80

христина

преди 14 години

Костов през 1997г. не започна да разследва комунистите, защо се беше разбрал с тях да крадат заедно. Той им каза: вие фалирахте банките и взехте парите, аз тогава ще фалирам и приватизирам и ще създам моя обръч от фирми. Така и стана.

79

МАЯ

преди 14 години

Хора да се обединим цяла БГ и да изгоним тоя навлек Дянков?!

78

;)

преди 14 години

"изхвърлил" или "изпразнил"?

77

гого

преди 14 години

ЕЕЕЕЕЕЕ, тоя Дянков съвсем се оля.... Освен да клевети и да се оправдава с милиардите на предишните властимащи друго не може да свърши. Аре да си ходи вече, че съвсем о.ра икономиката и финансите ни. ВДИГАЙ СЕ НАРОДЕ, ТОЯ ЩЕ НИ ИЗЦЕДИ ДО ДУПКА нЕ САМО ПАРИТЕ А И НЕРВИТЕ НИ.... - СИВИЯТ КАРДИНАЛ НА Б.Б.

76

дони петров

преди 14 години

Ето Костов беше шеф на комисията за контрол на ДАНС. И какво направи за да се разплете случая с Доган и Лиана. Костов го скри за поред път. Ето как Костов разследва Дога.

75

Странджата

преди 14 години

Оставете Костов,той е най Великия!

74

Анонимен

преди 14 години

Този Дянков само блещи глупости и нищо не прави. Харчи държавна пара за щяло и нещяло

73

Анонимен

преди 14 години

А публично обладение не искат ли ???

72

Елица

преди 14 години

Да, и за това държавата ни в момента е във възход и ще ни приемат в Еврозоната.За това имаме "бюджетен излишък' ,и бръкна в резерва.И направи бюджет ,който гръмна още първия месец на годината.За това си призна ,че е излъгал колко сме добре .За това ,че фирмите фалират и няма кой да пълни хазната.За това ,че се държи като шоумен ......и т.н.

71

Анонимен

преди 14 години

СЕДЕСАРИ ПРЕСТАНЕТЕ ДА СЕ ЗАЯЖДАТЕ С ДЯНКОВ ЗАЩОТО В МНОГО ПЪТИ ВИ ПРЕВЪЗХОЖДА !!!

70

Елица

преди 14 години

Мими, Мими ,колко пъти Костов им каза да го разследват . Ех, колко сме умни и колко много знаем ,чули-недочули..........

69

Елица

преди 14 години

Точно !!! Чудя се им се на тия ,които плюят само по Костов ,но като имат къса памет не виждам кой може да им помогне. Ако се разровят малко из нета ,ще се уверят кой и какво продаде.А не да ми говорят наизуст!!!!!!!!

68

Анонимен

преди 14 години

"като сме влезли на власт" - Кога Дянков ще се научи да говори български?!

67

Мими

преди 14 години

Дянков няма за какво да се извинява. По-скоро трябва да ти даде на прокурор и най-сетне да им лъснат кирливите ризи и на тях задето много знаят. Писма ми престъпници да се правят на света вода ненапита в тая страна. Да проучат делата за фондация България, Сапио, кръгът Олимп, финансирането на СДС и всички останали далавери.

66

От 58 до Петров

преди 14 години

Е (само) Костов ли ти е виновен за това? Забрави ли Луканов, забрави ли подставеното лице Беров, когато комунистите и депесарите си развяваха байряците от втора линия, да не би да си забравил Виденов, ами след Костов така наречения цар, крадлив колкото цялата му династия не е крала, да не говориме за предпоследните красавци. Сегашните май не крадат, но и за *** за зеле не стават, хайде кажи нещо и по този въпрос

65

Dan

преди 14 години

Аз мисля, че няма да има компромиси и към Костов, но ме притеснява друго, че Николай Василев и Милен Велчев никой за нищо не ги проверява , а има за какво БТК, превалутирането на дълга...,царя го захапаха за горите ама...нещо май им се изплъзва!

64

bai Ivan

преди 14 години

...........Костов и Доган в една килия ......... и там да се уточняват за "изхвърлянето" !!!!

63

Муньо Кинтата

преди 14 години

Дянков пак се е изхвърлил като... Подобно нещо се случи и с журналиста от Дарик радио, сега пак. Явно трудно се владее в ситуации, в които губи контрол. Лошо.

62

Анонимен

преди 14 години

Май и Бойко ще запее песента - "Костов е виновен !" :)

61

Гаргамел

преди 14 години

Гаргамеле, ах ти птицо крадлива!