22

Красьо Черния

преди 14 години

Предлагам да се гласува със смс-и - който пусне повече смс-и на моя телефон, него да изберем :)))

21

Анонимен

преди 14 години

8, 9 i dr. такива, дето подкрепяте поредната глупост на Цветанов - гласуването е тайно за да НЕ МОЖЕ да бъде принуден гласуващият към определен вот - т.е. когато гласуването е тайно има шанс гласуването да стане по убеждения, а когато не е тайно, то задължително ще има изнудвани и принуждавани да гласуват в нечий интерес. То сега се гласува "в нечий интерес", какво остава при явно гласуване... Целта ЯВНО е магистратите да бъдат ПРИНУДЕНИ да гласуват според наредбите на правителството.

20

Анонимен

преди 14 години

Мдааа и ще е втория президент след Медведев, който ще е пряко подчинен на министър претседателя, ако до година все още има държава България. Все пак миналото лято дни преди ГЕРБ да вземат власта България бе давана за пример ,че е се е справила най-добре с финансите в период на криза а сега само 9 месеца по-късно в Европа говорят ,че България е на прага на Гръцкия сценарий. ГЕРБеерите направо смляха бизнеса и държавата. Верно е сега има 20 човека повече в ареста ,но това не дава заплати и работа

19

Масларов

преди 14 години

До Каменов:Защо тази злоба бе Каменаров?!..Или ти е по изгодно "специалистите" от ВСС да продължават неправенето на нещо и да получават за това и премии дори. Тая *** дето се нарои в България след преврата на 9-ти трябва да се спре по някакъв начин. Искам да живея в нормална държава.

18

Анонимен

преди 14 години

Има си причина гласуването да е тайно, но явно не е достатъчно да си министър, за да я разбереш... Трябва и акъл.

17

Анонимен

преди 14 години

Предложението на Цветанов е смислено, обаче това предложение не го е измислил той. Сложно му е.

16

Анонимен

преди 14 години

13, плаща държавата, защото именно държавата е допуснала назначаването на виновните. А понякога именно държавата е виновна - приела е закон, който води до нарушаване на човешките права по начин, който позволява да се заведе дело в Страсбург - пример - опитите на ГЕРБ да вкара СРС като доказателства, при положение, че СРС НЕ доказват нито мотив, нито извършване, нито намерение. А и след плащането на обезщетенията НИЩО не пречи на държавата да си търси платените обезщетения от виновните.

15

Анонимен

преди 14 години

Не искам физкултурник профан.

14

Анонимен

преди 14 години

Цветанов ако се кандидатира за президент догодина никой не може да му се опре

13

Анонимен

преди 14 години

И КОГА НАЙ СЕТНЕ ЗА ПРИСЪДЕНИ ОБЕЗЩЕТЕНИЯ В СТРАСБУРГ ЩЕ ПЛАЩАТ ДИРЕКТНО ВИНОВНИТЕ СЪДИИ ,ПРОКУРОРИ А НЕ ОТ ДЪРЖАВНИЯ БЮДЖЕТ ИЛ ДА ПЛАЩАТ ОТ БЮДЖЕТА НА СЪДЕБНАТА СИСТЕМА ПОНЕ А НЕ ТА КА ОТ ОБЩИЯ КЮП ДА СЕ ПЛАЩА И ДА СЕ ШИРИ БЕЗОТГОВОРНАТА НИ СЪДЕБНА СИСТЕМА

12

Каменов

преди 14 години

Физкултурника не е прочел и 1/100000000 от литературата дето са задължени специалистите във всяка една област да направят. Той си е най-обикновен папагал. Аз не познавам човек с добра академична подготовка, който да е станал доброволно милиционер, както куклата от снимката.

11

Калин

преди 14 години

С това трябваше да започнете, тъмният избор на магистрати е укорим и осъдителен, нередно е по всички правила и норми на цивилизованото общество, за което уж се представяме. Начина по които бяха избрани главният прокурор, и лазар груев шефа на ВКС е със съмнителна легитимност, какво остава другите назначения!Вече е късно!

10

Петрол

преди 14 години

Прав е! Отговорността, зав сяко решение и гласуване, трябва да е персонална. От това зависи съдбата на народ, дори и на света. Защото всяка постъпка на един човек, се отразява и на останалите. И в Парламента трябва да е персонално гласуването, а не да се крият, зад партии и електронни правителства. Ако робот ще ни заповядва, то аз не съм навит. А, когато всеки лично гласува, той застава зад думите си. И после няма право да се сърди никому, ако нещо се обърка, в живота.

9

Анонимен

преди 14 години

Тук драскат много мръсни комунистчета!

8

Новината е добра!

преди 14 години

Преди да хулите отново помислете! Предложението на Цветанов е смислено - нека да се знае кой за кого гласува във ВСС!!!

7

до 2

преди 14 години

да, ама какво ще каже Бойко ?

6

нло

преди 14 години

Докога МВР ще злоупотребява с СРС-проследяващ оптически лазар за тормоз.Следихме ги-наблюдавахме ги-подслушвахме ги и ги тормозихме.

5

Анонимен

преди 14 години

С теб сме Цецо!!!

4

Анонимен

преди 14 години

Кликата на ББ иска да си назначи прокурорите които ще ги разследват след 6 месеца. Това го няма никъде.

3

Анонимен

преди 14 години

Тъпчо и тебе българина ще те оплюе чакай малко като не осъдят тия дето уж ги ловиш.