15

Темида

преди 14 години

Повечето от хората живеещи в развитите страни никога не са виждали 10 бона на куп. Само в бг-то май пенсионерите се разкарват с такива суми... Нека да ги дават и да подхранват корупцията, но после да не занимават полицията и обществото с техните имоти и солидни влогове...

14

Анонимен

преди 14 години

Ааааа махайте ги тия домашни телефони.Стига сте се тормозили бе хора.

13

Балъци

преди 14 години

Чудя се на тия хора от къде ги изкарват тия пари. Не е ли време НАП да погне и измамените. Какви доходи имат, какви пенсии вземат, какви суми могат да извадят ей така като факири за броени часове. И ей така с лека ръка да връчиш парите, какви ти пари, става въпрос за ТОЛКОВА МНОГО ПАРИ, на някакъв непознат. Все пак това не е нормално. От друга страна след като картите вече са регистрирани, защо пак се случват такива неща. Един от операторите при регистрацията не искаше лична карта. Отново гаф!

12

КуРасаН

преди 14 години

Нали ти казвам , че този коментар не беше от мен бе ! А ся де за бой работата май а ?

11

до КурасаН

преди 14 години

Късопаметен ли си или си милиционер и не ти изнася истината ? За какво регистрирахме предплатените си СИМ карти преди няколко месеца ?! Нали основния мотив с който ни задължиха да си дадем личните данни беше именно, за да няма такива измами ?! Е, спряха ли измамите по телефона ?! Очевидно - НЕ !!!Защо ни накараха да ги регистрираме тогава, след като беше ясно, че това няма да помогне ?!

10

Българин

преди 14 години

И после хората, особено пенсионерите, били бедни - ама 10 000 евро, 15 000 лева за нищо ги нямат щом ги дават на непознати със съмнителни истории !!!

9

КуРасаН

преди 14 години

Някой пише с моя ник и ще го друсам ( предния коментар до теб не беше от мен !!! ) на близалката !!!

8

СВЕТ

преди 14 години

Ами те хубаво ги вадят парите, ама тези хора не гледат ли телевизия ? Не слушат ли радио ? Как може едно и също вече 4-5 години ?

7

Учуден

преди 14 години

От къде ги вадят тези женици толкова пари? Та аз и 2 бона не мога да събера на куп за 1 ден, а камо ли за броени часове..... Явно че корупцията тръгва от пенсионерите които май все реват че нямат но като се наложи да прикрият роднина, вадят крупни суми...

6

Nobody

преди 14 години

Простотията ни с приказки, ни с убеждение, ни с бой се избива... Дано поне да са свършили парите, че другата седмица може да ги повторят и те пак да дадат....А новината случайно ли е илюстрирана с пожарникар?

5

КурасаН

преди 14 години

:) 1- голям си веселяк 2- имаш ако по дупето3- нямаш тоалетна хартия 4- водата я спряха5- май да се обършеш с гащите а ?6- ... я го духай и това е :)

4

KуРасаН

преди 14 години

ЕЕЕЕЕЕЕЕ то няма такава малоумщина , бе бабета ! Не гледате ли телевизия и не слушате ли онази бялата радиоточка , която ви повтаря през 1 час какво е нивото на дунав и какво се случва в пленарната зала ? А иначе май верно нещо за корупция иде реч а ? :) Егати бабите - евала . Само колко са бързи - аз чакам 3 дни за 1000лв. кредит , а те откъде ги имате бе вашите хилядарки ??? ТЦТЦТЦ

3

Лъжа !!!

преди 14 години

Това не може да бъде ! Гнусна инсинуация е ! След като ни накараха да си регистрираме предплатените СИМ-карти такива неща не се случват ... Поне така ни обещаваха от МВР и ние тичахме да ги регистрираме. Сега какво стана ?!? ... Май друга е била целта на тези регистрации ...

2

Анонимен

преди 14 години

Мда, простотията не ходи по гората...

1

re

преди 14 години

Сега и тъпите жени да бъдат съдени за корупция!