106

Мартин

преди 14 години

Абе келемнеце, *** да гледаш някой американски екшън да се успокоиш, че бъдещето ти е в сигурни ръце. Или си пусни предизборната кампания на Обама да плачеш от облекчение. Йес уи кен, йес уи кен. Какво КГБ те преследва и комунизма. Да не си бил в Белене случайно или татко ти разправя как комунистите са взели мандрата на дядо ти.

105

poiuy

преди 14 години

Жертвите на руския и българския комунистически терор не са "лъжа" и "идеология". Това са страшни и жестоки факти, пред които фашизма и съвременния тероризъм изглеждат като нелепа игра в квартална детска градина.

104

BG

преди 14 години

МРАЗИМ комунистите, РУСНАЦИТЕ , СССР и червени петолъчки - където има руснаци - има разруха, бедност и простотия, ПИЯНСТВО, БОЛЕСТИ И ПРОСТИТУТЦИЯ - доказано от десетилетия мизерно съществуване - престанете да защитавате тези ***! - където е Америка - мирише на просперитет и прогрес !

103

Мартин

преди 14 години

Добре дай някакво число. Руския пазар пак ще може да го издържа. Ако мислиш, че ти ходиш на този свят, недосегаем за лъжите ... Ти робуваш на друга идеология, която е пак някакъв вид измама. Така че си също толкова обективен.

102

poiuy

преди 14 години

Отрепките, за които намекваш, никога повече няма да бъдат на власт. Вервай ми ;) Вече са на бунището на историята. Ама нищо де, нали са в сластна прегръдка с КГБ и Русия. Ще си смърдят заедно *** в ритъма на казачока.

101

poiuy

преди 14 години

Мартинчо, мойто момче, продължаваш да бъркаш и да представяш неверни данни. "7 милиона" ?!?!? Как ги преброи толкова?!?!? Нали именно от червеното русофилско щастие избяга голяма част от активното българско население. "7 милиона"... абе типично по комунистически... една лъжа повторена 100 пъти...

100

Мартин до 99

преди 14 години

Проблемът е, че май никой не иска от нас да упражняваме суверинитета си. В този смисъл ще трябва да изберем на кой да се дупим или поне да лавираме, но не съм сигурен, че тука има толкова опитни политици за второто, а и да има изглежда не са на власт в момента.

99

Мартин

преди 14 години

Така е, земеделието е унищожено, но сега и възможността за био-земеделие ще бъде унищожено. Ако ти е смешно, че един пазар като Руския може да изхранва 7 милиона, по-добре е ти да отидеш да се прегледаш.

98

poiuy

преди 14 години

"Земеделието" няма как да бъде унищожено от американците, защото то отдавна беше унищожено от комунистите. "Руския пазар" :)))))))))))))))))))))))) Можел да ни изхранва :))))))))))))))))))))))))) Откакто нашите цени са пазарни, а не договорени с целувка уста в уста, русия не се интересува от нашия пазар. Защо ли?

97

Анонимен

преди 14 години

Прав си за това. Аз смятам, че България има интереси, които трябва да защитава и в двата случая. Не е нужно да клякаме нито на едните нито на другите нали така? Време е да пораснем и да имаме Национално съмосъзнание, а не такова заменено от Руско или Американско грубо икономическо вмешателство. Ако искаме да има какво да ядем разбира се. Ако просто искаме да помагаме на някоя империя е все едно коя ще изберем.

96

Мартин

преди 14 години

Малко по-адекватно. Не сме в чата.

95

Чиракин

преди 14 години

Айдее , петата колона на Русия се задейства. Започнаха да изпълзяват от тъмните си дупки, хора като Калфин. Иначе той е за НАТО, но само ако НАТО е подчинен на остатъците от СССР, това е логиката на т.н. левица.

94

poiuy

преди 14 години

:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Пич, ходи на преглед.

93

qwerty

преди 14 години

България вече повече от век е жертва на имперските интереси на Русия. Хайде малко за разнообразие да стане жертва на нечий други "имперски интереси", а? Ей тъй, просто за разнообразие. Малко байгън ни идват вече руските престъпни интереси. Не всички в БГ са с промити почервенели мозъчета. Има и такива, които не са загубили сетивата си и вече яко им се драйфа.

92

Мартин до 92

преди 14 години

"Не мисля" не е като "Не е така". Ясно е, че ни играят мръсно руснаците, ами какво да кажем за американците, които ни натресоха ГМО и искат да унищожат един друг отрасъл на България - земеделието. Чрез нас ще прокарат извратените си експерименти в Европа. Това как би го коментирал? А защо напуснахме руския пазар също така? Пазар, който можеше да ни изхранва. Защото и американците ни играят мръсно. И заради тях губим пари, не стига, че губим ами и на заем ни дават. Това е поробване.

91

Анонимен

преди 14 години

На високо равнище се намира и икономическото сътрудничество между Москва и Атина. Например, през Гърция трябва да мине едно от разклоненията на газопровода Южен поток, като създаването на съвместна компания за полагането на съответния участък от тръбопровода практически е приключено. Остава само да се получи съгласието на съседна България, без която тръбата от Новоросийск до гръцката територия няма как да стигне.Осен въпроси, засягащи Южен поток, Папандреу ще обсъди с руското ръководство ощ

90

Анонимен

преди 14 години

Не мисля , че по този начин засягаме интересите на Руснаците във военен аспект. Интереса там е икономически , но не е наш. Харесва ли Ви как са се сдружили с Гърция и границите ни са блокирани за да ни наложат една енергийна сделка "Бургас-Александрополис" в ущърб на един от малкото работещи отрасли в България - Туризма и в замяна на 38М за България. Само от блокадите им досега сме загубили 14М. Нека да погледнем зад паравана на емоцийте които нарочно ни хвърлят в очите.

89

Мартин до 89

преди 14 години

Вече го наричат пудела на Обама.

88

Мартин

преди 14 години

Добре, извиниявам се за грубия тон. Щом си ми адаш, ще ти обясня защо харесвам руснаците. Те са славянски народ, дали сме им писменост, имаме обща история, имаме обща вяра. Имперските им интереси са друга тема и не са приятна наистина. Но в момента ние пак ставаме жертва на имперски интереси. Кое е по-добре за нас? Да мразим руснаците и да си сложим ПРО? Не мисля така.

87

Анонимен

преди 14 години

Не знам защо въвличате Вазов в геополитически спорове. Той е гениален поет и е изказвал позицията си на такъв . Не изместваме ли темата. А тя е, че Руски дипломати от години се подиграват с нескопосаните ни политици и продължават с вчерашна дата да правят изключително арогантни изказвания по наш адрес. Може би ви харесва да наричат Министър Председателя на Република България " пудела на Путин" или Родинта Ви "невярната невеста на Русия"?