44

Ей

преди 14 години

Вечно говорим, че у настрябват нови и нови закони. Закони за животните, за 62 годишните и т.н.Иран е независима държава СЪС ЗАКОНИ. Съдът ще каже дали тя ги е нарушила. Ако е престъпник, защо трябва да я съжаляваме?

43

Cyrex

преди 14 години

В Саудитска Арабия е същото.Ама те са дружки на сащ. Ни вопъл,ни ред...В Ирак е същото. Пък и кво им пречи на дъртите английски амбреажи да вземат още един? Ама щом няма да получат петролец,кучета да го ядат човека.

42

Анонимен

преди 14 години

И къде сте сега тези, които обяснявахте, че Иран е нормална държава и САЩ само се опитват да ги злепоставят? Такива побъркани хора, които затварят РЕЖИСЬОР, защото е направил ФИЛМ, което си му е работата не само, че не трябва да имат оръжия, ами не заслужава и електричество дори. Всички нормални държави трябва да бойкотираме тези ненормалници.

41

някой

преди 14 години

Абе хора кажете нещо смислено, стига простотии!Статията е много сериозна и си заслужава коментар!Освен плюещи и псуващи тук други не можах да видя.Истината е че Иран е една радикално ислямска и тиранична държава. Не виждам на кой би му харесало да живее там и защо им се възхищавате какви уж чудесни закони имали?Учудва ме и друго - как същевременно се надига такъв неистов вой срещу Турция, а като ви гледам така сте готови да приемете Иран в Европейския Съюз, макар да няма как да стане!

40

Candy

преди 14 години

Абе какви сте такива извратеняци бе?! Понякога се чуда, в тоя сайт само отайката на обществото ли пише, или наистина това е общественото мнение. И това са хора бе, какви са тия ехидни коментарчета....? Толкова ли сте повърхностни и низки, наистина...?

39

Лезбийка

преди 14 години

Те всички се правят на лезбийки, само и само да получат убежище в Англия.

38

Анонимен

преди 14 години

пич, пий си хапчетата редовно, няма нужда да ни засипваш с безумията си

37

Анонимен

преди 14 години

ти чуваш ли се какви ги бръщолевиш бе, ***. нали като завалят там ракетите ще те изтрият и теб бе, ***. ама то по-добре, поне да не се изказват такива *** като теб

36

BenSherman

преди 14 години

Призовавам всички български Гей организации дето се чувстват репресирани да се съберат и да отидат в Иран под наслов "Свободен Иран" ще помогна с финансирането.. еднопосочен билет.. и после разбира черен чувал по размер..Всички *** в Иран и Иран

35

Анонимен

преди 14 години

Преди 4 години бях в Техеран.Наложи се да отида в болница и останах очарован.Не бях виждал по-чисто място през живота си.Хората там са съвсем нормални, невероятна страна, не видях и никакви *** из улиците, което беше прекрасно, не като тук....точно Иран е страна, която е добра за *** като личност

34

зак

преди 14 години

пожарът в дир.бг преди месец беше поръчка от страна на днес.бг

33

Анонимен

преди 14 години

kvi maimuni govorish be? maimuni sa amerikancite deto myj s myj se ebat, iran e strana na cenostite, civilizovana, qwno ewreite plashtat za da byde zlepostavena..i e fakt, iran e moshtno energicheski razwita, *** za shtatite i israel.

32

mm

преди 14 години

Скоро ще завалят ракетите над Иран, нямам търпение :) Тия гнусни маймуни трябва да ги изтрият от лицето на земята.

31

бай добри

преди 14 години

МАЙКА ВИ ДАЕБА ДНЕС БГ *** *** *** НА САТАНАТА КУЧЕТА НА ИСЛЯМА ДА ВИ ИЗСЪХНАТ ОРГАНИТЕ *** ДОЛНИ ЩО МИ ТРИЕТЕ КОМЕНТАРА БЕ *** РЕДКИ

30

александър

преди 14 години

кви са тея извращения ? гадни хомосексуалисти, противни, мощна подкрепа за ИРАН, една чиста и неосквернена страна, РЕСПЕКТ!

29

зрънчо

преди 14 години

навсякъде има *** ,просто някаде са твърде публични.все едно да кажеш,че в норвегия няма *** или че в либия няма алкохол.тъпчо !!!

28

Анонимен

преди 14 години

кви са тея глупости, то в Иран няма хомосексуалисти

27

зрънчо

преди 14 години

ох тъжно е .ама като е лезбиика защо трябва да го показва,да снима филми да го прави публичо.не може ли да се лижат каширано и толкоз.това са законите на неината държава,какво иска тя.все едно аз да си падам да *** крави и да го афиширам,и да съм във франция например,където ще ме осъдят за това.е това не ми харесва на обратните-прекалено много афишират всичко.искали права-че нас не ни интересуват изобщо те искали права,чакаи бе какво искаш.в училище да възпитаваме децата *** ли.***-нагло

26

бб

преди 14 години

ами бой за *** и трепане,прави са си хората всички извратени а ***

25

Анонимен

преди 14 години

В Иран има строги закони(каквито при нас няма).Това ,че лесбийката не я пускат в Англия е проблем на Англия ,не на Махмуд Ахмадинеджад!