35

7777

преди 14 години

Както Sarkozy наскоро каза на турците:''За да се уважаваме трябва да се разделим '' Прав е, той знае за какво говори

34

онбашията

преди 14 години

баси задръстената статия, то бива човек да е задръстен, ама чак толкова...

33

и к'во?

преди 14 години

Ако избера русото, бяло и синеоко момиче, това ме прави дискриминатор и расист?Бе що не си таковат таковата, не могат да задължават децата кого да избират за приятел.Един вид, ако *** има привилегия в нещо, това не е ли дискриминация към българина?

32

българин

преди 14 години

Мушкаш си зурлата в *** и на всичи ни става по-добре. На тебе, понеже си педерастче, на останалите, защото не ти слушат квиченето.

31

Анонимен

преди 14 години

До българинГлупостта я търси у себе си, а не в коментари като този на Аменхотеп, който е 100% верен.

30

българин

преди 14 години

Глупостта, бе брате "българино". Бездънната глупост. Преди 09.09.1944 г. в България имало ли е междунационални или междурасови проблеми? Кой създаде самочувстие на малцинствата в България, а също и на българите, че само затова, че са се родили, вече имат права и са по-горно качество от другите народности, нации, "класи" и пр.? Кой и защо, та така и до днес? Навсякъде в цивилизования свят има някакви междунационалностни проблеми, но не са ли те най-остри в "посткомунистическите страни"?

29

Анонимен

преди 14 години

Както има автомобили 400 кс така има и 50 к.с. и да ги приемаме за равни не са ,добре ,че децата не им се налага да крият истината.Ами даите да махнем от речника и думите -мъж -жена тогава ,че може да се приеме за сексуална дискриминация и това.А снимката остава без коментар

28

Васил

преди 14 години

какъв червен манталитет е чедо вие изпедерастяхте нацяло обаче страх ви е от смърта и предпочитате да ви *** като кучета без майки аз знам това което всеки го е страх да си признае че през 44 *** с кръв взеха властта и само с кръв ще я пуснат другото за мирния *** е само във вашите мечти старите хора са го казали -вземе ли ''интелегенцията'' властта отпишете я България и да добавя мен смъртта не ме плаши за мен тя е изход това да не вие О.С. квартала на богатите

27

Анонимен

преди 14 години

"...сред най-популярните случаи на дискриминация са тези на базата на раса."Само това изречение е казва две неща: 1)проучването е направено от некомпетентни хора; 2) очевидно е имало за цел да усвои едни средства срещу предварително дефиниран резултат.Иначе, как да се обясни, че най-проявяваната дискриминазия е най-малко възможната. Болшинството от жувеещите у нас са индоевропейци... колко отвас срещат монголоидни (извън Илиянци), а срещата с *** се още е "екзотично преживяване"

26

Анонимен

преди 14 години

Расовата дискриминация не е придобита а вродена. За това по цял свят 90% от расите не се мешат и сами се делят в групи. Същото е и с класово различните. Дори психолог би препоръчал ,за да е щастлив един човек трябва да общува с класовата си група. Защото ако има по-беден в компанията, нищо че постоянно го чепят и разхождат аверите му, той все ще се чувства подтиснат и ще им завижда и все ще говори зад гърбовете им че не е имал равен старт и т.н.

25

българин

преди 14 години

"Коментарите" на Васил, leodji и Amenhotep издават, освен бездънна глупост и типичен "класов" червен манталитет.

24

Анонимен

преди 14 години

Държава в която малцинствата имат само права не е държава!Ще го разберете след 20-30г.!!!

23

Анонимен

преди 14 години

Насилието се осъществява от силния към слабия, от богатия към бедния. Самочувствието на ненаказуемост е присъщо за децата на управниците, на мутрите, на богаташите. Защо ли? Защото са ненаказуеми от обществото и закона. Бедния е винаги неизвергнат. Ако има равнопоставена отговорност пред закона, насилието ще намалее до незначителна. Резервираното отношение към други етноси е това, което спасява народа от изчезване. Добре че го има, имало и да го има.

22

пак аз

преди 14 години

Лошо Седларов, лошо!Дискриминацията и агресията в училище са си факт. Лошото е че почти никой не прави нищо по въпроса.А колкото до снимката - много красиви дечица!

21

jasemi

преди 14 години

Мляко с шоколад !

20

Amenhotep

преди 14 години

В тая държава единствените дискриминирани са БЪЛГАРИТЕ, всички останали си правят каквото си искат и закон не ги лови!

19

ℂ&#890

преди 14 години

napuk na teb lichno az nikade ne zaminavam ---yurtta sulh cihanda sulh

18

leodji

преди 14 години

С нетърпение очаквам вторият възродителен процес,нека да изгоним *** от родината ни и чак тогава България ще се оправи.

17

Васил

преди 14 години

специялно за другите народности и раси и аз ги мразя в червата и така трябва да е не сме ли убедени че сме над тях нямаме бъдеще само страхливците не мразят защото ги е страх от последствията дано това поколение от наркомани и *** да направи една гражданска война(единственият път към оправия) понеже не са сломени от комунизма зомбита

16

Анонимен

преди 14 години

А пък Гошо *** си бърка в носЪ!