21

Светлина в тунела

преди 14 години

Анонимен , наивен си . В днешно време без реклама един продукт неможе да се реализира , все пак живеем в пазарна икономика .Филмът е много добър и свеж и е най-добрата комедия , която съм гледал през последните 4 години . Хората са се постарали и са направили нещо качествено трябва да им се отдаде заслуженото.

20

manuelche

преди 14 години

Много е хубав филмът. Не знам дали забелязахте, но не само ние сме осмени. На англичаните също не им е простено...

19

Апашо

преди 14 години

Мен пък ме изнерви, защото в киносалона в който гледах Мисия Лондон около мен бяха същите селяни, но уви-действителни, които възприеха филма като "много нашенски", което е безумно. Вместо да се видим какви сме и да се засрамим, яко сеир и комерсиален успех. Браво братя българи! Иначе като филм не е чак толкова лош, въпреки, че пак ставаме свидетели на пошла и посредствена игра от страна на някои звезди.

18

do 17

преди 14 години

eee, ne sydi samo po opakovkata i da boikotirash filma, v kraina smetka 90% ot zaglaviata po kinata se praviat za da pecheliat pari, tva si e biznes proekt. Koeto v nikyv sluchai ne oznachava che filma ne e zabaven i kritichen kym nasheto skromno v mnogo otnoshenia obshtestvo. Ima si stoinosti, a i glas naroden, glas boji. Chovek triabva da namira hubavoto, krasivoto i v malkite neshta ot jivota ;)

17

Анонимен

преди 14 години

Хубавата стока и без реклама се продава,а този филм не спират да го рекламират навсякаде по всички медии,не съм го гледал още ,но ще го пропусна да го гледам защото съм отегчен вече от рекламацията му.

16

Пешо S-класа

преди 14 години

Филма е много добър и а за съжаление е абсолютната истина за живота на Българите в Англия. Комедията е много добра.

15

Анонимен

преди 14 години

Събрали се 142 833 *** да гледат няколко за пари

14

Анонимен

преди 14 години

Найс, а? :-)))

13

Алекс

преди 14 години

Филмът си заслужава определено. От години не е имало толкова добър и забавен български филм. И ако всичко, показано във филма не беше брутално вярно щеше да е още по смешно....

12

7

преди 14 години

Aбе колкото и да се мъчат няма да направят като едновремешните български комедии,със актьори като Тодор Колев,Георги Парцалев и др велики актьори.Това все пак е лично мое мнение.Във момента във България няма качествени актьори,всеки филм едни и същи лица,и във един момент ти писва да ги гледаш вече тия филми.Аз за това като ми се гледа бг кино си свалям филми като ''С деца на море" и другите от тоя жанр и си се кефя яко,макар че дори не съм живял във онова време,но ми е забавно да ги гледам

11

в почивка

преди 14 години

Работещ, много добре е това, че знаеш как се пише глагола "поощтрявам". Но няма да е лошо и да научиш какво значи "де юре". Израза, който търсиш е "де факто" което е противоположно на "де юре".Да беше станал поне филмов продуцент или режисьор щом си такъв специалист по хумора и рекламата.

10

mm

преди 14 години

на мене пък ми се иска да си платя билета, да си изтегля филма и да си го гледам в къщи.

9

работещ

преди 14 години

Пише се "поощряване", не "поущряване". А парите си са твои. Ако искаш с тях да "поущряваш такива работи", твоя работа.

8

Дедо

преди 14 години

Гледах го в неделя. Скоро не бях се забавлявал така. Гледах отстрани нещо, с което до болка сме свикнали. Беше интересно и си заслужава да се види. Залата бе пълна. Непрекъснато се чуваше смях. Браво на екипа.

7

работещ

преди 14 години

"Митака" Митовски забогатя от производство на реклама и "продуцентство" на "шоу" програми с протекциите на "съдружниците" си - де юре и в сянка. Въпреки пълната липса на коректност при изпълнението, особено в сроковете. Винаги се е имал за режисьор на игрално кино. Сега, медиите са заляти от PR/"сива реклама"/"редаклама" на филма му. Гледах негово интервю, откъси от филма и актьорския състав ("перфектен кастинг", според него). От девет дерета вода е носена, хумор няма. Остава си на ниво рекламки

6

Зрител

преди 14 години

Гледах го и честно казано не останах доволен. Очаквах че ще има повече комични моменти, а не плоскостта на ситуационна комедия. Но като цяло не съжалявам за дадените пари. Все пак е българско кино. Извода за мен е : Научихме се да рекламираме филми, сега трябва да се научим да правим такива.

5

nqkoi si

преди 14 години

Дано филма да надмине няколко пъти бюджета си, за да има стимул да се правят конкурентноспособни, с холивудското кино, български филми. Евала на хората, от които зависи, че филма не е "изтекъл" все още в интернет. Честно казано по-евтино щеше да ми е да гледам филма на лаптопа си, но в крайна сметка за какво се трепят хората да правят филма ?!

4

Анонимен

преди 14 години

И аз така, иска ми се да си платя билета, не да тегля филма, защото ми се струва че екипът е свършил добра работа заслужават някакъв вид поощрение

3

somebody

преди 14 години

и аз бих отишъл да го гледам на кино за да може праите от билета да отиде за поущряване на такива неща в България. За съжаление не съм в БГ.

2

123

преди 14 години

Радвам се, че някой успя да вкара хората в салоните без значение какъв е филма а според мен си е забавен!