259

Mustafa

преди 14 години

ami da ti prate cek ot Ispanya kvo ste kajes, ha???ili ela tuk v Saragosa da pasete ovce ....oligofreni...

258

Ta\tko ti...

преди 14 години

i az iskam socialni pomosti

257

ILHAN

преди 14 години

plastatayte si zdravnite vnoski ce az sim bezraboten, iskam socialni pomosti......

256

прокурор

преди 14 години

Хаиде не драматизираи.Няма да горят хора.Тази манипулация с насаждане на страхове я знаем.Не деиства вече.

255

Анонимен

преди 14 години

Това ми прилича на Испанската Инквизиция. Където горили хората по обвинения че са магьосници на инквизиторите и по свидетели бедни хора от населението. Бог да пази България.

254

прокурор

преди 14 години

Колега ,защо не кажеш в коя адвокатска кантора работиш.Явно не си лаик.

253

преди 14 години

ЗА СЕТЕН ПЪТ СЕ УБЕЖДАВАМ ЧЕ БЪЛГАРИНА НЕ ЗНАЕ КАКВО ИСКА!

252

Анонимен

преди 14 години

Абе хора, не си мислете че анонимния свидетел ще свидетелства - той ще е анонимен за нас, но за следователя не е - а ченгетата тайна не могат да пазят - понеже 90% от тях са корумпирани, некадърни, ***... а понякога и трите.... Следователно - мафиотите пак ще научат кои свидетелства срещу тях.... Но ако са решили да натресат на някои кокошкар банков обир - равни няма да имат! Но - ще има осъден! ЕС ще е доволен, ще има еврофондове, ще има лапане - какво тук значи някакво си правосъдие!

251

Иво

преди 14 години

Явно някои хора не са наясно за какво става въпрос след като ми слагали минуси на предния коментар. Казано накратко - ако има подслушван и записан бандит, престъпник или някой корумпиран магистрат или пък депутат - на записа ясно се чува (или вижда) с кой е говорил, какво е извършил - взел е подкуп или друго орестъпление, така че сами си правете извода защо точно ДПС и БСП се противопоставят на тези СРС-та (специални разузнавателни средства)... Аз дори предполагам че вече има такива направени записи на депутати.

250

Анонимен

преди 14 години

За какво? Защо ти не ни кажеш. Аз не знам. Но доколкото знам по управлението да Първанов е разрешено да ти подслушват телефона. Не знам дали това е СРС и не знам дали е "законно" но много сайтове и вестници писаха че от правителството са го правили. И защо не си махнат депутатския имунитет или само те не могат да бъдат подслушвани и съдени. Нека да го махнат и след това да гласуват такива комунистически закони.

249

Ibrahim

преди 14 години

evalla na DPS

248

прокурор

преди 14 години

защото на новия НПК само името му е такова.На 90% е стария с нова номерация.Сбьркана е концепцията за доказателства и доказателствени средства.Измененията са докато приемат нов НПК.

247

НеСтанипишко

преди 14 години

Някой от вас *** черевени има ли идеяза какви точно престъпления може да се използват СРС-та ?Да не мислите, че е за щяло и нещяло ?

246

Аз

преди 14 години

Действията на БСП и ДПС показват че са уплашени за себе си и за приятелските си кръгове - явно са затънали до гуша в л****та след като се противопоставят на СРС-тата.

245

Анонимен

преди 14 години

Е това е върха на полицейщината и на наглярщината! Никъде по света няма такова нещо като таен свидетел! Много лесно щеше така да се издават присъди. Идва някое корумпирано ченге, дава показание като таен свидетел, осъждат подсъдимия, а само Цветанов ще знае кой е? Това какво е? ПОЛИЦЕЙЩИНА! НОВИ ИЗБОРИ НЕЗАБАВНО !!!

244

Иво

преди 14 години

"Депутатите от "Коалиция за България" и ДПС напуснаха пленарната зала при гласуването на текста."================================================ -Извода е само един - БСП и ДПС защитават престъпниците, може би защото и те са такива.

243

Анонимен

преди 14 години

Ако на народа "не му стиска да става свидетел" сам си е виновен. Не можем да позволим на ДС да ни клепа като тежки престъпници по скалъпени обвинения(винаги могат да измислят нещо за теб от ДС) и показания на престъпници (анонимни свидетели сключили договор с прокоратурата). Така утре може аз като съм написал нещо във този форум да съм "национален предател". Това е почти края на свободата. Само свободното слово им остава да ни вземат и сме обратно в комунизма. Кои може да ги спре.

242

baykolu

преди 14 години

Уважеми Петров, "Тежки престъпления" са тези, за които се дава наказание повече от пет години! Т.е. ако те осъдят по показания на анонимен свидетел или срс, ще лежиш в затвора дъъъъъълго! Точно това е притеснителното, според мен! Не става дума за условна присъда, примерно! А за дълги години в затвора. И аз поне не виждам логика, най сериозните присъди да се претупват през пръсти! Да не говорим, че както е тръгнало, утре писането срещу Вожда във форумите може да стане тежко пресъпление! Горя!:))

241

петров

преди 14 години

Май, става дума за обвинени в ТЕЖКИ престъпления, т.е. по дела по които на никого не му стиска да става свидетел. Ако е това, което си мисля, че съм разбрал, аз напълно подкрепям такова решение. Тогава няма да има нужда хората да треперят в съда пред Галевци, Маргини и др. Делата им отдавна да са приключени.

240

Анонимен

преди 14 години

Нищо не ме кара да мисля че българските съдии могат и са справедливи дори срещу неанонимен свидетел. Но така ще им е по-лесно да изфабрикуват "съдебен процес". Между другото не само съдиите но и следователите и полицията не си вършат работата както трябва. Но когато има неанонимен свидетел може да го оспорваш пред Европейския съд ако не се лъжа не съм запознат много добре със закона. Анонимен такъв едва ли може да оспорваш.