10

Рени

преди 14 години

Ама тези хора от както са дошли на власт само антикризисни мерки приемат, а ние все повече затъваме в тая пуста криза! Така е защото всички са едни ***...... Трява ни правителство от експерти,не приятелите на Б.Б.

9

Анонимен

преди 14 години

Стига с тази Атака на педофили,*** и пияници, че вече и ***

8

Анонимен

преди 14 години

Премиерът заяви, че ако не бъдат развалени необезпечените договори за 2 млрд. лева, ще трябва да се повиши и ДДС, който засега остава 20%. Ако това го направят това означава , че са слаби в решаване на икономическата криза . Няма по - лесен начин за събиране на пари крайния потребител плаща като грешник

7

работещ

преди 14 години

Много принципен бе, тоя шоп дървен. Я теслата с ДДСто си остава, за малко по-после. Фуражките и другите държавни лапачи обаче, няма да си плащат здравните осигуровки. Браво, пожарникаря от ДС.

6

Анонимен

преди 14 години

бях за АТАКА но Волен нещо тотално ме разочарова напоследък.Интересно ми е дали някой гърбав или комунист няма да си каже честно че е подведен :)

5

Анонимен

преди 14 години

no kakvi sa merkite ne se kazva 60 merki a nito edna konkretna

4

Анонимен

преди 14 години

Тотално ни приключиха с тия мерки, това правителство ще е по-зле и от жан виденовото

3

Анонимен

преди 14 години

Разваляй ги бат'Бойко. Не плащай на никого. Така се излиза от кризата- държавата да не плаща на абсолютно никого.... или в краен случай само на 'наши хора'.

2

Балин

преди 14 години

Ей Боко, не са хвали с това че си шоп! Защото точно от този край ще те свалят от власт. Спомням си че градчето, което бе родило Буш бе написало на входа си Извиняваме се! Сега и ние шопите се извиняваме на цяла България, извинете че този се роди! ако заради 2 млд вдигнеш ДДС-то съвсем ще се закопаш, то и сега го правиш ама по-бавно!

1

Анонимен

преди 14 години

Има ли още *** ,които да му се връзват на плиткоумията ????? Ако има може да гласуват с --------