10

маги

преди 14 години

Изглежда, че за магистратите съществува само законът, а моралът може би е само отживелица. Разбира се, нямам желание да обиждам тези от тях, които не са "социално слаби".

9

МУСТАФА

преди 14 години

Е какво пък толкова, щом трябва трактор, трактор.

8

ВСС и Красьо Черния

преди 14 години

Красьо Черничкия си беше говорил и с Мингова, но нищо не се случи! Имотните далавери на висшите магистрати не са само с близките на тримата от ВАС! Много явно вече се изпуска навсякъде, даже и в медиите, името на генерала-хотелиер Пенгезов? Очевидно този корумпиран селски *** вече е станал голяма национална ценност и всички здрави сили са впрегнати да го спасяват от поредния скандал! И очевидно пак ще спасят корумпирания му *** от каквато и да било отговорност! Защо ли и докога?

7

Анонимен

преди 14 години

КАКЪВ НЕЗАВИСИМ ОРГАН Е ВСС. МИНГОВА НЕ БЕШЕ ЛИ ЧЛЕН НА ПОЛИТИЧЕСКА ПАРТИЯ НДСВ? НЕ БЕШЕ ЛИ МИНИСТЪР? ТЯ СИ Е ПОЛИТИЧЕСКО ЛИЦЕ И ПРЕДСТАВИТЕЛ НА ПРЕДИШНАТА ВЛАСТ, КОЯТО КРАДЕ, КРАДЕ, КРАДЕ...

6

Апатичен

преди 14 години

Вижте какво, вземете подайте отставка и оставете най - накрая Борисов и Цветанов да си изберат един ВИСШ СЪДЕБЕН СЪВЕТ, че да мирясат най - накрая и да престанат да пеят един и същи рефрен, защото на мен лично ми писнаха. Оставете ги да ги видим каква съдебна система ще съградят, то и без друго вече не се живее тука ...

5

стига вече

преди 14 години

Може и да е така, но защо ЦЦ не се разрови след своите, нека първо установи как той сам си е купил шест апартамента, после как ББ се е сдобил с богатството си, същото важи и за Цветелинка, както и за Емил Димитров - депутатта от ГЕРБ, как Фидосова заверява пълномощни и изповядва сделки, какво прави Цачева в НС и после да гледа в чуждата паничка.

4

Out of BG

преди 14 години

Не е нужно да подавате оставка. И разстрел ви е достаръчен. Пък да видим дали тези след вас ще си мислят за заменки и далавери.

3

ВСС

преди 14 години

Няма да пуснем кокала без бой!!!

2

МУСТАФА

преди 14 години

След този прецедентен срив в общественото доверие към съдебната система, а с това и към дъжавността в България, бих намерил дори основание за търсене на наказателна отговорност от ВСС, за поставяне в опасност националната сигурност. Дори без да посочвам, конкретни противоправни назначения.

1

ники

преди 14 години

Спомням си Мингова, като асистент в СУ. Беше завършила наскоро , много мила и добричка. Уви парите явно се отразяват зле и на нея.