743

ааа

преди 14 години

Чудя се защо получават безплатна реклама от "медийте".....Така е - всяко/а търговско дружество / "партия" с преференции от българския бюджет на Страната Ни.....Напред, о партии презрени....

742

Анонимен

преди 14 години

не няма в една идиотска държава няма такива хора.в конституцията е записано ,че България е православна страна а не отоманска мюсюлманска.*** и турците си живуркат в тази страна по добре от гламавия българин който им плаща помощи ,вода ,ток.е не е ли *** този народ?????????

741

Анонимен

преди 14 години

Абе, няма ли кой да ги прибере тия *** на топло преди да са направили някоя беля? Като нищо ще изострят етническото напрежение с глуостите си! Смахнати! А ако в София я регистрират тая "партия" аз ще емигрирам! Просто не е истина!

740

Иво

преди 14 години

Сикем азанъ братя. Майка ви рязана, марш в Азия...

739

Тед

преди 14 години

Никой не твърди, че българските турци са имигранти, нито че трябва да се ограничават правата им.Те са български граждани като всички останали и затова трябва, пак като всички останали- да обичат България, българския език и българските традиции и празници, вкл. и 3 март.Това е важното-ОТНОШЕНИЕТО към България, която е и тяхна родина!

738

eee

преди 14 години

В България има етническо напрежение.Но не между Българи и Турци ,а между Българи,Турци,Аменци и т.н от една страна и *** от друга.Само *** нямат никакви задължения към страната /нищто не плащат/а имат права/ограбваттруда на всички останали-легално и нелегално/.*** не могат да постигнат социална адаптация нито в Турска нито в Българска среда.

737

За Един Народ

преди 14 години

Тези двамата Юзеирови нямат скруполи, но ги разбирам! Все пак като учредиш партия ти дават доволна сума пари. Какви са тия 550 подписа като на всеки техен напън да създадат ОТОМАН досега никога е нямало повече от 15-20 пълнолетни ***!

736

АТАКА

преди 14 години

ТУРЦИТЕ СА В ТУРЦИЯ!

735

Тед

преди 14 години

Кое е малоумното в изказването на Хауърд?Че осъжда КРИВОРАЗБРАНАТА ТОЛЕРАНТНОСТ ли?

734

123

преди 14 години

v balgaria turci njma ima pomaci/pomaga4i,predateli/tatari/nikoga ne sa se slaveli s vernost kam njkogo/i tur4ee6ti se ***.tozi klun s fesa jsno kaza .4e iska v sofia"ot tam zapo4va vsi4k"i kakvo 6te go previm v sofia,kato e prost kato 4amova daska i az ne znam.bagari,tazi strana e sega razgraden dvor,vseki kloun tuk si razigrava nomerata.trjbva ni edin pino4et i edin zakon za za6tita na darjavata.no KOI,koi 6te se naeme da se spravi s parazitite plaznali po nagata na mati BOLGARIA.????

733

мале мале

преди 14 години

Чудно ми е колко им платиха на тия цинганяри да се подпишат?!

732

баба Лена

преди 14 години

Браво !!! Защо нямаме такива Български политици !? А все тикви от демократи по- демократи от *** по- *** та чак титани на ибрикчйската мисъл !!! Прав си gandon , че в този сайт се изтриват коментарите ! И умната с писането да не нарушите правилата на сайта !!! Абе ние в България ли живеем или сме гости в собствената си родина , че неможем да си изкажем спокойно собствените си мисли !? НИЙ НЕ СМЕ НАРОД А *** ТУЙ ЩЕ КАЖА И ЩЕ СВЪРША... !

731

baykolu

преди 14 години

Защо да застава Доган до президента и премиера?! Кой е той?! Техен заместник или....какво?! И защо отношението на Доган, според теб, да определя отношението на всички български мюсюлмани към празника?! Той е просто лидер на една от всичките стотици партии, съществуващи у нас! Трябва ли всичките стотици партийни лидери да застанат до президента и премиера?! Голяма навалица ще стане, голям цирк! Колкото до отношението на мюсюлманите към празника, то е изразено чрез присъствието на главния мюфтия на зарята! Това е истината! И не знам, като пуснеш още двеста пъти това малоумно изказване на Хауърд, какво ще спечелиш!? Дали от толкова много пускане ще престане да е малоумно?! Дано.....!

