184

g

преди 14 години

Приятели, не ни чака нищо хубаво, но ние си го избрахме.

183

курти

преди 14 години

хаххаххахааааааа-цървулите,които пишат коментарите си по-долу обиждат м.председателя си на ***-тиква и тем подобни....лъхате на простотия ,невежество и омраза,тъй както Ви е подготвила много години майката партия,тя целеше да сте *** и тикви и На сега си четете коментарите и се убедете,колко *** неуважаващ народ сте.А от мен хммм Вие сте просто мизерници:))))))

182

фен на Тиква

преди 14 години

Бойко, страх те е че се наакваш чак!Милия ни малодушен комунист Борисов!А да крадеш можеш?! окраде цяла София!

181

yann

преди 14 години

Мда. Четеш историята като дявола евангелието.Я прочети кога и как е фалирала България. Ако не можеш, питай Сакса какво са правили дядо му и баща му. Колко репарации изплати България заради грешката на Борис да ни вкара на страната на Хитлер.Почети кога България започна да трупа дългове. Май беше след т.нар. "покушение срещу Папата", а? Българската следа?И дори тогава сравни външния ни дълг тогава и сега.***!

180

до kre

преди 14 години

това е да не пипат *** - в кутията няма нищо за крадене, а само ток :)

179

janchin

преди 14 години

има една притча, че каквото посееш това ще жънеш, така че да не се окаже след една година,че бурята е виновна на ББ. Защото той засега сее само бури.Не се ли намери някой ПР да му каже да започне да мисли малко по-позитивно,и да се изказва по благо. Наслушах се вече, искам повече позитивизъм, а не злоба

178

gig

преди 14 години

Шубе го е ББ, така си беше, така си остана...

177

Анонимен

преди 14 години

от 1944 до 1989г. който не вярва само едно ще му кажа. да сравни икономиката тогава и сега, да сравни БВП тогава и сега, да сравни износа тогава и сега, да сравни постиженбията тогава и сега. на който не му изнася тази истина, да си ходи в любимата Хамерика и там да си прави бизнеса.

176

ahaha

преди 14 години

ajde bocko, nali be[e towa twoq ideq, be mishok, 6to se skri sega, ajdeeeeeeeeeee pokavi se, izlez s wdignata glava, ama nali osra vsi4ko - kak shte izleze6, mishok !

175

бай Петко

преди 14 години

Абе може някой да каже през последните 100 години , кога е нямало криза в България ?

174

на цеци секса тъпкач

преди 14 години

Боцко *** си беше и *** ще си останеш!

173

AZ

преди 14 години

BRAVO BOIKO.

172

Анонимен

преди 14 години

Там където е той е и истината и живота и пътя, оооо свети Бойко наш нека се слави името ти! ха ха ха ха !!!! А бе тоя човек е отлепил от всякъде бе.

171

Обикновен човек

преди 14 години

Г-н Борисов, ако всичко беше прозрачно , вашият приятел Лечков трябваше миналата седмица да бъде арестуван,съден по бързата процедура и изпратен на пробация т.е. да копа градинките покрай алея Яворов за 15-20 дена.Това щеше да се случи с всеки обикновен човек дръзнал да се държи като сливенския кмет.Всичко друго е бошлаф , както казваше баба ми.

170

демократ

преди 14 години

Цирка продължава вече 20год. Всички политици са хора без чест и достойство. Под един знаменател бих сложил и пицаря и серГейчо и черния Костов/ синоним на Главореза Кочо Стоянов/. Като се обърна назад виждам ,че от всичките мискини най-честни ,но и най-наивни са били Филип димитров и отчасти Жан Виденов. Всичките до сега вкл и Гербаджийте са просто лапачи ,пеликани и мекерета. Но най-големия ***,пред които всички бледнеят е подлогата и ибрика Болен Сиктеров.

169

Анонимен

преди 14 години

е защо ве? нали бяхте много отворени. нали постоянно се забавлявате като плюете БКП/БСП. пишете серГЕЙ. (хихихи) пффф уауууу колко забавно. направо нямам думи. и какво си мислете че постигате, мислите си че ставаме по-слаби, че сме уязвими ли? май мн ви е забавно като пишете серГЕЙ, ама не ви е забавно като ви припомним за взетите ви земи и имоти, за избитите ви роднини за роднините ви бачкали като кучета в лагерите. мухахаха. аре ве защо сега не ви е забавно. а? май пак се скрихте в миши дупки

168

kre

преди 14 години

Каква е тази машинка със знака за "високо напрежение"отзад на капака...!?

167

Анонимен

преди 14 години

е защо ве? мухахаха нали бяхте много ербати. нали комунистите това направили, комунистите онова направили. нали все се забавлявате на техен гръб. ама като ви се каже истината май бързо бързо се криете в мишите си дупки. хахахаха я по-добре вместо да плюеш по партията и да остъавяш жалките си коментарчета, по-добре *** прекопай гроба на някой твой роднина разстрелян по времето на комунизма без съд и присъда. мухахаха

166

Бай

преди 14 години

171 е талибанин - да ходи да се взривява в пакистан и да се друса с опиум

165

Nepoznat

преди 14 години

168 tuk nqma ni6to ob6to Cvetelinka.Nqma kakvo da q mesite v izkazvaneto napraveno ot Boiko Borisov.Pravsi e Ministar Predsedatelq,tam kadeto e toi e prozrachnosta.