16

Пожарникарят Слънце

преди 14 години

Нали това беше целта, да вземем цялата власт и така и ще стане, ние с нашите приятели от *** ще оправим българия

15

зевзек

преди 14 години

Смяна на караула - едни крадливи и некадърни протежета, са заменени с други крадливи и некадърни протежета. Да живее "матриала" на Боко!

14

Анонимен

преди 14 години

До 9:Само искам да допълня,че в Столична община в момента се назначават около 90 човека от "нашите".По телевизията говорим за икономии и съкращение на държавната администрация ,а същевременно раздуваме администрацията в герберските общини.

13

dogan

преди 14 години

мисля, че д-р божидар нанев е най-подходящ за председател на Общинслия съвет..знае му реда....или мургина..тя също

12

тони

преди 14 години

:)) прав си но кой подчини народа ,или не беше стратегия на червените *** и нали знаеш поговорката разделяй и владей

11

SyS

преди 14 години

Правилно, но има значение дали е кадърен или не, нали?За съжаление досега герберите демонстрират по-скоро обратното.

10

Отвратен

преди 14 години

Елементарна демагогия и отвратителен популизъм. Елементарни цели, но само и единствено лични. По-неадекватно, нискоинтелигентно и безхаберно правителство България никога не е имала. Но дори и по време на робството толкова безличен, примирен и инертен народ и товага по време на робството не е имало.

9

uha

преди 14 години

^стани да седна^-Мотото на ГЕРБ с добър учител СДС

8

тони

преди 14 години

няма значение дали ще е от герб този който седна ,сам виждаш как си отиват щом се усети далавера, това кога е било в последните 20г

7

Анонимен

преди 14 години

Защо гледате само Варненския кмет, то и Плевенския е същия, но понеже е от нашите го търпят.

6

Анонимен

преди 14 години

Стратегията е от началник отдели нагоре ГЕРБЕРИ, не че са по не крадливи, просто трябва да са наши хора. От 1944 г. е така, преди имаше дума номенклатура - сега наш човек, по принцип едно и също и едни и същи. Опитай да ми опонираш...

5

тони

преди 14 години

за избора ти на глас никой не ти се бьрка , а че нямаш работа се обьрни кьм ония в ареста

4

СИЯ

преди 14 години

ТА ТОВА БЕШЕ ЦЕЛТА ДА СЛОЖАТ ЧОВЕК НА ГЕРБ НАВСЯКЪДЕ ГО ПРАВЯТ КАТО СЛОЖАТ ТЯХНИЯ ЧОВЕК АРЕСТУВАНИЯ ЩЕ Е ПУСНАТ ПОРАДИ ЛИПСА НА ДОКАЗАТЕЛСТВА Б.Б.И Ц.Ц.ТОВА ИМ Е ЦЕЛТА СЪЖАЛЯВАМ ЧЕ ГЛАСУВАХ ЗА ТЯХ НЕ МИСЛЯТ ЗА БЪЛГАРСКИЯ ГЛАДЕН НАРОД ТИЯ АРЕСТИ И НАЗНАЧАВАНИЯ НЕ НИ ИНТЕРЕСУВАТ ИСКАМЕ РАБОТА

3

ba6gad

преди 14 години

Идва ли краят на ерата КИРО КМЕТА?Много ми се иска да кажа -ДА!Защото трите мандата на този измамник и политическа кукла,така и не направиха нищичко за Варна и гражданите и.Всичките сили на кмета бяха съсредоточени в грабежи-грабежи и раздаване на общинска земя,като дори Морската градина мина под БСП НОЖА.Сега е дошъл денят за разплата,Киро!МАРШ В МАКСУДА.ТАМ ТРЯБВА ДА СИ КМЕТ,ЗАЩОТО САМО С ТЕХНИТЕ ГЛАСОВЕ СЕ КАЧИ НА СТОЛА,ПОСЛЕДНИТЕ ДВА ПЪТИ.ВАРНА НЕ ИСКА КУКЛАТА НА БСП ДА Е КМЕТ,БСП-БАНДИТИ.

2

ba6gad

преди 14 години

Гуцанов е типичен звяр,бандит и мафиот.Не се отказа от бандитстването в своя и на БСП полза ,докато не го арестуваха за наглите му престъпления върнали Варна и областта в миналото.Стоят до последно и не спират да грабят,защото това е техният въздух за дишане-грабежите и грабенето е наркотик,а те са зависими.Сега е ред на К.Йорданов,кмета който не знае какво става в общината.Кмета който не знае нищо,както и че в центъра на града ни има БУНИЩЕ,ПО-ГОЛЯМО ОТ 3-4 СТАДИОНА ВЕЧЕ 20 ГОДИНИ.

1

Анонимен

преди 14 години

СДС!