13

Machiavelli

преди 14 години

Честно да ти кажа ми е през онази работа кво мислят македонците за нас и какви са им отношенията спрямо нас и това по простата причина, че те не са никой, не са важни, една огромна нула са, една малка невидима точица на картата и затова не ме интересува тяхното мнение за нас българите. Боли ме фара и за Спаска, да е мислила с кво животно се е хванала. Тя щом досега не се е усетила тоя къв е значи е по-проста от него. Дискриминация има навсякъде, както и много други народи които не ни харесват.

12

PAUM

преди 14 години

edinstvenia novinarski tekst deto sam prochel do sega i v MK i v BG presata dano ima poveche takiva sviastni hora s evropeiski stoinosti i visoki kachestva pokajete profesionalizma i na mnogo obrazovanite vi kolegi ot MK za sajalenie ot YU uchebnici pozzz

11

Анонимен

преди 14 години

Ами ти приятелю , защо спориш по форумите като не те интересува ! Не знам кви са що са , но както пише в един пост по долу има значението отношението им ! Защото "македонци " има бая в българия и никой не им прави зъб за това , че са македонци , живеят си не биват дискриминирани , учат и т. н. ! Гледали сте предполагам по господарите как на делото на Спаска Митрова се държаха там който беше *** македонец тои не ни напсува , чакай малко ве какво сме ви направи ! С това отношение до никъде !!

10

Иванова

преди 14 години

Аз често ходя в Македония - и там както и тук живеят съвсем нормални хора, които слабо се интересуват от изкуствено насажданата конфронтация. Имам много приятели там и никога не си говорим за събития случили се преди 100 години - светът вече е глобално села, всички се обединяват защо ние трябва да се делим.

9

IND

преди 14 години

Разделението на народи е пълна простотия. Само се създават проблеми.Аз се чувствам човек на Земята!

8

Machiavelli

преди 14 години

Абе днес престанете с тези безмислени новини. Кво толкова ви интересува Македония и македонците аз не разбирам. Егати комплексирания народ е българина, дай му само да спори с македонци и турци и да се тупа в гърдите. Чудно ми е защо въобще се занимавате с тях. Големия зор че били българи и кво от това?? Нещо ще ви се промени живота ли, комплексарчета. Ще си седите в мизерията със или без това, че те са българи или не. Нямате си работа, за тва спорите само по форумите, пък после се оплаквате.

7

ас

преди 14 години

Въпросът не е в това какви са или като какви се определят.Работата е там в отношението им към нас.Щом искат да го лапат да го лапат като хората!!!!

6

динко и маринко

преди 14 години

Иванеее....македонците за българи !!!!

5

azi

преди 14 години

Обичам ги тези българи македонците. Сладури са.

4

Иван

преди 14 години

писна ми от такива комплексари, като вас!!!имали значение, дали един човек е македонец, *** и т.н.все пак, всичките хорa на тази планета не могат да се родят, като българи...

3

Ванчо Михайлов

преди 14 години

Македония се пише Югозападна България!

2

а

преди 14 години

Няма какво журналистите да дискотират,всичко зависи от политиците.Крайно време е някой да ги навре тия сърбофили в миша дупка и само като чуят българин да клякат и целуват !!!!

1

Анонимен

преди 14 години

Македония се пише на български. Е, така се пише.