188

ха сега

преди 14 години

Ако вината на Масларова и Гагаузов бъде доказана в съда, законът предвижда имуществена санкция от 10 000 до 20 000 лв. или глоба от 3000 до 5000 лв.как преди за нападения над надгробни паметници давахте смъртни присъди а сега за масови убийци-мутри не можете?или всички мутри са агенти под прикритие на ДС борещи се с/у народа си?тези ги разправяй багерче на кукловодите генерали от ДС!!!марионетките мутри управляват фабрики,същите са нарко трафиканти и сводници-разбира се под мъдрото ръководство на партията майка и ДС-меча на партията!!!Димитър Илиев Попов От 1972 до 1990 е съдия в Софийския градски съд.Докато е в тази длъжност, през 1986 той осъжда на смърт 26-годишният Тодор Дечев, който е бил обвинен, че нападнал надгромният камък на Людмила Живкова. Въпреки факта, че една смъртна присъда е прекалена за такава постъпка, тя бе издадена и изпълнена. Тодор Дечев бе екзекутиран чрез разстрел.Смятай този за какво е убивал хора !!! И сега получава пенсия от децата на жертвите си !!!Когато бременната съпруга на Тодор Дечев помолила за свиждане със съпруга си, Димитър Попов отговорил :`На какво свиждане си тръгнала, още миналата седмица се приведоха в изпълнение смъртните присъди, а тя тръгнала на свиждане`

187

Анонимен

преди 14 години

Доверявате ли се на българския съд? polls.bg/poll/id/doveravate_li_se_na_balgarskia_sad-509

186

студент

преди 14 години

Давай Цветанов.. Само Цецо !.. Съдиите много да не знаят, че скоро и тяхнта песен ще свърши..

185

Milen

преди 14 години

Цветанов е напълно прав - съдиите са една корумпирана мафия!

184

Булдозера

преди 14 години

Цветанов,Цветанов... Не ти ли идва на акъла,че техниката "ние ги ловим-вие ги пускате" е куха. Те ги пускат , защото законите са такива и така направени,че да ги пускат. В ръцете ви е законодателната власт! Защо не предприемете веднага радикални промени в законодателството, а само се правите на търсещи справедливост. Може и да греша. Опровергайте ме ! Ще ви се извиня от все сърце!

183

радио Ереван

преди 14 години

Copy/PastеВИЦ........Питат радио Ереван: - Какво ново на Тихият фронт в България? Радиото отговаря: - О-о-о сега ще се внасят специалисти-*** от Германия да БИЯТ ТЪПАНА!!

182

Анонимен

преди 14 години

Този пък ВИФ-аджия взе да се прави на магистрат. Като и Пожарникаря: "Ние ги ловим, вие ги пускате". Значи така ги ловите... Трябват доказателства, и то достатъчни. Другото е полицейска държава.

181

gghgh

преди 14 години

Тия за какъв авторитет ми говорят!!. Тя цялата държава *** те ли са най чистите.............Едно дело не могат да завършат както трябва.... все нещо не е както трябва

180

зъл

преди 14 години

На ченгетата им мирише винаги на корупция носовете са им изкривени одавна Та те от корупцията живеят!!!

179

Анонимен

преди 14 години

БРАВООО ЦЕЦОО! ТАМ МИРИШЕ НА КОРУПЦИЯ ТАКА Е И ВСИЧКИ НИЕ ГО ЗНАЕМ, ПРОДЪЛЖАВАЙ САМО ТАКА.

178

тапаков

преди 14 години

Българските закони са направени от АХМЕД ДОГАН и сие Защо обвинявате СЪДА ? Той е длъжен да ги НАЛАГА!!!

177

Цветан Караилиев

преди 14 години

Шапка му свалям на министър Цветанов!Адаш,нямам думи,Бог да ти помага и все така здраво дръж,на лая на купищата слабоумни *** не обръщай внимание!

176

ер

преди 14 години

до kelloggАбе човек за престъпление извършено в чужбина говорим, доказателства събрани, не по начина който е описан в Българското законодателство, защо Франция не си започна дело и да си ги осъди като е на тяхна територия? Защото са български граждании 3 та затова всички доказателства са се намирали на френска територия и са събрани от френската полиция. Има много особености по това дело! Не ги плещете без да знаете!

175

Анонимен

преди 14 години

айде както е тръгнало идва управията полицай , безработен, пенсионер , полицай безработен пенсионер, и тн само плиция ще остане накрая

174

пешо

преди 14 години

Май ще се стигне до едно положение ми се струва!!И дпс и сдс и атака и бсп и всички започват да защитават правителството по всички форуми от разгневеният и поумнял НАРОД.

173

mmmmmmmmm

преди 14 години

"Ако кажа самата истина, просто ще трябва да паднат зъбите на някой"abe Boiko ne beshe li zabranil "dumichkata" ще ????????????????

172

kellogg

преди 14 години

"те едно доказателство срещу утрепките не могат да съберат срещу съдиите тръгнали СМЕШНИЦИ " APT,ne iskat da izkarvam policiata svetzi,no ne mislish li 4e mnogo ot delata v BG ne sa dovedeni do krai ne poradi lipsa na dokazatelstva,a to4no poradi lipsata na volq i Oste Nesto ot strana na syda,zamisli se.Pimer-deloto srestu ubitiq student v Paris i dvamcata nehranimaikoAvci ot Varna.Dokazatelstva sybirani v France dostaty4ni za prisyda,tuk nevinni,edva sled 10godini i natisk ot vyn gi osydiha!

171

Анонимен

преди 14 години

айде , полицейска държава, *** народ

170

jorkata

преди 14 години

За това което върши и говори вътрешния министър се иска голям кураж, и той го притежава. Успех дано стигнете до края .

169

БГ.

преди 14 години

На право да се премахне тази не-ефективната ПОЛИЦИЯ 70 000 разплути ЧЕНГЕТА взимат от джобовете ни ЗАПЛАТИ ПАРИ на вяатара !!! 100 човека съдии им били виновни ха ха ха