82

minava6t

преди 14 години

как ли? ами глупавите с глупости...а интелигентните с глупости и остроумни приказки...вторите са по лесни даже...впечатляват се от такива простотии че чак да не повярваш колко са лесни...

81

даааааааа!!!!!

преди 14 години

правилно.умно.мъдро.

80

ее,па...

преди 14 години

...вие,шот мислите за друго,нали.........ама,нали се сещаш.че в живота има и други важни неща............и сиренето е с пари.....щастие с пари не се купува.............Ама и без пари не си е живот,просто....то,не щастие.ЖИВОТ НЯМА без кинтиии,живооттт

79

1*million

преди 14 години

Тъпата статия не знам какво иска да ми каже. Как се свалят мацки за една вечер ли говорим или за дълга връзка. За една вечер е лесно, ни пари ти трябват чак толкова ни нищо. Трябва ти хубаво тяло, хубаво лице, малко подход и готово! Ама за по дълго време една мацка да е с тебе ей тука е хватката. Само пари не стигат. Те и жените са хора и имат нужда и от други неща освен пари.

78

zzzz

преди 14 години

Въпросът е правилен при положение, че с подобна инвестиция може да си ползваш множество елитни *** с кеф. Нали жените парадирате за равенство между половете. Защо тогава само мъжете трябва да се стараем и да изпълняваме куп прищевки, а накрая една маднжа да няма за вечеря, защото мацата била на мавикюр, фризиор, среща с приятелки или просто я мързи. И мъжете последно време хич не ни бива ама то една нормална жена не остана. Всичко дупчен кифлаж и като свършат кинтите и купона чао!

77

Анонимен

преди 14 години

Свалят се със здраво ***. Те за друго не мислят.

76

Ха....

преди 14 години

Голямо сравнение.....

75

аспаруховец

преди 14 години

едно нещо което харесваш трудно го постигаш и трябва да не се отказваш жената това харесва като петела и кокошката!!!

74

eгегегегегегехе

преди 14 години

Много е кофти мъжа ти или прятеля ти да не те поддкрепят във всичко, това е равносилнно на, това да ти забранява всичко, само че по- много деликатен начин се прави.

73

e da de

преди 14 години

Кога и това го няма, плюс матерялното не сте един за друг, въобще какво правите, заедно?!

72

MissGodLike

преди 14 години

Говорите, че бг мацките не били като германките. Ок - не сме ! Ама и вие мъжете не сте като германците. В България като цяло хората имат повече негативни качества за сметка на позитивните. И това няма да се промени ако масовото забавление е да се ходи по чалга, да се приянства и да се парадира уж с нещо, ама всъщност с нищо. Не бъдете скиптични изцяло и само към другите, грешката може случайно да се окаже, че е във вас.

71

ехоо

преди 14 години

не един *** 165/85 майка му и баща му бачкат в посолството в сащ. е познайте с ква мадама излиза. даже вчера си е купил А6-ца /2-ра ръка/. та ако и на кем ми даваха по 3000$ на месец за да седя и *** всички по-готини парчета щяха да са мои.

70

123

преди 14 години

$$$ e напълно прав/а!

69

Гларус

преди 14 години

В една връзка трябва да се подкрепят взаимно,затова е и връзка "в добро и лошо".Ако искам стока, която да купя ,ще си взема куче, с което няма да мога да си лягам ,но ще ми излезе по евтино...дотогава нищо ангажиращо.

68

егегегегегегегехе

преди 14 години

Кога, имаш желание го правиш, когато не желаеш жена ти да получи каквото и да било, като започнеш от цветя до колие, дреха, имотче, пари и т. н. няма да го получи нищо от теб, така, че не ми говори имаш желание, тази жена да се чувства добре, като е с теб правиш какво ли не за нея, никой насила не ти бърка в джоба, нямаш желание да се раздаваш за нея не го правиш.Тогава какво правиш с нея?!

67

$$$

преди 14 години

Жените не се свалят, а се купуват, поради простата причина, че ВСЯКА жена се продава. Някои за пари, други за дрехи, обувки и бижута, трети гледат някое имотче да заселят. В крайна сметка всичко свързано с жените е свързано и с пари. Понякога с много пари.

66

ZAVI OT MAJA

преди 14 години

И, критерийй за умни, прости и глупави ах, морето......

65

умна

преди 14 години

глупавите жени позваляват да ги свалят глупави мъже.

64

neznaen

преди 14 години

Da taka e , no samo ako se zanivamash s glupavi jeni!

63

и таз добра

преди 14 години

Ще се възползвам от препоръката, възможно и да ми допадне,статията Ви.