139

Кирил

преди 14 години

Искаш ли и теб да те включим! :D

138

Анонимен

преди 14 години

отново идиотско изказване на премиера който узакони беззаконието-приемаш закона и го прилагаш а не да се оправдаваш сманталитета ни за своето бессилие-шменди капели.

137

МаТа

преди 14 години

До: Кирил и Nobody - Чудни сте и двамата :))) Както гледам, така може цял ден да си правите пинг - понг ...:)))))

136

Анонимен

преди 14 години

За някои неща си прав, ама за това, че някой е загрижен за твоето здраве хич.

135

Кирил

преди 14 години

Аз много добре си представям Nobody, защото и аз съм човек с търпимост и се съобразявам с моите приятели пушачи... досега е било така! Въпросът е, че ако аз добия сега навик да ти сипвам цианкалий в кафето, ти дали ще продължиш да ме търпиш?? Аз съм съгласен, че вероятно ти е страшно трудно да спреш цигарите, всъщност извинявай, нямам идея колко е трудно, но вярвам, че е така! И става въпрос за културата ни, да чакаме някой да се оплаче, за да се съобразим. При други култури не е така!:)

134

Nobody

преди 14 години

Кирчо, нека ти обясня едно основно нещо за взаимоотношенията ми с приятели, което явно на теб ти е непознато. Нарича се "взаимна търпимост". Наблюдава се тогава, когато и двете страни са склонни да пренебрегнат някакъв лош навик на другия, просто защото са приятели. Така както аз се съобразявам с моите приятели за много неща, включително и пушенето, така очаквам и те да са склонни на някакъв компромис. И те успяват, представяш ли си??? Ако съм имал проблем до сега, то той е бил не с непушач, а с бивш такъв. Необяснимо как те стават по-големи католици от папата.Винаги съм се съобразявал с приятелите си непушачи. Въпрос на елементарно възпитание е, не е на "правила и закони". Ако някой чак толкова не може да трае, просто не паля. Никога не съм се навирал с цигара в стая с непушачи, нито в салон за непушачи в заведение. При пушене на обществени места категорично не издирвам жертва-непушач, до която да се залепя плътно. Когато в дадена кръчма не се пуши, аз не вдигам луди скандали на собственика, а просто я подминавам при възможност. Ако няма такава възможност - нямам проблем да изтрая един обяд/вечеря без цигара. И кое е ужасното в това, че аз желая да имам някакво място, където да запаля цигара, без да бъда налазен от тайфа загрижени за здравето ми граждани?

133

МаТа

преди 14 години

Бе кой ви знае и вие колко сте здрави.....:))))))))))))))))))))

132

Кирил

преди 14 години

Няма да прокараш закон, защото е очевидно, че тази простотия ще я правя само аз.. Ако я правят 2,000,000 души в страната, може в един момент да решиш, че е нужно да проправиш и закон!Казваш, че ще избягваш компанията ми. Аз ще ти кажа, че си толкова сигурен в правотата си, защото твоите приятели все още не те избягват заради това, че пушиш и са склонни да седнат на маса за пушачи, само заради теб. И там им е грешката - това ти дава сигурност, че си в правото си! Точно това трябва да се промени!

131

Nobody

преди 14 години

Много си си харесал това ***. Дори и да приемем, че то влиза в твърдението ми за правилата и законите, в частност тези за добро поведение, аз определено имам избор. Дали ще ти извия врата или просто ще почна да избягвам компанията ти са два от вариантите ми за такъв избор. Но няма да тръгна да прокарвам закон, с който да ти се забрани да пърдиш.

130

Хм

преди 14 години

Да де, ама аз ако не пуша до теб не ти преча по никакъв начин, ама ти ако пушиш до мен, може и да ми пречиш - схващаш ли разликата?Така че пак си помисли на кой му се отнема правото на избор...

129

Кирил

преди 14 години

Аз ако ти *** в лицето, ти имаш ли право на избор? Горе-долу така е и с цигарите...

128

Анонимен

преди 14 години

Най-добре е всеки да си прави каквото му е гот и да не се съобразява с другите. Явно това се разбира под демокрация в България.

127

Nobody

преди 14 години

За да се забрани дефинитивно и категорично нещо, то трябва да противоречи на някакви правила или закони. Категориите "кефи ме/не ме кефи" са субективни и персонални и се предполага, че там и двете страни следва да имат право на избор.

126

Кирил

преди 14 години

Няма да е незаконно и няма да е неморално, щото както казах, НА МЕН СИ МИ Е ГОТ!!! :):)

125

Анонимен

преди 14 години

И няма да е незаконно

124

Кирил

преди 14 години

Аз тогава почвам да си *** в ресторантите и баровете... Ще ям само боб и целуозни храни.. и ще събирам, за да мога да го освободя в някое заведение.. и то не за друго, амио ЩОТО МИ Е КЕФ!! Майната им на всички които им мирише, мен кво ме касае. Ако ми забранят да си ***, ще фалират много заведения заради мен, и ще падне оборота на земеделците произвеждащи боб!!!!:):):):):)

123

Пепи

преди 14 години

От 01.06 НЯМА да стъпвам в заведения, в които се пуши!!!!

122

Анонимен

преди 14 години

Задължително ли трябва да правиш нещо незаконно за да пречиш на другите?

121

Красен

преди 14 години

Пуши си, кой ти е казал да не пушиш???

120

Nobody

преди 14 години

124, последно, щото все пак работа трябва да се върши... :) Аз определено не се завирам с цигара в непушачи. Определено съблюдавам в едно заведение дали се пуши или не и това определя избора ми дали да го ползвам или да го подмина. По същия начин на теб ти е даден същия избор със заведенията. Фифти/фифти, дет се вика. И, понеже сме демокрация, следва да лишим повече от половината българи от избор? При положение, че те не извършват нищо незаконно? И що така с този лош и недемократичен подход? :)И недейте ми казва, че няма заведения със салони за непушачи, моля ви се... И не ща да знам защо обикновено са празни...