40

Анонимен

преди 14 години

кой го казва? Няма такъв виц - ДПС се оплаква от политически контрол в/у институции:DDDDКрадецът вика "дръжте крадеца"

39

Кара Ибрахим

преди 14 години

Ако се пише само срещу едните няма да е интересно.Няма да има рейтинг сайта.Освен това,ако си забелязал аз не псувам,затова не ме банват от днес.бг.

38

добруджанка

преди 14 години

а ако държиш на никче,написах добруджанка,защото не искам да ме бъркаш с тези,стези,дето се обиждат тук на сексуални ориентации. мен това не ме интересува. и цинизми никога не ползвам. аз се дразня от скапаните политици...и от защитниците им

37

Анонимен

преди 14 години

DPS trqbva da se zabrani s zakon!!Nqma da zabavi

36

Кара Ибрахим

преди 14 години

Знам добре за българките-дават отвсякъде за малко пари.

35

Анонимен

преди 14 години

да,бе,накрая ще се харесаме. чак толкова не искам от теб. само да не ми възхваляваш ДПС,както аз не понасям БСП.защото ,когато са били БКП-след лагера с години са изселвали баща ми из цяла добруджа.за това така се паля.а ти прощавай. просто съм една българка

34

Кадъна

преди 14 години

До Кара ИбрахимВярно ли е ,че преди брака кадъните дават само отзад?Същото ,и когато са в ревизия..

33

14

преди 14 години

За сметка на това, вие винаги сте били.

32

Кара Ибрахим

преди 14 години

Огледай се наооколо.Станахте нация от хомосексуалисти.

31

Доги

преди 14 години

A не бе плъхчо доганчо ще оставят "специалистите" от дпс защото са много умни.нищо че са неграмотни ! ей го и наш доганчо - от дървен философ - консултант за милиони.

30

joro

преди 14 години

da jivee DPS da taka bravo samo DPS

29

Кара Ибрахим

преди 14 години

Напиши си някакво никче.

28

partizanina

преди 14 години

ЧУХТЕ ЛИ ЧЕ ДНЕС БИЛО 'СЪСЕЛОВ ДЕН'---СЕРГЕЮ ИМАЛ РОЖДЕН ДЕН .ДНЕСКА КОМУНИСТИТЕ ПРАЗНУВАЛИ 'СВЕТИ ХАМСТЕР' --'ДЕН НА КРАДЕЦА И ЛЪЖЕЦА'.НА ТОЗИ ДЕН СИ ПОДАРЯВАЛИ БЕЛЕЗНИЦИ , РАИРАНИ КОСТЮМИ И ВАЗЕЛИН.А КАТО ПОЖЕЛАНИЕ СЕ КАЗВАЛО------'ЗА МНОГО ГОДИНИ'

27

Анонимен

преди 14 години

До Кара ИбрахимВяряно ли е ,че преди брака кадъните дават само отзад?Същото ,и когато са в ревизия..

26

Анонимен

преди 14 години

този път ти свалих шапка-направи си труд из гугъла. ако си направите труд и да отворите очите на бедните турци в сините престилки и бродираните шапки да са по-грамотни,да си вирят *** на молитвеното килимче,а не пред доган,дето гледа като лисичок и им такова мамата... аз съм израснала в добруджа,за твое сведение. и баща ми-леса му пръст,от чужди хора не ми даваше да ям,но в турци-можеше,защото бяха чисти и добри хора-така,че-нищо лично.дано си ме разбрал

25

Кара Ибрахим

преди 14 години

Има и български автори, които с научни аргументи защитават тезата за прабългарския произход на турците и гагаузите в посочения по-горе регион. (Виж. Страшимир Димитров. Някои проблеми на етническите и ислямизационно-асимилаторските процеси в българските земи през ХV-ХV в. Тази статия е включена в издаден от БАН труд Проблеми на развитието на българската народност и нация, София, издателство на БАН, 1988). В България винаги е имало поддържиници на това мнение. През турско такива са д-р Чомаков, Г. Кръстевич, И. Касабов, големият реформатор Митхад Паша. На тази база някои от тях искат съвместна турско-българска държава. По-късно тази идея се споделя от автори, като братя Шкорпил, Л. Милетич, П. Оджаклиев, Г. Занетов, Н. Начов и др.

24

Анонимен

преди 14 години

ти си чел само устава на БСП. ама доган те натиска по феса,да слагаш палеца за ДПС. само че и той, и "коалицията" му си живеят в сараи и палати,а ние с теб се дрънчим тук! хайде,лек ти ден.

23

Кара Ибрахим

преди 14 години

Аха Чичко Гугъл намери за ***:Българските историци и етнолози от девет дерета вода докарват за да докажат, че гагаузите и турците в Североизточна България не са потомци на тюрко-българите, защото последните са славизирани. Хубаво, но къде са отишли славизираните тюрко-българи от тези места? Как на тяхно место се заселиха турците? Защо, живелият 9 години в Провадия през ХV в., добровничанин П. Гьоргич счита тамошните турци за остатъци от Аспаруховите българи? Защо сред *** Шкорпил намери предания, че са дошли от другата страна на Дунав, от Русия и превзели Добруджа, Делиорман и Шуменското поле и владели този регион дълго време; след това дошли гърците, а по тях турците. Между тях се предава, че построили крепостта Абоба и докарали течаща вода с водопровод? (Д.Ташковски, Кон етногенезата, с.80).

22

Анонимен

преди 14 години

то пък,като останахте в новините-та нещо свястно ли казвате...даже онези,дето ги гърбите на тютюна,по-добрата част от вас - и те не ви слушат.

21

Кара Ибрахим

преди 14 години

Явно си чел от учебника на траките.Щото в българските и турските учебници не съм срещал такава дума.