730

преди 14 години

В България турците не са имигранти! Българските турци са с турска кръв и доказателство за това е, че имат белези по които могат да бъдат разпознати. Ние сме длъжни да зачитаме правата ни, но в същото време трябва да се борим да няма раздвояване. Това е България!Нека не обръщаме внимание на циркаджията Юзеиров, но нека държавата го следи, както прави и сега. И да не подкрепяме тези, които искат да извлекат полза от евентуалната вражда българи-турци - скачените съдове ДПС-Атака и ВМРО.

729

FUCK OTOMAN

преди 14 години

Otvratitelni mazni ***......Partiq shte uchredqvat,che te sigurno oshte ne mogat da pishat i chetat.....***..

728

КУРА МОЙ

преди 14 години

"Турците в българия"!!!Няма такова нещо - те са българи,това фесясълото отгоре,да не мислиш че е турчин,не *** е,от тия дето бабите и дядовците им са дали доброволно да ги наебът навремето,това е!Истински турчин в българия няма.

727

gandoni

преди 14 години

Браво Тед - дано не те изтрият за нарушение на правилата на сайта

726

Тед

преди 14 години

Министър-премиерът на Австралия Джон ХауардНа мюсюлманите, които искат да живеят според законите на ислямския шариат, в сряда беше казано да се махат от Австралия, след като правителството насочи вниманието си към радикалите в опит да предотврати потенциални терористични атаки. Освен това Хауард разгневи някои австралийски мюсюлмани, като каза, че подкрепя идеята шпионските агенции да следят джамиите в страната. Цитат: ИМИГРАНТИТЕ, А НЕ АВСТРАЛИЙЦИТЕ ТРЯБВА ДА СЕ АДАПТИРАТ. Или го приемате, или се махате. Уморих се тази страна да се притеснява дали не обиждаме някой отделен човек или неговата култура. След терористичните атаки в Бали преживяхме възход в патриотизма на мнозинството австралийци. Тази култура се развива в продължение на два века борби, опити и победи от милиони мъже и жени, които са търсили свободата. Ние говорим предимно АНГЛИЙСКИ, а не испански, ливански, арабски, китайски, японски, руски или който и да било друг език. Затова, ако искате да станете част от нашето общество, учете езика! Повечето австралийци вярват в Бог. Това не е някакъв християнски, десен политически напън, а факт, защото християните мъже и жени въз основа на християнски принципи са основали тази страна и това е ясно документирано. Със сигурност е уместно да го демонстрираме по стените на нашите училища. Ако Бог ви обижда, тогава предлагам да обмислите някоя друга част на света за свой нов дом, защото Бог е част от нашата култура. Ние ще приемем вашите вярвания и няма да питаме защо. Всичко, което искаме, е вие да приемете нашите и да живеете в хармония и мирно съжителство с нас. Това е НАШАТА СТРАНА, НАШАТА ЗЕМЯ и НАШИЯТ СТИЛ НА ЖИВОТ и ние ще ви дадем всяка възможност да се наслаждавате на всичко това. След като обаче приключите с оплакванията, хленченето и боричкането за ЕДНО ЗНАМЕ, ЕДНА КЛЕТВА, нашите християнски вярвания или начина ни на живот, ви насърчавам настоятелно да се възползвате от една друга велика австралийска свобода: ПРАВОТО ДА НАПУСНЕТЕ СТРАНАТА. Ако не сте щастливи тук, ВЪРВЕТЕ СИ. Не сме ви принуждавали да идвате тук. Вие сте помолили да бъдете тук. Затова приемете страната, която ВИЕ сте приели!

725

Пешо

преди 14 години

Само Христис ще ни спаси от ОТОМАН-ските мюсулмани!

724

!

преди 14 години

ТУРЦИТЕ В БЪЛГАРИЯ ТРЯБВА ДА СА ПО-НИСКИ ОТ ТРЕВАТА!