94

мами

преди 14 години

Чакаме отговор на какви разноски пътува Лъчо *** до Америка

93

Анонимен

преди 14 години

ВРЕМЕТО Е НАШЕ !!! СДС ДСБ 45-години диктатура стигат

92

СТРАНДЖАТА

преди 14 години

Както може би се досещате, аз съм един мазен гей.От три дена съм на сухо, единствената ми надежда е Смахон Дянков, затова се подмазвам на ГЕРБ. Най - добре едно мъжко хоро - Дянков отпред, аз в средата, Бойко отзад...И бре, 'орооо.....

91

strato

преди 14 години

ако адвоката не се яви 14пъти,кво прайм чакаме,разболявасе ,пак чакаме

90

До 85

преди 14 години

"Подкрепям ветото на Първанов! Долу полицейщината!"------------------------------------------------------ Ако не си престъпник - няма от какво да се притесняваш. "Нали точно от това се опасяваме всички нормални хора, бе ***! С едно телефонно, анонимно обаждане, с един "подкован" резревен адвокат и най-честният човек може да бъде превърнат в престъпник! Всеки инакомислещ може да бъде вкарван в затвора с изфабрикувани обвинения. Това е диктатура- милиционерска хунта!

89

Да помечтаем...

преди 14 години

"Цецко събирайте си с Тиквата багажа, върнете профуканите пари от фискалния резерв и заминавайте крадливи милиционерски комунисчета, че иначе този път ще стане като в Киргистан."

88

Priest

преди 14 години

Имате предвид същия този министър на правосъдието, както и същата онази председателка на парламента, които излъгаха най-брутално Евросъюза относно нелегалните фирми на Румяна Желева, ли? Ами те не се съобразяват с нищо по принцип. Що повтаряте очевидни неща? ГЕРБ си правят, каквото поискат, дори и да не е законно. Нали вие такива си ги избрахте, кво се чудите сега.

87

Анонимен

преди 14 години

Няма значение с какво ще се съобразят.След 6 месеца всичките тези ще са следствени а имотите и ще са национализирани.Никога такива хора не трябва да бъдат допускани до властта.Тези трябва да бъдат наказин най-жестоко за да не му и минава през акъла на който и да било *** да се домогва до властта!!!

86

komunist

преди 14 години

abe, ceci kakvo ti prechi prezidenta?

85

Angel

преди 14 години

ама тоя Първанов го нямаше никакъв първите два мандата, сега как само се активизира , голяма п*тчица е ...!!!!

84

Анонимен

преди 14 години

И на теб граматиката не ти е сила.

83

BD

преди 14 години

"Цецко събирайте си с Тиквата багажа, върнете профуканите пари от фискалния резерв и заминавайте крадливи милиционерски комунисчета, че иначе този път ще стане като в Киргистан."------------------------------------------------------------------------------- Май не си си пил хапчетата тази вечер? Да не говорим че в едно изречение имаш 2 грешки.

82

zhka

преди 14 години

Става нещо, което по ЗАКОН, не се е случвало досега! ПРЕЗИДЕНТА, какъвто и да е ТОЙ е Президент! И, един - пръкнат от НИЩОТО, сега министър - да говори така, питам АЗ, ГЕРБ - ТОВА ЛИ Е ВАШИЯТ ЗАКОН! Питам само!

81

Анонимен

преди 14 години

Абе Цецо, и как този резервен защитник ще се запознае с материалите по делото, та да защитава "довериника" си? Чудна работа, от кога започнаха в НСА да учат и право.

80

az

преди 14 години

Цецко събирайте си с Тиквата багажа, върнете профуканите пари от фискалния резерв и заминавайте крадливи милиционерски комунисчета, че иначе този път ще стане като в Киргистан.

79

Мк

преди 14 години

до 67Подсъдимия може да си наеме два и след като единия от тях не се появи веднъж без причина просто бива уволняван и точка. Аман от разбирачи по тия форуми. Дали може някой да ти угоди?

78

До 62. Търси се ...

преди 14 години

Вярно е, но пък и вече не може да продължава ТОВА! Преди си казвахме " да хващаме гората, тогава"! А, сега??? Тази дупка колко е дълбока, в която ни вкараха НЕГОДНИЦИТЕ? ИМА ЛИ ОЩЕ ДО ДЪНОТО? Човекът, вече не е ЧОВЕК в Б-я! Нищо стойностно не ни остана - само убийства, чалга, извратеност, скотщина, накрая - триумпф на дебелоочието!

77

Geheime Staatspolize

преди 14 години

"Подкрепям ветото на Първанов! Долу полицейщината!"------------------------------------------------------ Ако не си престъпник - няма от какво да се притесняваш.

76

ДО 75

преди 14 години

ТИ ДА НЕ СИ АГЕНТ НА ДС И ДА ХОДИШ С ГОЦЕ НА ЛОВ ЗА ВЪЛЦИ А?

75

Тялото

преди 14 години

Вече лично съм свидетел как един човек го смачкват с измислено дело с измислени свидетели. Той беше учуден с какво основание му създават проблеми и на какво разчитат, но сега като приемат този "незаконен закон" за анонимния свидетел могат да го осъдят.... ако не изпълни определени парични условия.Това ни чака всички.Законен терор.