424

Анонимен

преди 14 години

абе тоя е много ***.това да нее детска градина.май там му е мястото на ББ.

423

Samuil

преди 14 години

Вече ми се повръща от този ограничен, посредствен и жалък премиер... той ще е виденов номер 2, ще съсипе Страната.... Какво му коства да излезе и да си признае с ръка на сърцето, че не може да управлява и е некомпетентен за този пост....

422

Пелагий

преди 14 години

Няма избори. Сега трябва да поработиш малко.То така привикна - всеки ден избори и на пресконференциите да се пъчи как ги е бил всички. Поработете малко, че тогава пак ще ви изберем.

421

Анонимен

преди 14 години

Един велик Българин беше написал "НАРОДЕ !!!! .......Та народе мисли ли въобще като избира подобна воюваща посредсвеност? Та ако само един ден остане без медийна изява веднага ще спретнат операция "Журналист" и ще тръгат да събират журналисти и аналлизатори по домовете

420

Ами сега...

преди 14 години

Дойдохте на власт,без да предложите на народа конкретна програма,за благоденствие,хулейки този или онзи.Хората се хванаха на въдицата,вероятно сега вървим към ТИГАНА.

419

Пенсия

преди 14 години

Не вярвам на ушите си .Премиерът отново ни плаши. С какво? С избори. Разберете- този човек е патологичен случай на нарцисизъм.Само ,че аз не искам да е на мой гръб.Омръзнаха ми постояните му оправдания и закани.Той се страхува да си признае ,че нищо не разбира от Управление и плаши нас -простолюдието с апокалиптични картини.Стига. Оттегли се с достоинство ,ако ти е останало такова .След ,като признава ,че Първанов му пречи ,защо не му обяви дуел?Абсурд. Премиерът не познава Конституцията. Сроам

418

МУСТАФА

преди 14 години

Интересно ми е, ти по какво си специалист, двама души управлявал ли си, тухла върху тухла слагал ли си ? Ти си един Цуцьо Муцкин, който стои постоянно в нета и търси съпричастни или виновни за личната си трагедия. А бре да не си наскоро уволнен държавен служител ? Спокойно има мноооого като теб и все повече ще стават.

417

мила

преди 14 години

Който е гласувал за мутрата, сега да му бърше л....та. Ама сега се тюхкате и се чудите как да го разкарате. Защо се свирате по ъглите?

416

sasho

преди 14 години

Мутрите - вън от политиката !!

415

БумБум

преди 14 години

Няма ли кой да гръмне този престъпник.Само така ще се откаже от власт доброволно.

414

Глас -

преди 14 години

ББ ти вземи ,че вдигни ддс както се заканваш при тази безработица, глад и мизерия и тогава се яви на избори, че да ти гледаме сеира.

413

аз

преди 14 години

Боже, слез и прибери вересиите!! Как е възможно да ни наказваш с такава *** мутра за премиер? Толкова ли сме зле като нация,че един за свяст не можем да изберем, или те са изкарали актьорски курсове,за да ни заблуждават и залъгват?Ужас, ужас, ужас! Подавай оставка Борисов незабавно!

412

МУСТАФА

преди 14 години

Конгрес таратанци, кога си чувал за конгрес на ДПС с присъстващи 20-40 души и какъв опонент е държавния глава Първанов, който и в парламентарна зала има место НАД ДЕПОТАТИТЕ

411

mila

преди 14 години

Боко и правителството да си операт насраните ***, че нещо почнаха много да плескат с л....а си наоколо........

410

Анонимен

преди 14 години

Тези вдигнат ли ддс скача всичко !!!!!!!!!!!!!!!! свят ще ни се завие

409

присмехулник

преди 14 години

Това е на конгреса им. Има други по интересни кадри как бойко преди два мандата е на предизборни митинги на ДПС- На предишви конгреси и цялото СДС беше строено.Впрочем няма нищо лошо на конгресите да присъстват и опонентите, дори е полезно. Прави се в цял свят. На конгресите да, в далаверите обаче не.

408

МУСТАФА

преди 14 години

Считам, че ще е най-добре на следващите парламентарни избори, електората на БСП, СДС, ДСБ, СДС и др. направо за ДПС да си гласуват, т.е. без целувки да ви оправят този път.

407

Анонимен

преди 14 години

Що не коментирате видео клипа е и в youtube, озаглавен е "История на ДПС - Първа част", в който УЖ на 18.01.2005 год., Първанов, Кубор Готски, Паси, Петканов и др. са строени пред Доган за инструктаж.

406

УЖАСЕН ДОСАДНИК 2

преди 14 години

... Същото с *** на София преди време. Софиански не бил решил проблема, не бил намерил сметище. В момента в който ставаш кмет, отговорността става твоя независимо кой е бил преди теб и какво е направил и какво не. Ако не можеш да изкараш нещата от това положение и само ще се оправдаваш с предните, ами не се явяваш на избора и толкова.

405

присмехулник

преди 14 години

При комунистите България беше между 27 мо и 30то място по стандарт в света. Виж изследванията на МОТ, а и класациите през седемдесетте и осемдесетте години в "Икономист" /британският/ Такива страни като Ирландия, Гърция, Португалия, Испания ни гълтаха праха. Безплатни-Образование, дет градини, Здравеопазване, супсидии за голяма част от хранит. продукти родно произво дство, летен и зимен отдих. Навън знаеха не мутрите ни, а културни и спортни постижения. Бяхме семпла, но подредена държава.