337

гледам

преди 14 години

Гледайте Панорама бе! Май само Трайчо е в час и се гърчи като *** на магистрала за да не ощипе Вожда.Жална ни майка.

336

pavlin

преди 14 години

dokzva6 i goni6 BB.ako i ti ne si zamesen v taq mafiq

335

жаден бедуин

преди 14 години

Бате Бойко, да се оплачем: То и водата много скъпа бе. Нея от какво я правят,че струва толкова пари. И водката скъпа, ама се прави от спирт.

334

скептик

преди 14 години

Колосални далавери!Направо ми писна,специално от ЧЕЗ!Иде ми да им хвърля бомба!И няма сила в държавата която да ги принуди да играят по правилата!!!Отнасят се като феодали към клиентите си ,но за съжаление друга алтернатива няма.Откакто са тези *** сметките ми се повишиха доста,никога не мога да планирам бюджета си!!!

333

Анонимен

преди 14 години

И ще седим на тъмно и студено

332

ДЖОНИ

преди 14 години

АКО БОЙКО НЕ МОЖЕ ДА СЕ ПРЕБОРИ ПРЕДЛАГАМ ВСИЧКИ ДА СПРЕМ ДА ПЛАЩАМЕ ТОК НА ТЕЗИ ЦЕНИ

331

Морския

преди 14 години

ПРОВЕРЕТЕ ЕОН КАКВИ НАЕМИ ПЛАЩА И НА КОГО!!!ЩЕ ИЗЛЯЗАТ ПОТРЕСАВАЩИ ЦИФРИ-ПОЧТИ ЦЕЛИЯ БИЗНЕС ПАРК ВЪВ ВАРНА Е ДАДЕН ПОД НАЕМ НА ЕОН ЗА БАСНОСЛОВНИ СУМИ-В ПЪТИ ПО-ВИСОКИ ОТ НАЕМИТЕ В ГРАДА!!!! И НЕКА ДА КАЖАТ НЕПЛАТЕНИЯ ТОК ОТ *** КОЙ ГО ПЛАЩА-ТЕ ИЛИ ВСИЧКИ СЪВЕСТНИ ГРАЖДАНИ

330

ББ

преди 14 години

Да се обявят имената на продажните българи заемащи ръководни постове в ЕVN,E.ON и CEZ, след което да се огласят всички фирми участвали в източването,чрез инвестиционния процес някъде по мрежата! Да се търси свързаност с ДКЕВР и партиини лобисти.

329

Марин

преди 14 години

в никакъв случай не защитавам ЕРП-тата но ББ говори ГЛУПОСТИ. Да направим проста сметка - 4500 служители на ЧЕЗ при средна заплата 700лв прави 3150000 лв на месеч + 535500 лв осигуровки или общо 3685500 лв/месец за заплати или за 1 година - 44226000 лв за заплати на инкасатори, техници и тн. !!! Е от къде да дойдат тези пари ако не от разлика в цената ?

328

Вън кучетата!

преди 14 години

НАЦИОНАЛНА ПЕТИЦИЯ ЗА РЕШАВАНЕ ПРОБЛЕМА С БЕЗСТОПАНСТВЕНИТЕ КУЧЕТА В НАСЕЛЕНИТЕ МЕСТА: bgpetition/stray_dog/index.html

327

Тъжно

преди 14 години

Учуден съм и от ниското ниво на информираност на пишещите във форума. Средната цена на ел.енергията от централите е 90 лева , но цената на която НЕК е купил е средно претеглена цена и тя е значително по-ниска от 90 лева , тъй като основната енергия е от АЕЦ-а. Освен това трябва да се прави разлика между цена на ел.енергия високо напрежение , на която НЕК продава на ЕРП-тата и цени на средно и ниско напрежения, на които те продават на клиентите си. Тук цялата "пара е в свирката".

326

за СИ-ЛАПАЧИТЕ

преди 14 години

Целта на Бойко Борисов е да се изгонят ЧЕЗ, ЕОН и ЕВН от България и на пазара да остане само едно единствено ЕРП - СИ-БАНК-ЕНЕРДЖИ! Да живее прероденият Тодор Живков! Ура, другари мутро-пожарникари!

325

ха ха

преди 14 години

Направо си се кръсти Позитано..........хем по-късо, хем по - вярно :))

324

Петрол

преди 14 години

Искам очна ставка, със Сергей Станишев и Доган. Не ги познавам, но искам да ги попитам лице, в лице, това ли е трябвало да се постигне, с масовата приватизация? Вместо да храним държавата и нас си, да тъпчем няколко частни дружества? Уредете ми го очи, в очи, че поне веднъж да се изживея като следовател, преди да умра - от кеф! Ще ми е хубаво, да видя, какво ще отговорят. Може и да е публично - и вие трябва да се накефите, де! Ако въобще ни е кеф, от толкова изстрадани ядове? Но поне, да чуем.

