46

петров

преди 14 години

Като българин и на мен ми писна 20 години правен хаос в държавата. Съгласен съм донякъде с Цветанов, но съдебната система, според мен, не са само съдиите и прокурорите. В тази система влизат и "правилата на играта" - НПК, ГПК, един куп правилници, контролни органи /ВСС, Главна прокуратура/ които също си имат правила на работа. Тези всички неща не се решават от самите съдии и прокурори a се решават в Народното събрание. Не е съвсем коректно да се винят играчите по време на игра, че играят по определени правила. Тези правила не са си ги измислили и писали те. Помним заслугите на Великото НС, но трябва да се направят промени. Съдебната система в България отвън изглежда на ниво бананова република, зона контролирана от престъпни картели и хаос. И си е така. Очавам да видя коя политическа сила ще има куража да се заеме с цялостната промяна тази система. И ще подкрепя тази политическа сила.

45

Малко смях

преди 14 години

Вчера попаднах на страхотен виц. Попитали радио Ереван: "С какво ще се запомни управлението на Бойко Борисов?"Радиото отговорило: "Със Станишев".

44

Цеката

преди 14 години

Цветанов, ами нали ти знаеш всичко, разчитаме на теб. ЗАКОПЧАВАЙ ГО ТОЗИ, ЧЕ ВЕЧЕ НИ ПИСНА ДА ТЕ ГЛЕДАМЕ НА ЕКРАН И ДА НИ ГОВОРИШ ЗА МАЛКАТА ПАЧКА. ДАВАЙ, ЧЕ НЕ ОСТАНА ВРЕМЕ. И НАРОД НЕ ОСТАНА

43

пепо

преди 14 години

Някой да е изненадан? Едва ли.

42

боян

преди 14 години

само един???да бе, да

41

Терко

преди 14 години

Време е на си дойдем на думата - няма какво да се разсейваме с дебати за криза, за полицията как лови престъпници, как Лечков показал среден пръст на полицаите!?!? Бива ли така да се разсейваме ?!?!?! Я по-добре пак да се върнем на по-интересните дебати: За всичко е виновен Станишев. Това е сериозен дебат, нали господин премиер? Какво ще се размотаваме по разни там увеличения на ДДС-то от 20 на 22 %, разни други мерки, там Станишката трябва да гоним . . ., той е виновен !!!!За ГЕРБ виновни са Станишката и Тройната коалиция. Сега ни оправя Четворната коалиция ГЕРБ, Атака, СДС, ДСБ (и Яне се бута).

40

SAPATA

преди 14 години

за решаване на кризисни ситуации, най-добре е да поразучиш опита на САЩ /Рузвелт и Голямата депресия/ и Германия /Хитлер и тяхната Голяма депресия/. И двете държави са се погрижили армиите от безработни да строят инфраструктура за сметка на бюджетни дефицити. Ние не можем да си позволим това.

39

Zemevladelec

преди 14 години

Магистрата не е само един, по районните съдилища скоро ще започнат да изкачат мишките дето са цоцали от трохите. В Франция наскоро имаше корумпиран съдия с присъда от 30 ГОДИНИ, а подкупа беше едва 5000 евра

38

Смяната

преди 14 години

Нормалните хора не са заинтересовани да се крият далавераджиите и престъпниците. Това трябва да знае Цветанов - и като видим Цветанов, или пък някой прокурор на ТV екрана с "мъдрите слова", "това не можем да кажем, тове сега не може да се говори и всякакви тъпотии от този род, веднага идва на дневен ред въпроса: Какво правят тези на екрана (Цветанов, прокурор, министри и т.н.) за какво се мислят - за артисти ли, за какво, ако са отишли да се показват - ОК, но ако ще говорят - да го направят

37

SAPATA

преди 14 години

за 35. Не сме я избирали ние. Първанов я сглоби. А кризисните симтоми се тушираха с бюджетни пари. Виж, когато идва епидемия, хората се ваксинират. При икономиките е същото. Ваксината се изразява в превантивни икономически мерки, които Тройката не предприе.

36

Николай

преди 14 години

Нищо добро не очаквам от комуниста Бойко Борисов- нали си хвърли полицейската карта за да си запази БКП-книжката.

35

lol

преди 14 години

колкото и да плюем тройната коалиция ние си я избрахме , ние сме си виновни. Единственото хубава нещо беше че влязохме по тяхно време в ЕС , че далавери са се въртяли и то големи Всички го знаем , ако тогава имаше Криза хората щяха да влязат в парламента и да сме като Гърция много по рано.В момента ни трябват свежи инвестиции в БГ , не случайно Бойко е в Катар дано се получи нещо добро.

34

SAPATA

преди 14 години

За 30 Защо зам. министър, бе! Не ме подценявай! За да се отговаря на купищата ви тъпотии, беше назначен вицепремиер! И това съм аз.Имам и администрация /пази се в тайна числеността и/. Пишем и бойковите SMS-и до С. Трифонов.Ние и само ние организирахме катастрофалната ви загуба на изборите.Ние сме много гадни и подли, като ругаем честните управляващи през последните 8 години.

33

Аз

преди 14 години

А как млъкна онзи съдия - след като Цветанов му каза че ще стане страшно (мисля че употреби израза - "ще им изпадат зъбите")ако изкарат информацията която имат за магистратите (събрана със Специални разузнавателни средства) и връзките им с организираната престъпност в България.

32

Анонимен

преди 14 години

Аххх!!!!!!!! НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ!!!!!

31

SAPATA

преди 14 години

Би ли споделил с нас как наричаш Станишев, Доган и Царя? Още, Р. Петков,Р.Овчаров,П.Димитров,Е.Масларова и всички знайни и незнайни герои, които са се облажили от обществени поръчки, бюджетни пари и еврофондове?

30

Анонимен

преди 14 години

сапата, колкото повече чета, толкова повече съм убеден че си от заместник министрите в кабинета на герб, които получават премии за това да пишат по форумите....ти какво, от марс ли падаш? кризата със театро на цецко и цецка ли ще бориш?я кажи освен театрални постановки КАКВО направиха досега любимите ти гербери?верно, отърваха се от колегите си - мутри, с които не можаха да влезнат в сговор, но другите останаха... .и?

29

Анонимен

преди 14 години

prestupnite krugove sa izvestni kakto napoliciata taka i naob6testvoto i vinagi sa bili izvestni, pul4na taina e, ne slu4aino tolko burzo se pravat operaciite edna sled druga, samo 4e za6to vse ne se stiga do krai ..........???????????????????? Durjavata e nai mogu6tata institiucia i ako ima voliata bi mogla da se prebori s prestupnostta,no za6to ne se slu4va ..........???????????????/

28

SAPATA

преди 14 години

Абсолютно съгласен с тебе( Четейки коментарите, оставам с впечатлението на масиран въздушен десант от наивници, които не са били до сега в България. Само да припомня, че любимото им министър-председателче твърдеше, че няма криза, че има някаква кризичка, но тя ще ни отмине, че бил чувал за криза, но не вярвал на слухове и ... се отдаде на професионално крадене. Лоше услуга си правят. Всички ги мислят за пълни кукувци и отчайващи ***.

27

Анонимен

преди 14 години

Весела Георгиева: Полицаите, убили Чората, организираха предизборната кампания на ГЕРБ