35

Бис

преди 14 години

Ето го на снимката съвременния български социалист.... Усмихнат, доволен от живота. Човек с възможности и значителен финансов ресурс. Ресурс, който разбира се е откраднат от хората на България, едно привидно щастие на това БСП ***, за сметка на нещастието на милиони сънародници. Повръщами се от вас *** комунистически, *** родени не от майки, а от ***.

34

варненец

преди 14 години

прокуратурата вече се оля някой прокурор иска да става май гл.прокурор друго няма ли какво да правите че ще се занимавате с болестите на задържаните затова сме на това дереже защото всички се занимават с глупости

33

гуцанов

преди 14 години

Ти тва го знаеш от личен опит нъл тъй Бай Петко?

32

frost

преди 14 години

Тоя трябва да бъде прекръстен от Гуцанов на Пеликанов. Ми в гушката му цяла Варна се събира, че и областта...

31

Смях

преди 14 години

От такива коментари ми се повдига но какво да те съдя простия ще си остане *** и винаги ще бъде манипулиран.Вместо да правят тези показни акции трябваше на първо място да оправят законодателството и след това да се борят със престъпноста.Примерно за менте медицинско 20 години на топло, за корупция долна граница на присъдата 20 години и за корумпиран магистрат минимум 30 години.И след такива промени да видим дали машината нямаше да се размърда.

30

Фотографа

преди 14 години

Нали са го снимали как го арестуват. На сегашните друго не им трябва. Снимка с белезници, 3 дни в ареста, плащаш и си тръгваш :) А баламурниците вЕрват ли, вЕрват :)

29

Анонимен

преди 14 години

А защо няма наказание за лекаря поставил фалшива диагноза?В цивилизованите страни им отнемат правото да практикуват,а у нас ги правим милионери от рушвети!

28

бай Петко

преди 14 години

Горкия човечец , за да стигне до урологията , сигурно са му турнали в килията..., нещо космато у дирника да го *** е аз ....

27

Смях

преди 14 години

Вече половин България се светна че тези показни акции са срфещу тези който не си плащат. Тези който си платиха не ги закачат. И още нещо много ми е интересно защо не се закачат наркоканалите един полицай каза че за един месец могат да ги секнат.

26

Анонимен

преди 14 години

открадни и ти днес не крадат ли кои няма да краде няма тъкив българин доказателство ли ок изчакаи още 3 годинки

25

Анонимен

преди 14 години

Брей! Поредният с крехко здраве! Как един не се разболя докато лъжеше и мамеше, а като дойде време да си плащат изведнъж всички се оказват с много крехко здраве! Стига бе, и баба ми вече не им се вързва. А и като е толкова болен... и в панделата има лечебница! Да и го лекуват там, заедно с всички останали болници, чиято болест изведнъж се появява в деня на процеса. Много интересно! За какви ли не болести бях чувала, ама явно тази е нова и специфична само за българските мутри.

24

Анонимен

преди 14 години

Какво прави в урология?Те за пневмония на пикочния мехур не са ли чували!Неграмотници. :)

23

Анонимен

преди 14 години

Предлагам,в бъдеще арестите да се извършват след като арестанта премине през медицинска комисия.За целта същият да бъде уведомен писменно един месец преди арестуването му.

22

биг брадър

преди 14 години

На първо място е здравето на човека,а че е бил престъпник това не е от значение за Българския съд,за тях е по-важно дали има достатъчно средства да се отърве от предявените му обвинения за престъпления по-служба,ако разполага със тези средства може да си лежи колкото си иска и във която си ще болница,честито на печелившите магистрати-тарикати....

21

не съм съгласна с те

преди 14 години

ако е така,ще си останем без лекари,бе,човек! половината дават фалшиви медицински на следствени,другата половина - за фалшиви ТЕЛК.

20

Анонимен

преди 14 години

Така е, анонимен 24, и зъбите му се нуждаят от специални грижи. Я вижте разстоянието между двата горни средни. Търси се подходящ стоматолог!

19

параграф

преди 14 години

Предложение: лекар, издал фалшиво медицинско на следствен, да се лишава завинаги от право на практика. В белите държави съществува такъв закон.

18

Анонимен

преди 14 години

на какво толкова се учудихте? ако иска и в родилното ще си лежи човека !нали всичко си е тяхно. даже е добре да го оставите на мира,че му предстои избелване на зъбите,малко ботокс на челцето......вземайте му там 1 000 лв. гаранцийка и си го пускайте.

17

Анонимен

преди 14 години

Правилно. МВР, задействайте акция "ДОКТОР ОХ-ТОПОД" !

16

Мариан

преди 14 години

Винаги съм казвал, че октопода е не само в съдебна система, общините, министерствата.В здравеопазването е направо страшно!Подкрепям пост 14