27

петър

преди 14 години

Разбира се, че съм и двете. Кой не е ***, за нещо си. Но и доста неща разбирам. Съзнавам, че съм доста неинформиран за много неща. А най-голямата ми осъзната глупост е, че не съм като тези, дето ни продаваха. А имах възможности да съм миллионер, да карам Кайен, да се возят мацки до мен и да управлявам финансови потоци и то без да се стискам за много неща. Но вътре в мен има скрупули. Така, че си прав - и съм *** и съм и учен. Но не печеля от това. Нямам цел да манипулирам. Просто размисъл

26

клъв

преди 14 години

Ама снимката е трепач!)))

25

Анонимен

преди 14 години

Ти си или *** или много несръчен манипулатор.

24

ПЕтър

преди 14 години

За световната финансова криза има само две причини: 1.) безотговорността на огромна част от човеците, които не им пука за последиците; правят по много деца, свръх населиха планетата и от това произтичат само ядове, кражби, изнасилвания и други. тук мангетата и други са такива. И българи има не малко. 2.) Апетата на едрият финансов капитал, който иска да завладее всичко под контрол. И понеже те са се споразумяли кой какво ще контролира, то останалото е въпрос на манипулации. Няма трета причина.

23

анонимен

преди 14 години

Бай Радой казваше "Сит търбух, за наука глух"

22

Петър

преди 14 години

Няма световни конспирации. Има конспирация на определн кръг от хора, които вече държат и дърпат конците на най-големите световни финансови потоци. И понеже всичко минава през парите, то реално контролират и другите неща. няма свентовна конспирация, а заговор на определена група хора, които си гледат интересите, а ние сме само пионките в игрите им. Останалото са общи приказки. Имена много и на главните и на слугите им. А ние станахме част от този сценарий и то доброволно. Е, ще живеем ще видим.

21

петър

преди 14 години

И да са създали нещо, въпроса е дали е внедрено. Много наши учени, доценти, доктори и профессори създават проекти. Но преди ги кътаха в папките, отчитайки дейност и съавторство, а сега или ги продават на други фирми или не ги внедряват, по някакви си причини. А старчетата не са вчерашни и го знаят. И ако им писне, като нищо ще станат слуги на външни фирми и пак ще сме губещите. реално винаги ще си намерят пработа където поискат. Кой не търси учен работник, за дребни пари? Ще ги грабнат веднага.

20

Петър

преди 14 години

Отговорността е на всички, които са в управлението на страната, от десетилетия още. Щом сме в упадък, те носят отговорността. Но, където не се мисли и за другите сънародници, като народ загива. Това и през кръстоносните походи и по турско не е било така. Но сега явно меката илюминантска гей-революция ни унищожи. Това, което внедриха като модел на живот, мислене и работа, е начин да ни унищожат и поединично и като народ. И успяват. А дали ще се оправим като народ, зависи от всички ни. Избор.

19

Феодал

преди 14 години

Неуместно е сравнението, защото Джон Атанасов е създал първообраза на това, пред което сега си седнал, а тези феодални старчета са посредствени и не са създали нищо друго освен дебели заплати към незаслужените си измислени титли, които никъде на друго място не съществуват по света.

18

петър

преди 14 години

Има много общо но не го виждаш. Всеки учител е създал ученик. Колкото и сам да се е обучавал, то основите са му ги дали такива старчета като тези. И от там нататък, продължава пътя си. така,ч е учените старчета са необходими. Но щом националният капитал се продава и предава, то е ясно че тези старчета ще гледат да завъдят и те печалба. И, когато новите собственници от Майкрософт, Глобул, GM и други ги поканят, няма да се двоумят. И така ония ще печелят пак, а ние пак ще губим. И пак ще сме роби.

17

Феодал

преди 14 години

-1Глобен си заради неуместните си сравнения. Джон Атанасов няма нищо общо с феодалните ни старчета.

16

Петър

преди 14 години

Преди много време, изгониха Джони Атанасов. сега купуваме лицензи и компютри от другите. Келепира за някои ни излиза с кръв за другите българи. Явно капитализма е вече отдавна начин на цели. Ако е така, явно МОЛЛ-а ще стане. Ако е така, явно докторите ще станат сътрудници на чужди фирми и пак ще я духаме. Зависи кой какво иска и се прави. Има си управа - тя носи отговорността. Вече десетилетия е лоа работата. А други народи от след земетресения си направиха коссмически совалки. А ние към смъртта

15

Анонимен

преди 14 години

+1

14

Феодал

преди 14 години

Феодалните старчета запискаха на умрело. Така е като си свикнал със заплата няколко хилядарки само щото си научен работник (закърмен с наследствен беберон) и изведнъж да се окажеш на улицата.Целия бан - на ***. И така не вършат работа, а само прибират от бюджета дето мухобойки и така не може да го закърпи.

13

Анонимен

преди 14 години

то понеже имаме едни големи български учени, каквито са ни учените, такива са ни и министрите - посредствени човечета водени от алчност и суета...

12

Анонимен

преди 14 години

аааа мол, детска градина да направат!

11

НБУ - No.1

преди 14 години

Дянков никога не е работил в реалния сектор на икономиката. Децата муне е говорят български, а самият пъпчив фалцет се отнася високомерно къмбългарските учени, понеже той е учил и в САЩ (оттам е и арогантността му).Като добави, че вероятно никога не е имал гадже, става ясно колко комплексиран и озлобен младеж е този продукт на СБ. Не разбирам защоББ се е съгласил да го вземе на работа (това е точният израз). Игнатов еясен - мрази БАН и СУ, защото е много слаб като учен. Като печатар надип

10

сда

преди 14 години

В момента има институти на БАН, които са толкова зле, че дори паркинг да постоят на тяхно място, за държавата ще има по-голяма полза. Въпросът е, че нещата не са общовалидни за всички институти. И вмомента има такива, дето работят здраво и са поне на европейско ниво. БАН не трябва да се закрива, но трябва да се реформира.

9

Петър

преди 14 години

МОЛЛ-а задължително ще е печеливш. Но кой ще печели от него е въпроса? Защо на мен не ми дадат такъв? А и едва ли ще дръпна миллиони заем, за да построя такъв. А и едва ли ще ми даде някой заем да ми направят чертеж на такъв. Да се съкрати БАН е вредно. Да не работят е вредно. Но да си унищожиш научните среди за да създадеш магазин е още по-вредно за нас. Абе, стига съм мислил, за държавата. Има си хора. Просто се чудя, докъде ще стигне разрухата на българщината и ме е яд. Дали до пропастта?

8

Анонимен

преди 14 години

"Да съкращаваш мозъци това никой в света не го прави"И в България няма да се прави, то тия дето ще ги съкратят няма да са "мозъци", а "патерици"