47

за 41

преди 14 години

те затова са толкова зли 3- 4 мандата без да крадат и ще изчезнат, като динозаврите :))

46

НИК

преди 14 години

УСПЕХ НА ГЕРБ! ВСИЧКИ КОИТО СА КРАЛИ ПРЕД ЗАКОНА! ГЕРБ Е НОМЕР ЕДНО !!!

45

Тъпира

преди 14 години

до 38Абе на политическо ниво в България думата достойнство е нещо крайно имагинерно :)Знам че използвате сърказъм и все пак. Моля колегите които се обръщат с *** към милата ни роднина да си ходят в Турция... (изхождам от това че на турски така се нарича България)

44

зрител

преди 14 години

до 39В Европа не само този, ами и всички участници в клипа и заснимащите го и пръчалите го, щяха да са в затвора!

43

Дизел

преди 14 години

Всъщност, някой може ли да се закълне в децата си, и с ръка на сърцето да каже - този е престъпник, а този не е! Доста смела постъпка, предвид , че света в който живеем е толкова объркан, че често черното е бяло и обратно.

42

Анонимен

преди 14 години

samo poricanie?!?!

41

:)

преди 14 години

Както пее класикът: "за кокошка няма прошка, за милиони няма закони". :) Фалшива винетка - 20 лв, "бакшиш" в общината - 100-ак, далавера в министерството - милион, да кажеш "На колене" на престъпник - БЕЗЦЕННО! :)

40

за 37

преди 14 години

значи когато ГЕРБ се бори с корупцията - те са *** ........... ами здрава червено- турска логика, добре че ви изритахме и поне 3 мандата няма нужда от избори :))

39

зрител

преди 14 години

Само аз ли тук, виждам ясно, че това на клипа си е режисиран и неумело изигран театър????? Романчо дори си сричаше репликите! И дебелите милиционери преиграваха! А накрая на Цонев му омръзна и си тръгна!:))))))

38

за 32

преди 14 години

В Европа този щеше да е отдавна в затвора............

37

Анонимен

преди 14 години

"никой не може да бъде подлаган на действия, които унижават достойнството му" - Нашите политици не го знаят това. :)

36

Бойко

преди 14 години

Как не ги е срам, на какви се правят - са супер екшън герои ли? Сега гледаме, но не забравяме, след това ще дойде и вашия ред герберски *** - до един ще ви изчистим!

35

за 32

преди 14 години

по лошо живеем в ***, където някои получават духовни ***, ако ги крадат политичестие ''правилни'' хора.........

34

Малееее

преди 14 години

Аз съм много доволен! Вече разбрах, че обяздването на съдебната система е приключило.Що се отнася до Цонев е хубаво да се прочете чл.148 от НК и да се види, че той към момента на задържането няма дори предявено обвинение. Страхотно ще е когато БГ бъде осъдена в Страсбург и тогава отното ще се върна да почета в този сайт. Дали ще има въпроси кой ще плати сметката?? Делото е за натам!! Хихи.Успех на тържествуващите, да му мислят плащащите.

33

Тъпира

преди 14 години

Няма място за съмнение, че е престъпник. Аз даже знам за някой негови сделки и то не от медиите. Според мен ако общественото мнение беше манипулирано по по различен начин сега щяха да бъдат наградени хората които го арестуват тоя мухъл. И хората които не са го арестували преди време и са знаели за далаверките да седят на скамейката с Никито...

32

Анонимен

преди 14 години

Българския народ ще го направи национален герой а тези корумпирани магистрати го порицават.Смях.....

31

хаха

преди 14 години

Ох горкото селянче, ходи виж как е на запад и тогава говори за "***" - там ако се направи такава изцепка, прокурорчето няма да помирише повече работата си, а държавата ше бъде осъдена за хиляди евро обещетение. И най-големия терорист да е нямат право да говорят такива простотии без да е доказано в съда - не живееме в Сомалия.

30

за 22

преди 14 години

съда днес оправда Крокодилите за грабеж, аз повече не спирам на ченгета........ пък ти му вярвай на съда ;)

29

hah

преди 14 години

А като се окаже, че е просто е казал една истина дали ще му се извинят?

28

за 23

преди 14 години

прокурорът порицан, престъпника оправдан.............. 21 век, Европа.....***.....ВСС бди да не би някой д анаруши правата на крадците