18

Росен

преди 14 години

По-скоро усложнения от колкото улеснения, но каквото и да се говори - практиката ще си каже думата.

17

Анонимен

преди 14 години

Призивите да се пише САМО на кирилица и на български се отнасят САМО за хора, които ги мързи да научат поне един чужд език. Английския език се е наложил като международен и не виждам нищо лошо в неговата употреба и писането на латиница.

16

Анонимен

преди 14 години

Аз пиша изключително и само на кирилица и ме е яд да гледам български думи изписани на шльокавица или там както му се викаше. Ще се радва ако мога да изиписвам и адресите на чист български. Когато съм в чужбина ще пиша на латиница, но аз съм в България и пиша на родният си език

15

Анонимен

преди 14 години

Сега баш патриотите дето искат домейн на кирилица как ще ги одрусат... .bg ще им се види безпратно. :-) Ама то всеки от акъла си страда.

14

Анонимен

преди 14 години

Дрън, дрън та пляс! Нещо напълно излишно, ама нали някой трябва да се направи на баш патриот. А и някой трябва да спечели от балъците...като скубе за регистрацията пари с които три петилетки си полваш световно понат домейн.Кой чужденец ще си инсталира и кирилица та да ни търси на тези домейни. Искаме си та искаме си...ами пишете си тогава домеййните ако щете и на китайски както спомена някой по долу.

13

Анонимен

преди 14 години

com domain-a e 12@ na godina... neshto me cenzuriraha losho i ne na mqsto

12

Анонимен

преди 14 години

Da, samo ostava da opredelqt syshtata firma (ili podobna), koqto dyrji .bg domain-ite i vzimat kym 50-60? na godina za edin .bg domain :D Za sravnenie domain struva 12? na godina, a .de domain struva 6? (t.e. 50?Centa na mesec) Kakva typanarska dyrjava

11

Марита

преди 14 години

Абе хора, не разбирате ли, че става въпрос за ИЗБОР? Никой не ви кара да се отказвате от любимата си латиница, просто ако искате, ще имате и кирилски адрес! И, естествено, ако сте поне средноинтелигентни, няма да си правите кирилския адрес за да контактувате с него с чужбина!

10

4567

преди 14 години

България трябва да си настоява за кирилицата. Това си е нашата азбука и трябва да си я лансираме и използваме. А за българите извън граница - да се спасяват както могат! Българите в България трябва да гледаме нас и родината си!

9

IND

преди 14 години

Светът се глобализира а ние се правим на големите патриоти. Тези домейни на кирилица руснаците ли ги измислиха. То така ако е тръгнало и всяка страна реши да си направи домейните на собствения си език как ще вляза в китайски сай тапример?!? А чужденците или българите в чужбина как ще влизат в домейни на кирилица?!? Пълно безумие е това.

8

pchelp

преди 14 години

Някой болен мозък е решил да прокара "бг" домеините което си е чиста глупост.Има милиони Българи зад граница който буквално ще бъдат отрязани по този начин , не всеки има "бг" на pc-то си , чужденците също ще бъдат отрязани от "бг" домеините.Каква ще им е ползата незнам но глупоста скоро ще бъде факт.*** работа.

7

Rommel

преди 14 години

господин ***, вместо да пишете безсмислени коментари, вземете и прочетете нещо по въпроса преди това. Най-много от всичко мразя да чета гългарски думи написани с кирилица. Всъщност не ги чета въобще (мой избор). Когато нямам кирилица, пиша на английски език (мой избор). И защо смяташ, че като се въведе еврото и всичко ще разцъфти?

6

Анонимен

преди 14 години

След румънската ''задигната '' дига --''бг, да-то мк гб '' - Какви ги пишете бе Днес бг, не го ли изгонохте оня дето написа статията за пълноводния Дунав ?

5

Анонимен

преди 14 години

Как може да искат такова нещо, това е безумие... тая малка страница е толкова изсмукана, че няма място за патриотични глупости... по-добре да въвеждат еврото да махат лева и да преминат към латиница... какво са тия глупости .бг домайн на кирилица... още малко ще има .jp на йероглифи

4

дилетант

преди 14 години

Този домейн само за местна употреба ли ще е ? От чужбина ще може ли да се влиза в такъв сайт ?

3

IT

преди 14 години

Циркът продължава :) Ще чакам имейл адреси от сорта на : vancho***българия.бг, и искам да видя как ДНС-а и СМТП-то ще се разберат :) Недейте с тая излагация бе хора ... а народа без кирилица на клавиатурата ? Пак ли да пиша романи защо това е тъпотия ? Немам нерви вече, каквато държавата, такива и ИТ 'специалистите'.

2

niki

преди 14 години

добре беееможе ли такава глупост честнокак може някой *** така да лобира за цифрови системи ???това на някой му плащат да се занимава с глупости честно бате бойкоооооо разкарай си некадърните и алчните компютърни специалисти!

1

Анонимен

преди 14 години

Пак някакво *** заглавие на статия