209

element 05

преди 14 години

На г-н Костов цялата останала *** само може да падне на колене и да сведе виновно глава. Да управляваш и да изведеш страната си от батака при наличие само на 200 милиона долара в касата се иска як *** а не дупе. Великия шанс за страната бе изпуснат с избора на "светилото" от Мадрид, апосле бе лесно - бат Серго и бат Мухобойко. Ако синята коалиция не вземе курс на рязко разграничаване от башибозушката орда на Мухобойко 1 ще ни изгубят като поддръжка.Без кредитиране на неграмотната *** на ГЕРБ

208

Анонимен

преди 14 години

И кой ще ни изведе от кризата? Костов??? Костов така му се краде, че само да дойде, зад евтин популизъм и демагагии ще се иакзра, че е най-честния, а хората около нега са корумпирани и крадливи. Така направи преди години, знаеше, че крадат, че и той краде повече от всички. Остави ги и след това ги изгони с тезата "аз колко съм честен и хрисим, а тези около мен как ме подевдоха"- много банално! След това, взе, че се обиди на народа!:))

207

Анонимен

преди 14 години

Всички гласувахме не за Костов, а за СДС, след Жан Виденов. Тогава това беше единствената алтернатива за БГ и всички им вярваха. Костов управляваше добре 2 години, за да стабилизира държавата след Жан, но след това започна голямото лапане, голямото крадене и каквото се сетиш. И голямото унищожение на СДС, вкарването на хора от бившите служби, явни и известни комунисти и репресирането на първите и най-честно седесари. Иначе, да, Костов започна реформите, това му го признавам!

206

Анонимен

преди 14 години

Политикономия, колега. Това не е като история на БКП.

205

Анонимен

преди 14 години

Колкото и да беше крадлив Костов, следващите бяха пет пъти по крадливи, а сегашните абсолютно некадърни.... Има много хора за пандиза, но опандизването им няма да намали безработицата нито ще нахрани народа! Така че Бойко, по малко филмчета с качулки повече работа... а ако не можеш - има хора които вече са се справяли в период на криза, безработица и хиперинфлация......

204

Анонимен

преди 14 години

Костов, хайде сега пак да се обидиш и да не ти чуем гласа две години, че и повече, освен в следствието на разпит за всички сделки с РМД-та, за Балкан, за фабриката ти в Доспат, за куфарчетата към Швейцария, за Кремиковци...абе има за бая неща да пишеш, ние помним. А и моралният съд, че разцепи и унищожи СДС, във формата, в която цяла БГ го подкрепи след Жан Виденов!

203

до 199

преди 14 години

На следващите избори и останалите седесари ще гласуват за Герб!:)

202

Анонимен

преди 14 години

Бат Иван ще бие ШУТА на Бат Бойко!

201

Анонимен

преди 14 години

Този,не,грешка,съпругата му изграби България!

200

Анонимен

преди 14 години

197A когато си тръгна Костов,половин Бг беше разпродадена за жълти стотинки!

199

Анонимен

преди 14 години

И още една дорба новина за днес...и в Унгария удариха шута на *** :)))

198

Анонимен

преди 14 години

до 190Виж сега,ако си мислиш ,че тази криза е като онази значи изобщо неправиш разликамежду кризи и между политици.Ако си мислиш също че който и да беше друг политик от тогавашното сдс нямаше да направи същото което направи Костов пак се лъжеш.Изхода беше диктуван от Европа.Деноминацията и валутния борд.Но кражбите и приватизациите за стотинки срещу огромни недоказуеми рушвети са си на Костов.Такаче той просто изпълни каквото поръча Европа.

197

uha

преди 14 години

що се нервиш бе-ще вдигнеш кръвно и не знаеш на какъв бахаец да не попаднеш-хаха

196

Анонимен

преди 14 години

На следващите избори много седесари които направиха грешката да гласуват за ГЕРБ ще гласуват за Синята коалиция.

195

uha

преди 14 години

евала на коментар 195.Наи-после някои да каже нещо качествено.

194

Анонимен

преди 14 години

Абе ***,я вие да си траете..Когато дойде Костов всичко беше фалирало,беше окраден зърнения резерв,банките,пенсионните фондове ниски пенсии и заплати,ами че той започна преговорите за евросъюза,всички западни министри бяха впечатлени от управлението му и вие сега мишоци ще ми разправяте ч е не бил успешен и крадял,че ако беше откраднал нещо нали комунярските ченгета щеше да го разкрият,или ще кажете че и те са ***..

193

uha

преди 14 години

кои е по-опасен-сталинистът на власт сега или комунистът ??

192

Анонимен

преди 14 години

Костов направи всички реформи и в песионата система и в здравеопазването, образуванието и др. Няма идеална реформа и постоянно нещата трябва да се подобравят. Без реформа няма да има заплати за лекарите, няма да имаме свястно здравеопазване, няма да имаме качествени болници. Дори една Америка и се налага да прави реформи. Но няма български политик с изключение на Костов който да има смелоста за реформи.

191

uha

преди 14 години

мишоците напускат потъващия кораб в търсене на друг!

190

ke mreme ot smeh ne

преди 14 години

az 4e u'mrem be ednovremenno ot smeh i ot bolka.Tuka edni *** pishat za kostow 4e bil daskal po komunizam. a drugi pishat 4e Borisov e bil pazvantin na Jifkof.treti pishat che Stanishef bil Ser-Gei, a 4etvrti 4e Borisov bol Gei_Neral.na towa se smeia i naistime moje da izmrem samo ot smeh-zastoto nie si se smeeme i nema kwo da iademe, no Gerb ste napishat 4e BG narodo e umrel ne ot glad a ot smeh lelio Spasiike.i vtoro, ste umra i ot bolka, gladna bolka