323

Петрол

преди 14 години

Прав е Бойко Борисов! Това си е чудно, за бившите ни управители, дето се кълняха, през сълзи, на изборите, че ще гонят мафията, ще ни направят живота мед. Учудващо е, че са го допуснали дори? Ами, че прав е премиера, да гони такива министри. Че то нали за това са, за да следят балансите, да искат отчети, финансови резултати, да анализират и да оправят работите? А щом са го допуснали, значи са и отговорни. Няма логика ние, да плащаме по 146 лева ток, а да спонсорираме няколко дружества?

322

до 337

преди 14 години

и кой ще остане след като ги изгоним - само едно единствено ЕРП ли и то ще е СИ-БАНК-ЕНЕРДЖИ ! Да живее прероденият Тодор Живков.

321

Анонимен

преди 14 години

ЧЕЗ, Е.ОН и ЕВН вън от България!!!

320

Yan

преди 14 години

И освен всичко това до момента се получава следната ситуация:1. Купува се електроенергия от на загуба от държавата.2. Продава се електроенергия на държавните инстиуции: училища, болници, учреждения и др. на високата цена.И какво излиза: народа плаща тройна цена- веднъж губи държавата, втори път плаща битовия потребител и трети път плаща за разликата в държавните институции. *** ДЪРЖАВАТА и упраниците. И това ако не е корупция здраве му кажи!!!!

319

sanata

преди 14 години

Преди дни споменах че повечето жици са частни тоест на хората който имат собственост ако нямате нищо против де Това е голям пиниз на твойто си плащаш скъпо и със данък извинявам се за правописните грешки в предния коментар ама съм бесен че не ми е до правопис

318

ГЕРБАВ ПОПУЛИЗЪМ

преди 14 години

премиерът на България Бойко Борисов се закани да развали сделките за приватизация на електроразпределителните дружества. Намерение, повече популистко и играещо по тънката струна на шантавия български манталитет, отколкото подплатено със здрав разум и държавническо мислене.Несъмненно премиерът се е целил отново в прословутия си рейтинг, разчитайки на недоволството на народа спрямо чуждестранните изедници от E.ON, EVN и CEZ, наливайки масло в огъня с приказките си за неимоверно високите цени и видите ли скритите печалби и невнесени дивиденти в държавния бюджет. Само, че по стар, изпитан принцип премиерът Борисов скри огромна част от истината в името на популизма и едничкия си рейтинг, който му е останал да го крепи. Истина, която не е приятна за Борисов и която не му върши работа в поредното безумно начинание. А тя истината е елементарна.Тези прословути електроразпределителни дружества бяха продадени в открита процедура и бяха постигнати едни от най-високите цени по отношение на абонат. Продажбата бе извършена съгласно изискванията на Европейския съюз и абсолютно по правилата. Това се потвърждава и от казаното от Енрико Виале, изпълнителен директор на Енергийна компания Марица изток 3, която е собственост на италианския енергиен концерн Енел, който тогава не успя да се класира и закупи пакет от ЕРП. Оставяме настрана факта, че в бюджета на страната влязоха 693.2 млн. евро. В страната влязоха сериозни Европейски енергийни компании и сериозни инвеститори, което бе положителен знак и за останалите играчи на инвестиционния пазар.Колкото до цената на електроенергията за която днес премиерът Борисов говори надълго и нашироко, то отново евтин популизъм и дрънкане на ръждясали оръжия. И естествено много лъжи и тотално скриване на истината. Интересно, защо господин премиера спести на медиите и гражданите на страната, че цената на електроенергията в България не се определя от компаниите, собственици на електроразпределителните дружества, а от Държавната комисия за енергийно и водно регулиране. Простата и елементарна истина е, че тези цени, срещу които днес премиерът Борисов подскачаше и се пенеше, че са високи, в действителност са държавно регулирани цени. Хм, и сега какво - държавата определя високите цени и след това сама скача срещу тях. На мен лично това ми изглежда идиотско тъпо, но явно, че е изгодно за да му се вдига ....... рейтинга на премиера.Колкото до прословутите дивиденти - отново евтин популизъм, граничещ с лудост. Господни Борисов, държавата все още има 33% собственост в тези дружества, има представители в управителните съвети. Ами на мен ми намирисва на некадърност на държавата и нищо повече.