38

мими

преди 14 години

Много непиятна пенсионерка като заговори ме обзема страхотен гняв нима няма млади и кадърни хора в тази държава?

37

галя

преди 14 години

Тази пенсия да си ходи трябват млади хора

36

pege

преди 14 години

Тоя никролог по себе си ли съди.

35

ан

преди 14 години

не барай НОВАТА здравна министърка.до сега любимци ми бяха ИЛИЯНА ЙОТОВА и ПЕТЪР ДИМИТРОВ от предишнитено тая ендокрино... и т.н. ги засенчва.еле пък ако премиера я предложи в парламента......

34

ан

преди 14 години

въобще имаш ли представа за какво говориш.изригването на вулкана показва зависимостта ни от природата.но съм доволен че както беше каза Тодор Живков - ще има "приземяване..."

33

до 38

преди 14 години

Хахаха, как да излезе в пенсия, като знае на каква пенсионна система трябва да разчита?!

32

МЯУ

преди 14 години

Ако си толкова ***, нека да ти поясня, че тези пенсионери, за които говориш, са ***, баща ти, баба ти, дядо ти, и т.н. Няма смисъл да те псува човек, ти общо взето сам ги псуваш с простотиите в постинга си! Пожелавам ти обаче да не изпаднеш някой ден в същото положение като тях!

31

Анонимен

преди 14 години

"да заминава в пенсия или в чатсна фирма, за да не заема мястото на млад човек"

30

АН

преди 14 години

Христина Митрева е родена на 15 август 1949 г.по мои изчисления трябва да е пенсионерка. има навършени 60 г.АЙДЕ ДА СТАВА И ДА ОСВОБОЖДАВА МЯСТОТО ЗА МЛАД ЧОВЕК.аман от пенсионери на ДЪРЖАВНА РАБОТА като е кадърна а да я видим в частна фирма некой ще я вземе ли

29

кви пенсии бе!

преди 14 години

Абе като коментирате Вие на ясно ли сте къде сте? Да спрем да пишем и четем защото пълним гушките на "незнайно кой".Следете прогнозите на метеорлозите за вулкана и не смятайте,че Борисов, Станишев ,Симеон, и т.н. ще помогнат. НТам сега ни е проблема . РС И Дянков не може да помогне сега.

28

БЪДЕЩ ПЕНСИОНЕР

преди 14 години

Ти май живееш още по времето на тройната коалиция.И не следиш новините.А в държавното пенсионната възраст може да е 6 месеца след смърта,и сигурно никой няма да забележи,и пак ще ти превеждат заплата.

27

Анонимен

преди 14 години

Ми аз мисля, че тая е надхвърлила пенсионната възраст, ама аню а. каква визия има, какви наколенки хвърля, мани, мани...

26

Луд Гидия

преди 14 години

Тая и здравната министърка приличат на мумии, преди да са се пенсионирали. Ами представяте ли си ги какви разложени трупове ще бъдат на 67 години1 когато искат да се пенсионират?

25

Пич

преди 14 години

Абе Бау ти си *** точно колкото и тази Х.М.

24

Анонимен

преди 14 години

Защо ме лишавате от правото ми да се пенсионирам категоризиран? Вие дишахте ли силикозата вместо мен ?

23

БАУ

преди 14 години

Реформа ли? Стига глупости, реформа с *** не се прави, защото нищо няма да стане! Вместо реформа от 01.01.2013година да отпадне задължителното осигуряване за пенсия и всичко приключва! Ама нямало кой да храни съществуващите пенсионери, е и, няма да ядат и без това са повече от изхранващите ги- това е пазарна икономика, а не социалистическо пенсионерстване! Обаче и това няма да стане, защото нали са електорат...Решение няма!

22

Ясен

преди 14 години

"Високите пенсии са резултат от високи заплати, а те пък - на висока квалификация и производителност на труда."Тази вобще не е в час. За какви високи заплати говори, за каква произодителност на труда става дума? Нещата извън държавния и финансовия сектор не са добре. Откъде ще дойдат високите заплати? От подаяния?

21

четящ

преди 14 години

Пропусна Р.Желева. :)

20

въпросче

преди 14 години

Защо не може да се дават коментари под статията на "надутия" пуяк А.А?И не ми трийте въпросчето, моля.

19

гост

преди 14 години

Госпожо вие чувате ли се какво говорите?Отказахме се от данък върху пенсиите- къде го има това нещо, и да преброим работещите пенсионери- пълни глупости извенете ме.Аз работя и си плащам всичси осигуровки, какво повече искате от това, пенсията аз съм си я заработил във времето.На 99 процента работещите пенсионери ще преминат в сивия сектор бъдете сигурна в това, просто това което го говорите е несериозно, меко казано.