78

kmetski namestnik

преди 14 години

abe tomov kakuv e,mrusen kradets dolen,hayvanin takuv

77

ИВАН

преди 14 години

КВО ГОВРИШ ГЛУПОСТИ ЗА 4 МЕСЕЦА ЗАГРОБВА ЛИ СЕ ЧАСТНО ПРЕДПРИЯТИЕ БРЕ ВСЕ ЕДНО ДА ИМАМ ФИРМА И УПРАВИТЕЛЯ МИ ДА ФАЛИРА ФИРМАТА - ЕИИИИ САМО ПЛАТЕНИ ПИСАЧИ НА БСП В ТОЯ ФОРУМ

76

Бивш Кремиковчанин

преди 14 години

Именно Сашо Апашо загроби КРЕМИКОВЦИ и нека не прехвърля проблема от болната глава на здравата. Не си правя илюзии, обаче че ще влезе в затвора, където му е мястото, тъй като е откраднал достатъчно за да напълни пеликанските гуши на Съдиите, раздаващи КРИВОСЪДИЕ

75

1

преди 14 години

ПРАВИТЕЛСТВОТО НА СЕРГЕЙ ИЗГОНИ И МИТАЛ, И ЖИВАГО И ДРУГИ ЖЕЛАЕщИ ДА КУПЯТ КРЕМИКОВЦИ - КАК ДА ГО ОСТАВЯТ В ЧАСТНИ РЪЦЕ НЯМА ЛАПАЧКА ЗА ПАРТИЯТА МАЙКА - ОХРАНАТА НА КРЕМИКОВЦИ 800 000 ЛВ ПРИ АЛЕКСЕЙ ПЕТРОВ - ТОМОВ НАМЕРИЛ ЗА 300 000 БРЕЙ ЧЕ ЛОШ ЧОВЕК КАК МОЖЕ ДА ЛИШАВА БСП ОТ ПОЛОВИН МИЛИОН НА МЕСЕЦ - ВЕДНАГА В ЗАТВОРА! 123 да не защитаваш СЕРГЕЙЧО? СКРИТ БЕСЕПАР ПЛюЕщ ПО ВСИЧКО ЛЯВО И РАЛИЧНО ОТ БСП?

74

1

преди 14 години

Коментирам факти само, май ти имаш кого да защитаваш 123.ЦСКА - ШАМПИОН КРЕМИКОВЦИ - ХРАНЕШЕ 5000 СЕМЕЙСТВА. ТОМОВ Е ОК - ЗНАЧИ.

73

123

преди 14 години

ДА ПОПИТАМ ВИЕ ДА НЕ СТЕ МУ АДВОКАТ???МНОГО ЯРОСТНО ГО ЗАЩИТАВАТЕ!

72

123

преди 14 години

ТО ОСТАВА И ПАРТИЯТА ДА МУ ФИНАСИРАТ, МАЛКО ЛИ САМИЯ ТОЙ КРАДЕ????ПИТАМ СЕ И ЗАЩО ЛИ ОСНОВА ПАРТИЯТА СИ, ДАЛИ ДА НЕ СИ СПОМНИМ ЧЕ ПО ТОВА ВРЕМЕ НЕ СЕ БЕШЕ ОЯЛ ОЩЕ И СИ ТЪРСЕШЕ МЯСТО ПОД СЛЪНЦЕТО ТА ДА ПРОБИЕ В ПОЛИТИКАТА КЪДЕТО СЕ КРАДЕ НАЙ МНОГО???

71

будалата

преди 14 години

на едно мнение сме този път!няма кой да ги измести ..............Между другото, първата инструкция на ЦРУ - София след 10 Ноември е била в тоя дух :"Тези които са се борили срещу комунистическия режим, необвързаните с ДС, и най-вече безпартийни и партийни членове, които преди 10 Ноември са изразявали критични и независими мнения, В НИКАКЪВ СЛУЧАЙ да не се допускат до власта."

