111

xaxax do 111/102

преди 14 години

Само забравяш, че в случая ролята на "шефът" е народът, от когото произтича властта... Така, че по-твоята логика(?), народът е този, който трябва да плати... Явно на теб ти е много криво, че сегашното управление опитва да очисти от себе си плявата. И не, всъщност би трябво да ти се обясни какво е делегиране на власт!

110

Анонимен

преди 14 години

Същия е иска да продължаваме да пълним бездънната кофа

109

Анонимен

преди 14 години

Където е Костов, там има корупция!

108

Анонимен

преди 14 години

toi e da . zatova vsi4ki na detektora na istinata da minat da gi vidime togava

107

само питам

преди 14 години

Тоя не беше ли човека,дето искаше за смяна на шофьорската книжка да си платил здравни осигуровки!?

106

Анонимен

преди 14 години

6toto sa mnogo ia da gi namalime na 1/3 da vidi6 kak 6e hodat pod stroi...

105

333

преди 14 години

избрахме отново крадци депутати.кака цецка каза не ни пипайте 2000 лева месечни за кафета и дрехи .няма фирма която да дава безотчетни пари на ръка това става само с наште гладни и крадливи депутати.

104

Дедка

преди 14 години

Правят го, за да ни покажат колко са праведни - просто трябваше да покажат как не прощават дори и на своите, за да си кажем - ех, колко са честни, а онез крадоха 4 години и никой нищо не разбра... но нищо, дано поне е за добро...

103

Castor

преди 14 години

Дали не поредната PR акция?

102

Анонимен

преди 14 години

Мда, 107, прав си, ама нещо май не си прав... И аз съм назначен от моя шеф, ама като направя беля, първо фирмата плаща, а след това, ако шефът реши, може да ми търси отговорност. И за да не ми говориш пак за делегиране, аз съм счетоводител, шефът НЯМА задължение да води счетоводството, а да организира воденето му - т.е. той го организира като ме назначава, делегира ми правата да го организирам аз, но за грешки в самото водене (което той няма задължение да прави) се санкционира И фирмата.

101

Сашо

преди 14 години

Диков има нюх на ловджийска хрътка. Надушил е нещо , свирачите от другите медии не подеха . Заети са да славят великите прозрения на Вожда.

100

Анонимен

преди 14 години

do 108 4e ti nanev li 4aka da ti kaje 4e sa gluposti?mnogo zabludeni ima tuka...

99

Анонимен

преди 14 години

Аз пък нямам нищо против Нанев. Когато отвсякъде ни облъчваха, че свинския грип щял да ни затрие, Нанев беше казал, че това са глупости (не помня точните му думи, но бяха трезви и в този смисъл). Един от малкото, които мислеха трезво, а не като някой, обслужващ чужди интереси. Поне с такова впечатление бях останал.

98

xaxax do 102

преди 14 години

Това не е изобщо така... Министър-председателят не делегира свои права върху министрите... В голяма грешка си... Министър-председателят и целият кабинет са НАЗНАЧЕНИ - избрани от парламента!!! А ние, българските граждани (пълнолетни) сме делегирали правата си на народните представители, а не на кабинета и министър-председателя. Сега, разбираш ли, че си в грешка?

97

Анонимен

преди 14 години

da go maha vednaga.dokato go opavdaiat ako e nevinen 4e tova si e petno i po4va da miri6e...

96

Сашо

преди 14 години

Диков направи журналистическо разследване за пътуването на министъра с Главния лъскач на обувките на Вожда , по думите му, Лъчо Мозъка по търговски дела. А тая работа с наркотиците във фалшивия закон...

95

Анонимен

преди 14 години

Да му вкарат всичките ваксини в *** на тоя некадърник.

94

Dobromir

преди 14 години

Класически " айдук"...скоро чакаме да светнат и другите от Dream team-a на Бойко, май няма да чакаме дълго

93

Анонимен

преди 14 години

98, да ти е познат терминът Отговорност за действията на пълномощник? Не само можем, но сме и ДЛЪЖНИ да виним премиера и цялата група на ГЕРБ за даването на мандат на човек, който е злоупотребил с него - той действа от тяхно име и за тяхна сметка (както и от НАШЕ и за НАША сметка за съжаление). Който му е дал доверието си, трябва да си понесе и отговорността за това, а после може да търси отговорност от него, това си е негова работса.

92

Балин

преди 14 години

Абсолютно вярно, първият маймунски червен *** в това правителство лъсна, сега е ред на Тотю и Дянчо!