Само 60? И как го установихте? И 1 да е ,пак е много! Това е подигравка с труда на много деца!

49

ЧИТАТЕЛ

преди 14 години

Изчезна много бързо готиното изказване на гръцкия премиер.Ха, ха, хо, хо, хо, кое по-добро - гръцката криза или българската стабилност!!!!!Чудно изказване, от къде ли беше свалено!!!

48

tareva

преди 14 години

. Ако имаше някаква санкция може да се предполага, че няма да се повтори И какво от това, че са разкрили чиновника за изпятата тема по български. Ще има ли уволнение? Едва ли!

47

читател

преди 14 години

БРАВО!БРАВО!БРАВО!БРАВО!БРАВО!БРАВОБРАВО!БРАВО!БРАВО!БРАВО!БРАВО!БРАВО

46

Анонимен

преди 14 години

Боко и Цоко ВЪН.

45

aydun

преди 14 години

хахахаххахаха не повече от 60 хахаха смях смях направо повръщам от смях. ЕБ СИ ЖАЛКАРИТЕ!!

44

Dave

преди 14 години

До кога с тези комунистически модели на образование?!?В МОН не проумяха ли,че образованието също се глобализира и за младежите ще е по-добре така да ги подготвят,че да бъдат на еднакво ниво с останалите младежи от Европа и отатък океана,като определено тези матури по български език и литература са един излишен разход,най-вече за зрелостниците и техните родители,да не говорим,че те дърпат назад спрямо връстниците ти от Европа,защото там никой не го интересува кои са Вазов,Дебелянов или Пелин

43

Неграмотен

преди 14 години

А не може ли някакви курсове да се организират, та тоя по-долу да не пише "вишисти"

42

парти

преди 14 години

Излишна работа е. Не разбираш ли материята, не можеш ли сам да мислиш, скапана ти е работата. И да препишеш, в живота преписване няма. То е вярно, че доста хитреци и без дипломи преуспяха, но това пък показва, че имат отличен по други дисциплини. Принципа е общовалиден. Не знаеш ли, гола вода си и дас и вземеш изпита. Друг е въпроса как го използуваш, в живота това знание и дали печелиш, от него.

41

Lehr

преди 14 години

*** нали беше само един клас - или е по един във всяко училище. И дали някой неудобен чиновник няма просто да опери пешкира. Всичко ще си признае, да, да. Тия от МОН не знаят с кого говорят, а още по-малко - какво плямпа министаро.

40

ПЛЕМЕ

преди 14 години

УЧИ МАМА ЗА ДА НЕ РАБОТИШ,ВСИЧКИ ВИШИСТИ НА КАРИЕРАТА ДА ЧУКАТ КАМЪНИ -ПРЕПИСВАЧИ ***...

39

Анонимен

преди 14 години

Иван Костов е виновен

38

Анулиране

преди 14 години

Всичко трябва да се анулира и без това в българия е пълно с вишисти преписвачи,в българия висшето образование е положена дълбока уснова от преписвачи и *** които после се бутат в политиката,стават лекари ,икономисти,адвокати,съдии,прокурори ,полицаи връзкари и.н.Всички вишисти трябва да положат изпити на ново през годините калпазани -преписвачи...

37

Анонимен

преди 14 години

ГОЛЕМ ПРАЗ

36

Grrr

преди 14 години

I pone 5 sa ot stolichnoto 29 SOU

35

Dave

преди 14 години

Това само в България го има с тези *** теми по български език и литература от типа на силата на обаянието и опиянението в любовта на Яворов,а нашите умни глави в МОН така и не проумяха,че трябва да се направи един общ тест който да включва раздели граматика,четене и пресъздаване,математика,чужд език и един общ раздел,който да включва въпроси от химия,физика,биология,география и философия.

34

Анонимен

преди 14 години

Не на 60-70 000, а на тия 60, за които говорят, че се знае, че предварително са имали темата. Да затегнат мерките за догодина. Поне да е , честно. Едно е просто да не си учил, друго е да си учил, но някой, който предварително си е купил темата, да изкара повече от теб и ако кандидатстваш в университет с матура, да те измести такъв човек с нереална оценка, само защото си е платил.

33

любопитко

преди 14 години

Много ми е интересно по кой член от наказателния кодекс е извършил пристъпление този служител. Как е била установено, че не повече от 60 ученика са узнали темата. Чрез проверка на посетилите обявата в Интернет ли? А дали МВР са имали право да правят такава проверка, като за целта е необходимо разрешение от съда?