24

Анонимен

преди 14 години

Че Първанката е долняк две мнения няма ама я чакайте малко да направим една равносметка на бате ви Боко. Преди изборите помня че говореше за 18 % ДДС а сега изведнъж 24-25 %. ОПА БОКО КЪДЕ РЪГНА. НИЕ ДА ФОТОСИНТЕЗИРАМЕ ЛИ БЕ ? Щял да се бори с пиратството в нета. ОПА, когато има работа и то за минимум 900 ЕУ на месец, тогава го изкорени даже. Изобщо няма да ми пука за замунда а ще си ходя на кино. И тем подобни други.

23

Анонимен

преди 14 години

Първанка, де беше толкова години, та чак сега виждаме, че имало президенстка "институция". Явно не е институция, а интерес!

22

A

преди 14 години

до 21Няма и да дочакаш.. с оглед на това кадърно управление.

21

абв

преди 14 години

А кой раздава минусите ве комунисти мръсни? поне напишете нещо в защита на безродните си душици,да ме прости Господ за израза- комунист и Душа ,

20

Nobody

преди 14 години

Верно ли, бе, Гоце?А ние си мислим, че всичко е цветя и рози и се чудим къде да си харчим парите... Да видиш ти, как не сме усетили по нищо още - нито по заплати, нито по сметки...

19

ДС

преди 14 години

Нека *** от ДС изпукат. ОСТАВЕТЕ ни да живеем нормално

18

offline

преди 14 години

Гоце, *** червена , що не се е*еш майката кирлива , а?

17

Смях

преди 14 години

Явно няма никой във ТИКВАТА ти !!!!!Вярвай на доказания некадърник Дянкоффффффф !!!!!

16

Смях до 7

преди 14 години

А според теб ГЕРБ дали се справя ????Според мен ГЕРБ не стават и колкото по бързо си тръгнат толкова по добре за всички Българи !!!!И какъв е този агент Гоце доносник ли какъв ?????

15

анонимен

преди 14 години

гоцееее,къде беше като крадяха тройната коалиция,що не каза нищо тогава,значи и ти естествено си бил с тях,пък сега много критикуваш!!!!!!!!

14

Анонимен

преди 14 години

Гоце, що дрънкаш глупости бе? Премиера ни е велик и се грижи за всичко. Няма да има влошаване на икономическата ситуация. Напротив - всички в Българиа живеят много по-добре. Обичаме нашия премиер! Той е най-големия, имаме най-доброто правителство в цялата история!

13

има ли някой

преди 14 години

На кого да вярваме?Тр.Трайков казва ,че сме стигнали дъното и ще продължаваме да вървим понего още не малко време,геният Дянков е на мнение ,че вече вървим на горе и ще учудим целия свят,Гоцето пък излиза с влошаване на икономическата ситуация ................Е..........?

12

pach

преди 14 години

PARVANOV mishka zamal4i ne se opravdavai s GERB a tarsi greshkite v sebe si koito dopusna prez mandatite si ***!

11

gele

преди 14 години

koi prebi gurnalista ?????

10

Анонимен

преди 14 години

watch the head Гоце! Ама как са го фанали в крачка само!

9

Анонимен

преди 14 години

А защо Станишев несъзря политическо пристрастие в изказването на Първанов?

8

Анонимен

преди 14 години

Я , Гоце и от икономика разбирал

7

Анонимен

преди 14 години

Разбира се , като един комунист , Първанов постоянно ще говори че иконоическата ситуация се влошава за да се създава впечатление че ГЕРБ не се справя добре с управлението на страната Но няма вече балами да вярват на приказките на агент Гоце ...

6

rvm

преди 14 години

ако прочетете м/у линиите - засегнатите от политиката на герб които са около бсп започват да работят на принципа - не е важно страната да се оправи, важното е толкова да я скапем че пак да се върнат на власт.

5

мит

преди 14 години

Да да, дрън, дрън общи приказки! Президента е най-позорната фигура в политическия ни живот. След като намърда във властта преди 4 години Доган, Станишев и Сакскобурготски, за да може единия да каже, че разпределя парите в държавата, другия да раздаде държавата на батко, братко,, а третия да се укопае в подножието на Мусала... И тогава нищо не казваше! А сега дава много идеи ... ми да имат избори и той трябва да продаде политическата си плът на следващите избори.