18

!!!

преди 14 години

Ще се осетите ама ще е късно . Трябва да ни управляват хора където са видяли нищетата на обикновенния човек , а не охранени прасета . Щото много ще кажат "ама наядения е сит и няма да яде толкова много" ! ДА ама не е така един щовек като почне да се храни стабилно , после го боли корема ако ял малко !

17

Неправилно!

преди 14 години

Що се отнася до данъчните оценки, има разни механизми за оценяване, а може и да ги подобрят до тогава. Времето е наше!

16

Данчо

преди 14 години

А бе Бойко,а бе юнако.Какакъв данък лукс!?Сгазили са лука!КОНФИСКАЦИЯ и да докажат ДОХОД!Законите от 1947/48г. приложи и не Белене,ами тунелите под Балкана без пари ще построят!Дядоти не ти ли е разказвал как са ги прилагали?!Или няма да е хуманно,ако хайдуци и спекуланти си платят заслужено?Стига обещания!Айдуци бол!ДЕЙСВАЙ!ПАРИ НЕМА!

15

Ice

преди 14 години

За жалост има и много хора, които по един или друг начин отговарят на някой от горните критерии и са бедни и едвам свързват двата края :( притежанието на "яхта" е доста субективно - може яхтата да е sunseeker като на снимката, може и да е рибарска лодка. Или пък за стара волга с по-голям двигател, но движеща се на газ да се иска данък лукс. Като цяло не пуснат ли да се види целия текст и определителните критерии само може да си чешем езиците

14

Анонимен

преди 14 години

Пак далавери, нали трябва на хората да си прехвърлят собственноста извън България и да разпределят недвижимите имоти на повенче съсобственници, по този начин данъка ще загуби смисъл и пак стрелба в празнот о пространство.

13

али варна

преди 14 години

ЗНАЧИ ЗА ПОРЕДЕН ПАТ СЕ УБЕДИХ ЧЕ ТОВА ПРАВИТЕЛСТВО Е ПРОСТО ЕДНА ЗБИРЩТИНА ОТ СТАРИ КОМУНИСТИ КОИТО САМО ГОВОРЯТ И НЕ ВТРШАТ НИЩТО .....ДА ВЪРШАТ ГРАБЯТ БЕДНИЯ БЪЛГАРСКИ НАРОД .ТИ ГОСПОДИН БОРИСОВ АКО СПРЕШ ДА МРЪНКАШ КАТО СЕЛСКА КЛУКАРКА ЗАШТО НЕ ВЗЕМЕШ ДА ВКАРАШ В ЗАТВОРА СТАНОШЕВ СИМЕОН ДОГАН МИЛЕН ВЕЛЧЕВЦИ КОСТОВЦИ. НО НЕМОЖЕШ И ТИ СЗАЕДНО СТЯХ СИ ПОРАСНАЛ И КРАЛ .НЯМА ОПРАВИА ТАЗИ ДЪРЖАВА.НО ТОВА Е Ч Е НАРОДА Е ЗАБЛУДЕН СЪЖЕЛЯВАМ АМА ТАКА СИ Е .НА ББ ТАКА ЩТЕ ПРАВИМ НЕЩТО СУРВАТКА

12

Анонимен

преди 14 години

това ми прозвуча като от един б-ски филм : тате ще ми купи яке...ама друг път !

11

уфффффффф

преди 14 години

И докато дойде 2011г. от кого ще си закърпват бюджета?!Пак ще вземат от обикновения човек,..а богатите,е те ще си останат богати! Ще имат време да си покрият доходите, да си разпределят имуществото..За благото на народа, да взимаме от народа!!! А богатите те..няма да им разваляме хатъра!Ще вземат да се поболеят ако започнат да си правят сметка за какво да си похарчат парите, дали да се лишат от някое удоволствие, за да си покрият разходите за дома или да си купят храна, вместо да обикалят света.

10

Антон

преди 14 години

Говориш глупости. Дори да ги прехвърлят важи данъчната оценка на имота/автомобила, така че пак ще трябва да платят данъка без значение на чие име е.