70

будалата

преди 14 години

ааааааааа............така ли стана сега?като бяхме с *** друго ни плескаха другарите!нещо много извъртяха левите ДС дупета!каква е тази нова чалга която сътвориха?защо някой не вземе да коментира?

69

Учуден

преди 14 години

Чудя се кой е по-нагъл Лупи или Гаргамел!

68

Борко

преди 14 години

До будалата : Ей, ти не бъркай господина с другар защото не знаеш кой какъв е. Ти да не ми ги разпраяй тия неща щот не знаеш кво правят в хага, Имаш ли си представа въобще ? Може и да ги дялкат там ама никой не може да разбере кой е боко кауна, тиквата или ряпата. ами гледай ако не беше боко щеше да е някой друг па керестето си е пак кересте от него никой не може да избяга винаги е кораво без значение дали е на задна ластика или че ги возят на турска колесница. избор много няма, тъй да знаеш !!

67

Анонимен

преди 14 години

Лупи в затвора !

66

петко

преди 14 години

До лупи смешен си все едно да кажеш че когато Томов е бил управител на Кремиковци надзорника от страна на държавата е управлявал Кремиковци !

65

будалата

преди 14 години

внимавай какви ги плещиш!теб другарю с големия член ще те съдим у хага за терор над всички геьове!в задните части на левите геьове само корави(закони)де ама ще им стане навик щот и боко кауна е от тех и нема никой с некое кораво кересте да им го нацепи на задна прашка!;)

64

ЛУПИ

преди 14 години

Какви четири месеца е бил шеф, като държавата го натрапи в Кремиковци от самото начало на кухата приватизация. Той беше в надзора на комбината като представяше държавата във вече частното Кремиковци Офейка от Кремиковци едва след като ошушка каквото можа. Чудя се на тъпите медий, защо занимават обществото с този лъжец. Каквото и да каже е всичко лъжа .

63

Борко

преди 14 години

До будалата : те крадат ама избирателите им не ги издават защото им са верни.това е то да ти казват черно а ти да казваш бяло,затуй им стигат мъните.може и да са с леви резби пак добре ама ако са без резби, тогава направо ша са хлабави като избити тръби,да ама правят евро левици не виждаш ли ? че и в ЦСКА и Кремиковци се прославиха .

62

3

преди 14 години

ПРАВИТЕЛСТВОТО НА СЕРГЕЙ ИЗГОНИ И МИТАЛ, И ЖИВАГО И ДРУГИ ЖЕЛАЕщИ ДА КУПЯТ КРЕМИКОВЦИ - КАК ДА ГО ОСТАВЯТ В ЧАСТНИ РЪЦЕ НЯМА ЛАПАЧКА ЗА ПАРТИЯТА МАЙКА - ОХРАНАТА НА КРЕМИКОВЦИ 800 000 ЛВ ПРИ АЛЕКСЕЙ ПЕТРОВ - ТОМОВ НАМЕРИЛ ЗА 300 000 БРЕЙ ЧЕ ЛОШ ЧОВЕК КАК МОЖЕ ДА ЛИШАВА БСП ОТ ПОЛОВИН МИЛИОН НА МЕСЕЦ - ВЕДНАГА В ЗАТВОРА!

61

будалата

преди 14 години

стига ни плеска глупости!щом са леви по пътя на логиката стигаме до извода ,че са обратни и търсят *** за удовлетворение на половия си нагон!требва мъни за туй удоволствие и за туй краднат!

60

Борко

преди 14 години

До будалата : Абе Томов си беше Евро левица и отиде да прокара Левицата и Еврото в Кремиковци и ЦСКА. Квото можа направи този другар, може и да ръси Леви хербициди навсякъде за да изчезне всичко. Евро левицата и БСП само голи *** търсят за кьочек за да им задоволяват нагона не го ли знаеш. Там хвърлят парите за партиите си. Иначе как може да оцелее една партия без голи другарки ?

59

Иван Иванов

преди 14 години

НАПЪЛНО САМ СЪГЛАСЕН С 61 Каде исчезна големия мъжага Б.Б. по случая Трактора.Маи шубето е голям страх