38

иво

преди 14 години

Стига бе. Та точно ВИЕ ли искате нещо напълно нормално в останалите страни, след като малко преди изборите, назначавахте ваши кадри, като за последно и то за срок , по голям от този, в рамките на който управляват следващите победители. Малко, повече, много нахално. Още по нахално. /По Илф и Петров/

37

antikomunist

преди 14 години

Ba6ta mi ima edin laf....OT VSEKI 4OVEK STAVA KOMUNIST,NO OT KOMUNIST 4OVEK NE STAVA.Na prasetata v Belene gadove 4erveni vie koito sasipahte MAIKA BALGARIJA.GADOVE,a sega imate naglosta da hlen4ete,A?Bravo BOIKO i ZVETANE...vsi4kata 4ervena i3met nagla i dolna VAN,4e 6te 3abolejat ot GU6A.

36

ДО 25

преди 14 години

ти си ужасно *** човек или там каквото си - как пишеш БО Г с к -не те ли е срам - махни се от света !

35

Dan

преди 14 години

Е аз преполагам, че "Смях" "Колт" и "Иванчо" или "Златко" е един и същи човек заедно с още куп спонтанни никове, но преполагах, че може да са 5-6 човека на работа, и като захапят и започнат да си подават реплики са ми много смешни и прозрачни ама те милите си вярват, сега го видях "Смях" в първата тема та се успокоих, не са го уволнили от БСП на работа е още!

34

Калин

преди 14 години

кукувец .. *** почти не останаха.. всичките са си ваши бивши консумоли:) Като убеден демократ заставам зад добрите проевропейски политики!*** ви се превиждат само на вас.

33

ГОЦЕ

преди 14 години

ЧАКАЙ МАЛКО. СЕГА ИМ ПРОМИВАМЕ МОЗЪЦИТЕ И ГИ ЗОМБИРАМЕ.

32

Калин

преди 14 години

ГЕРБ са консумолски отрочета .., но не си ходят у Съветският съюз.. а само на Запад гледат.. е нали европейците и американците са толкова лоши и виновни.. що ходят там да следват.. що там си изнасят парите ...Лустрацията на *** е в пълен резон с европейският регламент по отношение на тях.

31

Dan

преди 14 години

И после нека пак да ми обясняват "Смях" "Колт" "Златко" и т.н., че те не са от БСП а аз съм фашист, как така пък няма нито един от тях във форума а? 48 минути без техен коментар ...това не е било... Живи и здрави ,де всеки си изкарва хляба както може!

30

Анонимен

преди 14 години

Дамите на тая възраст са огън и жупел, не гледайте лицето, а кройката на сакото, по-скоро подчертава, отколкото скрива същността на дамата!

29

DANTES

преди 14 години

LICEMERIE,VISH PILOTAJ

28

Червената помия

преди 14 години

Прав си, колега 22, но да си носят и препоръките, и дипломите, че наплива за общи работници ще е голям.Още си спомням, как бивш мой директор ми каза, че ако не работя за него в държавната фирма, ще ровя по кофите за да прехранвам децата ми.Имам специално работно място, запазено за него-нощен пазач.За да не се притеснява жена му.

27

Гадняра

преди 14 години

БСП май не са в позиция да искат каквото и да било! По-скоро, трябва да се напънат и да започнат да връщат заграбеното! А това маце от снимката олицетворява курвенския характер на *** им партия! /Простете за грозния език, но.../

26

Dan

преди 14 години

Странно "Смях" "Колт" "Иванчо" и "Златко" и разбирасе "ККК" "ФФФ" "5656", нещо ги няма сигурно им разясняват тактиката и им подшушват какво да говорят или и им дават нови никове,ето сега си личи как 5-6 човека бълват коментари от сорта на "Боко тиквата" "Цецо полицая""Фиданката Фидоска",направо много си личи, изведнъж коментарите намаляват с пъти и то не само по една тема! Любопитно ми е каква простотия ще подхванат като се появят,я някой "компромат" за "Боко тиквата" я някоя клюка или клевета!

25

Червената помия

преди 14 години

Калине, за пръв път от много време трябва да се съглася с теб.Особенно, след като прочетох, че на времето Дянков е заминал да следва на запад чрез фондация на Людмила Живкова.Интересно ми е обаче, другите юпита, които се упражняваха върху страната ни, дали бяха безпартийни бащите им, котгато преди повечче от 20 години ги изпратиха на запад да учат?Сега ще се завърне третото поколение от ззапад-деди-комунисти, бащи-демократи, а те-още по голями продажници и от деди и от бащи сигурно.

24

Анонимен

преди 14 години

интересно, герберите крадат, лъжат и уволняват незаконно, обаче на *** *** все комунистите са им виновни....и за това ли са виновни комунистите, че за 10 месеца бойко изхарчи една четвърт от оставения резерв? и че се кани до края на годината да изхарчи половината от останалото?аман от активни *** начи....

23

нас

преди 14 години

тези гадни комунисти претопиха народа на половина и въобще не им дреме че сме на изчезване заради тях и продължават да се натискат за власт немога да си представя каква наглост притежават тези дано бок пази никога да не вземат власт вече

22

Калин

преди 14 години

как така се указва партийните членове на болшевишката клика са на държавна или обществена ясла или някакви "бизнесмени" .. управляващи и печелещи поръчки и прочие? Нужен е само червен билет и си годен за държавна или обществена служба!

21

корнелия

преди 14 години

другарко Масларова, а ти спазваше ли законите, когато ме уволни? Плати ли ми от твоя джоб обезщетение?

20

90

преди 14 години

Добре дошли на съкратените тюмбели от държавния сектор в частния.При многото пари.Сега започват "радостите"от това да си частник,данъци осигуровки и мн други удобства,ааааа..и срещи с оцелелите зад гишетата ***.Още веднъж Добре дошли!

19

ХАХА

преди 14 години

СТРАШОЛА МАЙ МАЙ ИМА ЗА КАКВО ДА ВИ МАХАТ *** МРЪСНИ ТАКИВА ...ДА ИМ ПОСТРОЯТ ЗАТВОР И ЯСИЧКИ ВЪТРЕ ДА ХОДИМ ДА ГИ ПЛЮЕМ КАТО В ЗООЛОГИЧЕСКА ГРАДИНА ХА ХА ХА