9

Анонимен

преди 14 години

АБЕ ТЕ АКО ВЗЕМАТ ДАПРЕХВЪРЛЯТ ИМОТИ И ЯХТИ ,ЩЕ ИМ ИЗЛЕЗЕ ПО СКЪПО ОТ ДАНЪКА ,ЩОТОТ ЕДНА СДЕЛКА В НОТАРИУСА ИЗЛИЗА 10 ПРОЦЕНТА ОТ СТОЙНОСТТА НА ИМОТА ,ТАКА ЧЕ ПО ИЗГОДНО ЩЕ ИМ Е ДА СИ ПЛАТЯТ ДАНЪКА И ДА СА СИ СОБСТВЕНИЦИ ,А АКО ГИ НАКАРАТ Д А ДОКАЗВАТ ПРОИЗХОДА НА ПАРИТЕ СИ ,ДАЛИ НЯКОЙ РОДНИНА ЩЕ С Е СЪГЛАСИ ДА МУ ПРЕХВЪРЛЯТ СКЪП ИМОТ ,АКО ИМА ЖЕЛАНИЕ ИМА ВОЛЯ ДА ГИ ОБХВАНАТ ВСИЧКИ БОГАТАШИ

8

Правилно!

преди 14 години

Правилно! За да могат заинтересованите да успеят да попрехвърлят имотите, яхтите. колите и др. на близки и роднини. Та като приемат новия данък - какъв лукс, моля ви се, аз съм един средно-статистически гражданин, беден като църковна мишка! ТАКА се прави, така се поддържа висок рейтинг! Говориш едно, правиш друго - и всички са доволни!

7

Анонимен

преди 14 години

Еее добре, добре. 20 години тебе чакахме да гласуваш и щом на следващите избори ще гласуваш значи шъ съ опрайм.

6

Анонимен

преди 14 години

Ох,де да знаехме,че Костов,Мадридската коза и Станишев били само....мезето на лошото. Сегашните пък изведнъж стигнаха до десерта и...за пореден път се ОТМЕТНАААХААА:): Ужасно жалко!

5

СМЯХ

преди 14 години

СМЯХ НАРОДЕ , СМЯХ! И КВА СТАНА ТЯ - ББ ИЗЛИЗА, ГОВОРИ, ГОВОРИ... ГЛУПОСТИ РАЗБИРАСЕ, НО ТОВА ЧЕ СА ГЛУПОСТИ СЕ РАЗБИРА КОГАТО НЕщАТА СА УТИХНАЛИ И ТО НЕ ОТ ВСИЧКИ.... ПРИ ББ С ПЪЛНА СИЛА ВАЖИ:'АЗ ДА КАЖА,ЧЕ СЕСТРАТИ Е ***, ПЪК ТИ ПОСЛЕ ДОКАЗВАЙ, ЧЕ НЯМАШ СЕСТРА...' ТОВА ВАЖИ НЕ САМО ЗА КОНКРЕТНИЯ СЛУЧАЙ, А ЗА ПОНЕ 20 СЛУЧАЯ ПРЕЗ ПОСЛ.10 МЕСЕЦА, ВКЛ. И ЗА ОКТОПОДА, НАГЛИТЕ.... И Т.Н. И Т.Н.

4

Julian

преди 14 години

Браво, от политика не се интересувам и до сега никога не съм си правил трудът да гласувам, защото е нямало за кого, обаче това са напълно логични действия данъчната тежест трябва да се поеме основно от тези които имат, а не от тези които се чудят как да свържат двата края.Един глас повече на следващите избори ако продължават в същият дух :)

3

ined

преди 14 години

По-предното беше крадливо, предишното некадърно и крадливо, а сегашното е некадърно на квадрат.

2

ELI

преди 14 години

ТАКА ТРЯБВА Д А БЪДЕ ,БОГАТИТЕ ДА ПОЕМАТ КРИЗАТА ,ТО НА БЕДНИЯ КАКВО ДА МУ ВЗЕМАТ КАТО ГИ НЯМА , А НА БОГАТИТЕ ДА СИ ГИ И ДОКАЖАТ ПАРИТЕ ЩЕ Е ОЩЕ ПО ХУМАННО

1

Ясен

преди 14 години

Прокълната държава предното правителство крадливо това некадърно кое е по зле незнам!