24

селянин

преди 14 години

Тези от снимката какви са ,че много ми приличат на мързеливи и прости партийни секретари от едно време.Стоят и гледат глупаво в една точка.

23

са

преди 14 години

ти си Бивш ЕЕЕЕЕЕЕЕЕ...........Н

22

Бивш Гербер

преди 14 години

И мен също ме боли че гласувах за ГЕРБ ! Но мисля че Г.жа Попова е най адекватния член на този кабинет, и се разграничи от пожарникаро милиционерския реваншизъм, и бизнес интереси...

21

АТАНАСОВ

преди 14 години

Не влагам нищо лично в това което ще споделя.Министъра на ПРАВОСЪДИЕТО Г-жа Попова НЕ притежава нужните качества за член на ТОЗИ КАБИНЕТ и ВЪЗМОЖНОСТИ да извърши необходимите, НЕИЗБЕЖНИТЕ реформи в СИЛНО КОМПРОМЕНТИРАНАТА съдебна власт.Липсва и РЕШИТЕЛНОСТТА, СМЕЛОСТТА и НУЖНИЯ ЗА КОРЕННИ РЕФОРМИ "ХЪС" -- качества които проявяват нейните колеги Дянков, Игнатов, Цветанов (а и някои друти..). Просто можеби Попова е твърде МЕКА, ДЕЛИКАТНА и това я прави неспособна на по ТВЪРДИ МЕРКИ КЪМ НЯКОИ САМОЗАБРАВИЛИ СЕ МАГИСТРАТИ, нещо без което РЕФОРМАТА Е ОБРЕЧЕНА, О Б Р Е Ч Е Н А !!! ФЕН СЪМ НА ТОЯ КАБИНЕТ, И МУ ЖЕЛАЯ УСПЕХ -- затова ме БОЛИ...

20

MURDOC

преди 14 години

България страната на трагикокомедията. Такава ШЕГА сме България че направо немога да повярвам че още ни има на картата като държава . Лошото е че ония отвън им е удобно да съществуваме под тази уродлива форма защото така могат да да правят с нас каквото си поискат и както си поискат.

19

АТАНАСОВ

преди 14 години

Според председателя на Върховния административен съд Константин Пенчев най-спешният въпрос, който стои пред съдебната власт, е как да се върне доверието на обществото в нея.Той обаче отбеляза, че Висшият съдебен съвет почти е приключил с назначенията на ръководителите в системата, чиито мандати ще изтекат след 5 години. Според него това означава, че реформата ще започне след пет години.Кога ще започнем да връщаме доверието в съдебната власт? След 5 години ще е късно, заяви Пенчев.

18

петров

преди 14 години

Ако някой още смята, че в България правосъдието има някаква тежест и доверие сред гражданите, може да ни прочете коментарите. Тук политика няма. Има недоверие, неуважение, презрение към хората с тоги. Не е ли време НЯКОЙ да си направи изводите от това и да промени нещата.Защото НЕ НИЕ трябва да служиме на съдебната система, а ТЯ НА НАС !

17

Потърпевша!

преди 14 години

Доверие ли? Нещастници скапани! Никога няма да се реформирате!Корупцията е стигнала до всяка ваша жива клетка.Ядох ви *** вече.Елементарно трудово дело...решено в полза на ответника...И защо ли...ами аз нямам съпруг работещ във ВКС.Долни скапани продажници!Няма правосъдие в България!Делата се решават в полза на тези които имат пари и на колегиална основа.А вие си приказвайте колкото искате!Поне се засрамете!Скрийте си гадните мутри от хората.С какви очи и наглост ги гледате?

16

кеке25

преди 14 години

Какво доверие бе ***..за да има доверие трябва да ви няма вас..разберете го!!!

15

!

преди 14 години

Със стари К. нов бардак не става.Тия са си свикнали да правят каквото си искат и да са недосегаеми.Всъщност, като се замисли човек, кои точно следва да се наричат наглите?

14

Анонимен

преди 14 години

Съд, присъда и затвор за подкупни и корумпирани магистрати, полиици, лекари, данъчни, полицаи, администратори и всички, които по закон са призвани да служат на обществото и получават за това заплата от държавата-тоест от нас.

13

Ирина

преди 14 години

Да те "светна".ВИП съдия получава терен, като е жител на Приморско за няколко дни, докато се оформи ДАЛАВЕРАТА.Терена задължително е на брега на морето, т.е.с на самия ръб на брега.Обратния жест - "замитане" на някои нелицеприятни работи!Тук следва народната мъдрост : "Думам ти дъще, сятай съ снахо"!

12

Чичо

преди 14 години

"как да се върне доверието на обществото"?Г-н Константин Пенчев, доверието никога няма да се върне, докато убийци (като този на Ропотамо - убил и тежко осакатил) се разхождат на свобода, понеже "замерват" пачки с финикийски знаци.Доверието няма да се върне, докато прокурори и ВИП съдии имат 6 етажни хотели по морето, строени "с икономии от закуски".Никога!

11

надзирател

преди 14 години

Хотелче или пандизче.

10

честен съдия

преди 14 години

Ако се е регистрирала в община Приморско като крайно нуждаеща се и в същото време е имала пари да строи хотел да напуска и да си отива в хотела.Да не говорим , че ако е декларирала невярно обстоятелство чрез тази регистрация тя е извършила престъпление по чл. 313 НК.Аз съз "за" да се изчистим от тези мошенници.Заради такива тарикатчета страдат и честните и принципни магистрати.

9

Гошо Тъпото

преди 14 години

Ти да не си....*** от софийското поле.Казват че било отровено от тежките метали на.....Кремиковци и взривените снаряди на Челопечене.Тровенето е започнало отдавна и резултатите са налице; ГМО с национално.....значение.

8

бай Иван

преди 14 години

даваш ли си сметка че най-вероятно някой е платил за тази присъда, защото всеки потърпевш иска най-висока присъда за виновника, но понякога може да се съмняваш в някой и да си убеден че е виновен и да платиш да го осъдят с по-голяма присъда (говоря по принцип, а не за конкретния случай)

7

До бай Иван

преди 14 години

бай Иванe, Да. В момента ни трябват Крумови закони. *** в затвора. Да са мислили, преди да правят золуми !

6

оня

преди 14 години

На всичките от ВСС , синовете ,дъщерите, внуците ,снахите племенниците са им магистрати. Съдии, прокурори , следователи. Що не кажеш г-н Пенчев,нали си принципен.А ко не беше от НДСВ , щеше ли да си председател на ВАС ? Партиините назначения нямат място в съдебната система. Прокуратурата трябва да се извади от съдебната система а съдиите да се избират пряко от народа или от народното събрание. И не трябва да има никаква зависимост от политически бандитски мофиотски партии.

5

аха

преди 14 години

Абе загубена държава. *** магистратите *** правосъдието .Ей за това харата бягат от тая *** комунистическа държава. А на тоя юнак, май не само дъщеря му но и сина му е съдия.